Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Boste najprej praznovale in potem fukale ali najprej fukale in potem praznovale?

Boste najprej praznovale in potem fukale ali najprej fukale in potem praznovale?

Kakšen bo letošnji vrstni red vaših prednovoletnih veseljačenj? Se boste najprej šle veselit in potem fukat ali boste najprej fukale in se potem šle veselit?

To bo strokovno opisala softicka hehe

Ob sebi bom zbrala svoje najljubše ljudi, otroke, družino, prijatelje, ki so družina in seveda dragega.

Pripravljeno imam playlisto za karaoke, igre s spleta beerpong in podobne izzive, presenečenje večera v obliki posnetka, pikado, poker komplet z žetoni in še nekaj, kar ne smem napisati, da se kdo slučajno ne prepozna.

Sosede tega placa sem že prosila za razumevanje, jih povabila naj se nam pridružijo in spijejo kozarček ali poskusijo moje sladice, ki jih pečem že par dni.

Vse je načrtovano v nulo, edino za obleči nimam nič kot vedno. Mogoče mi pa do sobote vseeno uspe dobiti kakšno srčkano oblekico 🙂

Sedaj si jih pa spravil v življenjsko dilemo, čisto negotovost, prej o tem sploh niso razmišljale, sedaj pa se ne bodo mogle odločiti in bodo od tuhtanja, po kakšnem vrstnem redu naj začnejo, lepo po novoletni zdravici vse zmozgane odšle spat.

Odgovor na objavo uporabnika
Monklja praznuje, 28.12.2022 ob 21:16

Kakšen bo letošnji vrstni red vaših prednovoletnih veseljačenj? Se boste najprej šle veselit in potem fukat ali boste najprej fukale in se potem šle veselit?

…prej, vmes…kasneje…

Oh, 28.12.2022 ob 21:53

Ob sebi bom zbrala svoje najljubše ljudi, otroke, družino, prijatelje, ki so družina in seveda dragega.

Pripravljeno imam playlisto za karaoke, igre s spleta beerpong in podobne izzive, presenečenje večera v obliki posnetka, pikado, poker komplet z žetoni in še nekaj, kar ne smem napisati, da se kdo slučajno ne prepozna.

Sosede tega placa sem že prosila za razumevanje, jih povabila naj se nam pridružijo in spijejo kozarček ali poskusijo moje sladice, ki jih pečem že par dni.

Vse je načrtovano v nulo, edino za obleči nimam nič kot vedno. Mogoče mi pa do sobote vseeno uspe dobiti kakšno srčkano oblekico 🙂

Evo vidiš ??

Najprej delo, potem spanje, potem pa še sex drugs & rock’n’roll. Bomo že prvega zjutraj oziroma dopoldan, ko se začne.

Če ima katera kakšno erotično perilo viška, naj mi javi na: 059938490 Mevla

Jaz žal ne bom mogla nič  f.ukati, ker imam impotentnega moža!

Miriam535, 29.12.2022 ob 16:41

Jaz žal ne bom mogla nič  f.ukati, ker imam impotentnega moža!

jaz te pa tudi ne mislim, kar sama si jo šaraj.

S prijateljicami smo najele apartma in bomo pripravile kanapeje, prigrizke, koktajle, skratka žur. Oblekle bomo bleščice in se imele fino 🙂 Fukale pa ne bomo avtor, ne prej, ne pol – ni v planu. To bo večer samo za nas 🙂 ČIN ČIN!

Po spolnem odnosu hudo naraste lakota (munchies), zato predlagam najprej kavs.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close