Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BOTOKS ZA LASE????

BOTOKS ZA LASE????

Ste že slišale za Fiberceutic nego za lase? Je katera že preiskusila, kako je učinkovito?

Hmmm, meni dvomljivo… Pri poškodovanih in uničenih laseh si nebi upala dat tega tretmaja; tudi slavni Literam je obljubljal čudeže, pa ni nevem kakšnih zadovoljujočih rezultatov, kolikor sem imela priložost videti na glavah oseb, ki so si ga dale naredit.

Morda spet eden izmed tistih tretmajev, ki “prodirajo” v naravno aminokislinsko strukturo las in tako uničijo notrajno prožnost lasu, ker ga na zunaj “zabetonirajo” za kratek čas. Naredijo torej več škode na dolgi rok, kot koristi – sploh poškodovanim in uničenim lasem.

Ko bo tisti, ki to reklamira, dokazal na svojih laseh učinek pred množico, bom morda že verjela, tako pa smatram to le kot zaslužkarstvo…..

"I dont care about money, but they are good for my nerves" -Ingmar Bergman

Meni osebno nobena stvar na svetu ni pomagala, samo škarje. In ker sem že vse sprobala sem rekla da bom še tole. In presenetljivo sprememba neverjetna. Do zdej sem bila dvakrat in lahko komentiram samo pozitivno. Jaz ga vsaki priporočam. Meni osebno pa se tudi ne zdi drago, če pomaga.

Pa kako potem po delajo, z injekcijo ti vbrizgavajo v lasišče botoks? Koliko krat ppa moraš it da ti vbrizgavajo? Sama imam razcepljene lase, brez energije, samo do ramen mi zrastejo potem pa se mi začnejo zeloo cepit. Bi pa probala.

Pa kje za enega hudiča si ti prebrala, da z injekcijo vbrizgavajo?!! NI TO isti botox kot za fris, no. Je več botoxov. Tudi za določene nevro bolnike je. Tem ga pa vbrizgavajo z injekcijo, ja.
Ne pa frizerji!

tukaj imaš ta botoks v akciji, se splača glede na to da je v to ceno všteto tudi striženje

http://privoscite.si/osrednja-slovenija/319/61-popust-na-strizenje-fen-in-nego-vasih-las-fiberceutic-botoks-kerastase-v-studiu-stars/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close