Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Boste res celo življenje zveste enemu

Boste res celo življenje zveste enemu

Veliko veliko prezgodaj si se zavezala samo enemu! MOrala bi sexati vsaj z 10-15 tipi, da bi vsaj imela možnost primerjave, ali je tvoj dedec resnično vreden takega hvalospeva.

Če si odkrita, mu povej, da bi še koga pojahala – mogoče se lahko zmenta, da pripelje v spalnico kakšnega svojega res seksi dobrega frenda in te zadovoljita oba. Takrat boš šele videla, kaj si zamujala! Dva tiča! Božansko!

Kaj ste ji drugi fouš, če je zadovoljna s tem kar ima in noče razmišljati o drugem ?

Zvesta

Lahko še s kakšnim drugim. Robi, a imaš 2 ali pa mogoče celo 3 minute časa? :))) phaha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Veliko veliko prezgodaj si se zavezala samo enemu! MOrala bi sexati vsaj z 10-15 tipi, da bi vsaj imela možnost primerjave, ali je tvoj dedec resnično vreden takega hvalospeva.

Če si odkrita, mu povej, da bi še koga pojahala – mogoče se lahko zmenta, da pripelje v spalnico kakšnega svojega res seksi dobrega frenda in te zadovoljita oba. Takrat boš šele videla, kaj si zamujala! Dva tiča! Božansko![/quote]

Pomembno je osebno zadovoljstvo, namreč številčnost res ni sinonim za kakovost ali srečo. In če je tako srečna, potem imaš očitno tukaj edino le ti problem z NEzadovoljstvom, ki se kaže v tem pikrem odgovoru.

Lahko še s kakšnim drugim. Robi, a imaš 2 ali pa mogoče celo 3 minute časa? :))) phaha[/quote]
Tudi 5 minut bi se našlo..Pa še glavobol bi ji prihranil, saj se ne bi nič tolkla po glavi…:)

Zaradi varnosti pa je vseeno bolje, da ostane zvesta.

Lahko še s kakšnim drugim. Robi, a imaš 2 ali pa mogoče celo 3 minute časa? :))) phaha[/quote]
Tudi 5 minut bi se našlo..Pa še glavobol bi ji prihranil, saj se ne bi nič tolkla po glavi…:)

Zaradi varnosti pa je vseeno bolje, da ostane zvesta.[/quote]
Čigave varnosti? Tvoje ali njenega moža 🙂 🙂

In zakaj se vidva spet čutita dolžna sem odgovarjat, a ni bilo všprašanje za ženske?

Drugače moj odgovovor: ja, ne morem pomagat, sem malo romantična pa tak vzgojena, pa srečo imam, da lahko teoretično bluzim o tem 🙂 🙂
jepa to težka dileme tudi ene moje dobre prijateljice…(sicer nista še 15 let skupaj)

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Napisala je, da ne rabimo odgovarjati, ker misli, da vsi razmišljamo samo s spodnjo glavo…:)
Zato se čutiva dolžna, ker ne spadava med takšne.

Ja njenega moža seveda….:)
Kaj pa se bi lahko meni zgodilo….:)

Kaj to pomeni “malo romantična” ?

In ti to zanesljivo tudi v matjazkovem imenu?

Ja ne vem, ni navedla njegovih cm pa kg, ti si pa verjetno bolj suhec, ko si vegetarijanec…ne vem no…

Preveč romantična 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ko se gre za ženske, se z Matjazkom ponavadi v vsem strinjava…:)

Cm-ji, pa kile ne povejo veliko….Važno je, v kakšni kondiciji je moški…:)
Če me primerjaš z večino, sem res suhec. Drugače pa imam idealno težo.
Suhci lažje tečemo, kot tisti z visečim trebuhom…:)

Jaz tudi…Kaj bova pa zdaj ? 🙂
Si za kepanje ? Snega je dovolj….

Ko se gre za ženske, se z Matjazkom ponavadi v vsem strinjava…:) [/quote]
V moji podatkovni bazi so drugačni podatki 🙂 🙂

a v tem se torej z matjažkom razlikujeta:) 🙂 ker sej on ima menda tudi idealno…?

Ja samo se ne da kepat s tem snegom, bi se pa dalo koga naribat…maš idejo koga?

