Boste res celo življenje zveste enemu
Zvesta sem že več kot 15 let, uh, kako čas teče,
imam jih skoraj 35
v življenju sem poleg moža sexala le še z enim pred njim, a se sploh ne spomnim, kako je bilo.
In zdaj, so mi moški vedno bolj všeč, tudi starejši, no ne vsi, taki ki malo poskrbijo zase, res me privlačijo, da o Houseju, Bonotu, Danielu Craigu, sploh ne govorim. Ko jih gledam ali kaj berem o njih ne mide veliko predno se spravim na moža. Tudi z njim v sexu zelo uživam, pozoren je, dovolj velikega ima in obdela me, kot si to želim. Ne manjka mi nič in nekaj časa sem potem čisto ok. 🙂
Mož je lep in sexi in postaven in rada ga imam, ampak jaz bi vseeno še kdaj sexala še s kom. Res bi. On se je menda znorel, ampak to nima veze zdaj z mano zdaj …
Resnično ze vzburim včasih, ko samo opazujem kakega moškega. Če me pa še pogleda sem potem 3 dni čisto preč.
A res moram, sexat samo z enim? Ja vem, zakon pa to, ampak, mene bolj skbi, da bi šla s kom, potem bi se pa celo življenje po glavi tolkla, po možnosti pa sploh ne bi bilo tako super in vredno tega.
A še katera čuti podobno (moški niti ne rabite odgovoarjat) 🙂
če sem fer bom rekla, da včasih čutim kot ti. Tudi prav odkrito me osvaja nekdo, ki mi je zelo simpatičen,…. ampak zaenkrat še znam pogledat naprej, torej kam bi to prineslo. kako bi prizadela moža ( ker itak se vedno zve, sploh če se človek giblje v istem okolju) , tako da trezno rečem NE, se pa tu in tam poigram z domišljijo pa je.
sedajle imaš ravno polno rit vsega pa se take sprašuješ. če misliš, da je življenje krivično do tebe, zmenita se z možem, pa se začnita fukarit naokoli, robe je kolikor hočeš. al pa pejta v kak svinger klub.
morda pa lahko začneš gojit občutek hvaležnosti za vse kar imaš. te bo grel takrat, ko bo kaj hudo narobe, pa ne boš mogla nič narediti.
To je pa tko, ko ste dame preveč fine in se ne posexate ko ste mlade oz. še več – takšnim, ki se pravite, da so lahke, lajdre, kurbe pa ne vem kaj še vse. Zdaj si pa potrebna prasičkica, ki se vlaži na vsakega, ki jo lepo pogleda. Vem, da ti ne more biti lahko, ko veš, da naj bi bilo edino “pravilno”, da te bo do upepelitve obdelovala ena in ista kurčetina. 🙂 pa tok jih še je, hahahaha, fine dame, potrebnica, hahahahahaha
No, jaz sem z enim, pa jih imam skoraj 40, pa povem iz prve roke : ljudje smo si različni in ne gre za garancijo kvantitete ali kvalitete pri tem (odnosi, spolnost) – pri zvestobi gre še za spoštovanje in predvsem LJUBEZEN. Ko v odnosu zaškriplje, zaškriplje tudi “v postelji”, če se to ne reši pravočasno, začne vsaj eden izmed partnerjev ozirati se okoli sebe…in kdor išče, tudi najde. To je en vidik.
Drugi je pa ta, da smo ljudje radovedni. Saj ta ženska ne bi sexala kar z vsakim Janezom, ki ima lulčka! Ona fantazira o filmskih moških in o urejenih neznancih, ki so ji po večini nedosegljivi. In tudi dvomim, da gre njej pri vsem tem za to, da bi bila naveličana enega in istega…ona je radovedna, rada bi probala, fantazira – naredila pa ne bi in tudi ne bo – dokler bo imela s svojim možem dober, ljubeč in predvsem spoštljiv odnos. Pa smo spet pri prvi točki. Če ne zaškriplje v odnosu, potem je fantaziranje iz druge točke povsem neškodljivo in popolnoma človeško. Smo pač radovedni, radi potujemo, spoznavamo nove kraje, nove ljudi, nove običaje, kulture – in radi imamo vznemirjenje, adrenalin, nove občutke:) In fantaziranje o drugih moških bo pametna ženska znala odpraviti s poživitvijo v odnosu doma! Idealna priložnost je valentinovo, začetek pomladi, svečke, dišave….nekaj drugega, drugačnega…pa čeprav z istim k….:)))))
tudi mene je malo groza, če pomislim, da bi bil mož edini do konca življenja…tudi meni je marsikdo všeč, še posebej eden, ki službeno včasih sodelujeva in mi je za znoret dober..malo starejši. ok no 10 let, jaz sem 35…visok, postaven, ne klasičen lepotec, ampak pravi dec, uštiman, obleka mu neverjetno paše, o očeh da ne govorim, se kar zmedem ob njem, imam takoj prazno glavo…z njim bi takoj, če bi bila možnost…pa sej bi on itak bil za…sej vidim kako me gleda…;-))pa se dela malo nedosegljivega…hmmm…ok, zdaj pa v real life…mam dva mala otroka(1 in 4 leta), pa mi grejo neumnosti po glavi…
Oj,…..razmišljaš pravilno. Tako lahko razmišlja samo psihofizično zdrava ženska. V tem ne vidim nobene zlobe, ki jih je v ženska, ki ti kao odsvetujejo že razmišljanje o tem ogromno in zvestobo jemlejo smrtno resno. Logično je,da se človek naveliča partnerja po tolikih letih in pač more probat tisto kar si želi. Je pa res,da zna biti dostkrat al pa večinoma slabše kot s partnerjem ampak jst vedno pravim, potem dobiš zaradi slabe vesti toliko nove energije,da ti bo partner hvaležen za to kar boš delala za njega …. hehe.
