bownova terapija za dojenčke
Odvisno od izvajatelja,pa tudi nismo vsi enaki.Pa tudi mogoče več terapij rabi,dokler se energijsko ravnovesje ne vzpostavi.
Z kombinacijo refleksoterpije in tuine akupresure ponavadi traja 4 ali 5 terapij.Se že po prvi terapiji pozna in kolik ni približno 7 dni.po drugi je mir kakih 10 dni,po tretji 2 tedna,… Uporabljam p atehnike za želodec,takno črevo,debelo črevo,vsega skupaj okoli 20 minut.
A opazite kake razlike da je boljše pri kolikah ko uporabljate bownovo ali ne?Ker je lahko tudi kaj drugega.
Sem tudi razmišljala, če to sploh niso kolike. Ampak po Bownovi je bolje, ne glede na jakost joka ampak časovno manj ur. Začne se okoli petih, sedaj kasneje ob osmih. Pri dojenju se zaćne zelo upirati, brca, se zvija, joka, rdeča v obraz. Drugače cel dan in noč lepo je, se lepo soji in lepo redi. To traja do desetih ali enajstih zvečer. Ko jo nosim pokončno in ji pojem se čisto umiri in daje rokice v usta. Konpa ko hočem spet dojiti, ker mialim, da je lačna se zgodba ponovi. Tako cel večer je nekaj po malem dokler ne zaspi. Potem spi tri do štiri ure in je ok apet do večera. Med dojenjem in če samo leži se torej noro joka, v mojem naroćju je ok. So to kolike?
pozdravljeni.
tudi jaz imam isto. moj dvomesečni sinek čez noč lepo sesa na 3 ure čez dan imava pa težavo. ko prične jesti, je prvih 5 min super potem pa se mu v trebuščku začne pretakati oz kruliti in jok. tudi flaske noče, kr naprej joka. ko mu dam pa dudo pa utihne in jo vleče zelo mocno. kar mi pomeni da je še zelo lačen. čisto sem že omagala in nevem kaj naj. bi mi morda kaj svetovali? moram pa povedat da na obrok poje max do 80ml, kar se mi zdi zelo malo. je pa bil en mesec prej rojen. ob rojstvu je imel 3300g, zdaj pa ima 5100g. 1kg na mesecje pridobil.
pediatrinja mi je rekla da naj dam stran mleko in mlečne izdelke in oreščke. to sem nardila, vendar v enem tednu odkar sem na dieti ni nič kej boljse.
prosim za nasvet.
hvala
lp metka
En teden ni nic. Laktoza se izloca iz telesa 3 mesece, gluten skoraj leto dni.
Potrpljenje…. sicer pa mleko in mlecni niso ok. Delajo v nasem telesu vec skode kot koristi. Ce ze uporabite kozje mleko. Je najboljsi priblizek cloveskemu mleku. Na.prvem mestu je itak oslovsko mleko, ki ga je pa zal zelo tezko dobiti
Forum je zaprt za komentiranje.