Kaj bi brez tebe……Če se sesuje sistem, potem vemo na koga se obrniti, da naredimo “sistem restore”..:)

Bolj varno bi bilo tebe..Matjazko ima preveč kil proti meni..:)

Kaj bi brez tebe……Če se sesuje sistem, potem vemo na koga se obrniti, da naredimo “sistem restore”..:)[/quote]

Ja res, sej sem se mislila javit, ko mam čas zdaj…

Bolj varno bi bilo tebe..Matjazko ima preveč kil proti meni..:) [/quote]
Eh pa na mrazu je po moje lažji sej veš, teža je relativna…al je blo govora o masi? Pa masa tudi ni konstantna…o tem je še sam pisal…pa če se upošteva relativistični popravek, je manjša 🙂 🙂

Malo bolj on topic:
A ti misliš, da majo take probleme kot avtorica samo tisti, ki jim kaj v vezi ne štima al je to malo pogojeno s prepričanji, vzgojo…preveč časa…?
Pa še ne vem, kaj vidijo ženske na housu…ok, sej meni je tudi bil full spešl, dokler nisem prebrala, da je študiral antropologijo…mislim, tip mora bit tehniško al pa naravoslovno izobražen 🙂 🙂
Ok no, sej je frajer no…pač so izjeme no 🙂 🙂

Mislim, da o teži..Maso merimo v “njutnih”…:)
Najbolje, da ga potunkava v Dravo..Tam je teža še najmanjša…:)

Saj tudi težave v vezi, so odsev prepričanj in vzgoje.
Mislim, da se v tem primeru gre za naveličanost in pomanjkanje libida. Ljudje imamo spomin in se spomnimo, da je bilo včasih lepše in seveda težimo k tistemu, da spomin obudimo v realnost.
Tako postanemo ujetniki svojih prepričanj in delujemo iz le spomina.

Ker deluje iz spomina, ne zna živeti v tem trenutku. Ne ceni tega, kar ima, pa čeprav ima skoraj vse. Zato pride do občutka naveličanosti in enoličnosti, ker je v ozadju vedno tisti spomin, ne pa sedanji trenutek, kjer je vedno nekaj novega.
Avtorica je obstala na nekem nivoju, namesto ,da bi rasla, živela v tem trenutku in občutila ljubezen.
Katenjka…Kaj pa ti misliš ?

Pa so tebi všeč frajerji ?

Ja no včasih kaj v temeljih ne štima, ne.
Drugače pa ja, ne vem,če semprav razumela, d amisliš, da prepričanj in vzgoje ne moreš več deliti od sebe…da te to določa na nek način…

Menda ne za pomanjkanje, kolikor sem razumela?

Ja sej si lepo napisal. Saj ne vem, kaj bi dodala, da ne bom preveč zabluzila.Pač, ta problem me je spomnil na tisto mojo prijateljico, ki kot da hoče bit malo nesrečna. Pa sej po moje ne bo nikoli prevarala svojega fanta, ampak…kot da išče neke napake pri njem, in ko jih ne najde, pa najde take dileme. No jepa res to tudi njen prvi in edini fant, pa seksata vedno na isti način, in res nikoli ne bo vedla, kako je drugače, no z drugim bi takoj blo drugače…ji bom to povedala, kar si zdaj napisal 🙂 🙂

Ne v tistem smislu “badguya” kot si večina to razlaga. V tistem smislu sploh ne.

Katenjka

Robi

Absolutno se počutim poklicanega za dobrobit ženskega počutja, da jim služim noč in dan po svoji moči! :)))
Katenjka naju spet poskuša prikrajšpati in oropati za osebno zadovoljstvo ter notranje zadoščenje, ki izhaja iz nesebične želje razdajati se, dajati življenjske nasvete, najbolj pomoči potrebnim. Teh Katenjkinih ljubosumnih izpadov ne bova več tolerirala! 😀

Katenjka

Robi ima raje blondinke? Mogoče kakšna napaka v tvoji podatkovni bazi. 😀

Katenjka

Naturalizirana Ljubljančanka, svoje štajerske korenine in vinorodni okoliš pa zatajila… ccc 🙂

Čisto nič ljubljanskega ni v tej ‘besedni zvezi’, če se jo izgovori tako kot je napisano, brez tistega obveznega (ljubljanskega) polglasnika, ki ga oni ne vem zakaj vtikajo kamor se le da.