Jaz sem že 50 let zvesta Jezusu Kristusu. Pri zdravnikih sploh nimam nobenih kartotek.Moj moški mi nudi vse, kar potrebujem: zdravje (psihično in fizično), mir, zadovoljstvo… Za njega mi ni treba biti sfrizirana, manikirana, depilirana, razmazana…Ker ceni skromnost pri jedači in pijači, mi ni treba ne hujšati, ne rediti se-ne hodim na nikakršne anticelulitne programe itd.
Ker ceni znanje in modrost, veliko berem, ker je sočuten, pomagam ljudem po svojih močeh, ker ni materialist, živim v skromni garsonjeri.
Kadar sem žalostna, me potolaži,kadar me boli, se spomnim njegovih bolečin…
Zvesta sem svojemu moškemu, ki mi nudi vse, kar potrebujem. Zadovoljna in potešena sem. Živim polno življenje, miru, ki ga uživam, ne zamenjam za nobeno “tozemeljsko zvezo”: Lp.
sem, mavrični,sem…
tisti, je bil pred sedanjim partnerjem, v najstniških letih
sem svesta, trdna v svojih načelih imela možnosti, nikoli naredila prepovedanega koraka,
ampak zakaj, saj smo odrasli, saj lahko še vedno živim, delam, ljubim otroke in družino, če tudi kdaj seksam še s kom,
ali bi me vest požrla?
Zvesta, popolnoma te razumem, tudi jaz razmišljam isto! Moža imam rada ampak se tako dobro poznava in sva že toliko let skupaj, da pač v postelji ne more biti strasti, presenečenj, ko te samo dotik vzburi, ko te pogled na golo telo vrže iz tira…kot je to bilo na začetku.Pa če 10x odplešem striptiz in prinesem nove ideje med rjuhe ne bo isto, kot drug moški, ki bi se kar tresla od vzburjenja, če bi do česa prišlo, z vsemi metuljčki vred.Včasih imam tako poželenje po drugem moškem, da nisem prepričana če bi se lahko ustavila, če bi do tega prišlo.Verjetno bi se prepustila, samo 1x se živi.Moža imam neizmerno rada, se razumeva na vseh področjih,si ne predstavljam življenja brez njega tudi med rjuhami me vsekakor super zadovolji ampak včasih mi manjka nekaj novega, strast,pričakovanje kako bo,dotik ki te spravi s tira….Po resnici povedano, če bi bila možnost in če bi bila možnost, da nihče ne bi zvedel, bi se prepustila.
Uf, kako znano. No, jaz sem se v mladosti znorela, točno vem, kako je skesati z drugimi moškimi in cenim to, kar imam, ampak vseeno … Saj ni samo seks tisto, po čemer hrepenimo. Hrepenimo po nečem novem, po razbitju rutine. Mož je že doma, je naš, ga poznamo. Ne more biti več velikih presenečenj. Tisti drugi je pa še neraziskano področje, polno brezmejnih možnosti, Karikiram, seveda, ker se na koncu lahko izkaže še za večjo žalost. In ponavadi nas ne zadene zaradi filmskih neznancev, temveč točno konkretne osebe. Takrat se zavemo, da smo še žive, da si še znamo noro poželeti nekoga. Jaz sem zmeraj trdila, da varala ne bom nikoli, ampak če sem iskrena, moram priznati, da tudi prave skušnjave še ni bilo. Potem pa ni problem biti zvest, a ne? Zdaj je skušnjava prišla in res ne vem, ali se ji bom lahko uprla. Če se ji sploh hočem. Samo mal bi probala. 🙂
Tole me je zaintrigiralo; Zakaj bi te želje, misli (ali potrebe) skrivale pred svojim možem/partnerjem?
Vsi smo ljudje… in ljudje imajo domišlijo, uresničljive in neuresničljive želje, misli, itd.
Hočem reči, da je eno čustvena navezanost, bližina do partnerja, zaupanje, spoštovanje – in ta naj bi bila nedvoumna. Drugo pa razne bolj poredne seksualne ideje – in o teh se da vsaj govorit, a ne?
Šele od govorjenja dalje pa kakor kakšnemu paru paše.
Forum je zaprt za komentiranje.