Normalno, da ne.
Jaz sem ta prepričanja. To me določa. Določa moj karakter in način odzivanja…..

Mislim, da se gre za to, da ne čuti več takšnega vznemirjenja in vzburjenosti, kot včasih. Zato si želi nekaj novega. Trenutni je postal preveč dolgočasen.
Ljudje se prej ali slej vsega naveličamo. Določena stvar ali oseba več dovolj močno ne vzburi naših čutov. Podobno kot droga, kjer prav tako rabimo vedno večji odmerek, če želimo isti učinek.
Zato pa se je treba osvoboditi navezanosti…Znati živeti v tem trenutku in tako znova in znova občudovati določeno osebo.
Seveda je lažje povedati, kot narediti..:)

Ne. Nič ne dam na tisti rek, da pametnejši popušča…Zato pa vladajo sebičneži.

Blondinke niti ne…..Je pa pomembnejše kaj nosi v glavi.

Moški mora znati zamenjati žarnico in mora biti praktično uporaben…Kaj ? 🙂
Ali pa bogat..Potem ti lahko vse usluge plača…:)))

Drugače pa je vsak odnos vsota obeh. In dokler oba svojo energijo in trud vlagata v to, da odnos živi, ne bo želje po varanju.

Ja, pogovori se z mozem. Mogoce vama uspe? Temu danes recejo “swinganje”.

Poročena sem 15 let. Ne morem trdit, da bom celo življenje ostala zvesta enemu moškemu. Definitivno pa sem bila in bom vedno zvesta vsakemu partnerju. Ne gre se za to, da bi vsakega partnerja kovala v zvezde z mislijo, da ni boljšega od njega, ampak pri men prevladuje mnenje, da ostajam zvesta sama sebi in nisem tako podel človek, da bi svojega izbranega partnerja prizadela na tako nizkoten način. Če hrepeniš po nekom drugem, se vedno najde pametna rešitev, da prekineš trenutno zvezo pred varanjem in s tem manj prizadeneš človeka s katerim si v zvezi.
Lahko trdim, da mi veliko krat uide kakšen pogled na čednega moškega. Nikoli, res nikoli pa nisem občutila želje, da bi se s katerim dala dol. Pa sem tudi imela resno zvezo pred poroko, nekaj platonskih ljubezni, kjer se je končalo samo s poljubi, ker pač nisem za seks brez pristnih čustev.
Mislim, da vsak normalen človek pogleda z občudovanjem ali zavistjo za lepo osebo, tudi jaz včasih pogledam za lepo žensko, zakaj ne bi moj mož.

Imava veliko podobnih prepričanj. In ta prepričanja so tisto, kar odloča ali boš zvest ali ne.
Brez pristnih čustev in ljubezni ni seksa. Govorim zase.
Komu to ni pomembno, mu tudi zvestoba ne bo pomembna.

Saj to ni greh, če so nam tudi drugi simpatični. Drugo pa je, če nekaj počneš za hrbtom partnerja, ko se z nekom spustiš v seksualno afero. Kdo ima že v začetku te namere in jih želi uresničiti, naj pač položi karte na mizo na vpogled, kaj si želi, da se pač ali razideta s partnerjem ali poiščeta druge krizne rešitve v njuni zvezii, kot pa da hkrati sedi na sveh stolih.

Temu kar ti rečeš, da se je on znorel, v resnici pomeni, da je samo dozorel. Najverjetneje. Ker “znoret” se ne moreš, to je vedno samo neki izgovor. Saj si sama rekla, da si seksala še z enim, ampak si že pozabila kako je blo. A on pa misliš, da ni pozabil? Če bi se pa spomnila, kako je blo, bi pa blo drugače? No, kakorkoli, v pravi ljubezni ni prostora in ni potrebe po tretji osebi, nikoli.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A si to “v pravi” mislil na obojestransko, ali kaj drugega? 🙂

Sicer pa se strinjam, to glede tretje osebe.:)

Seveda, prava je lahko tudi enostranska, ampak tam ta “drugi” najde prostor za tretjo osebo. Imaš pa tudi pravo, ki je obojestranska. Tam pa nikoli ne pride do tega, da bi kdo začel razmišljat o kakšni tretji osebi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prava ljubezen ne more bit enostranska. Enostranska je lahko pristna, globoka ljubezen, prava pa ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close