Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek boste kaj pekli za praznike

boste kaj pekli za praznike

Boste za praznike kaj pekli?

V petek ima dopust, najprej bom popravila celo hišo, nato pa se bom lotila peke orehove potice. med tednom pa mogoče naredim še kakšne piškote.

Isto bo pri nas. Med tednom bom naredila piškote, v četrtek pa dve potici.

Jaz pa ne bom nič pekla. Nisem ljubiteljica peke. V bistvu k sreči, ker sem sama, bi potem morala vse sama pojesti in bi bila kot žoga.

Sem si pa rekla, da potico bom pa nekoč probala speči. Samo letos še ne :). Potico, ker je pač naša kulturna dediščina in se želim naučiti čim več teh naših tradicionalnih jedi. Potratne potice se pa verjetno en bom nikloli lotila peči, jesti pa vsekakor :).

V prvi polovici decembra sem spekla nekaj vrst keksov, potice ne bom pekla, ker je ne maram, spekla bom torto.

. https://youtu.be/D6yeqjsw35M

Odgovor na objavo uporabnika
jaz pa ne bom, 20.12.2021 ob 09:24

Jaz pa ne bom nič pekla. Nisem ljubiteljica peke. V bistvu k sreči, ker sem sama, bi potem morala vse sama pojesti in bi bila kot žoga.

Sem si pa rekla, da potico bom pa nekoč probala speči. Samo letos še ne :). Potico, ker je pač naša kulturna dediščina in se želim naučiti čim več teh naših tradicionalnih jedi. Potratne potice se pa verjetno en bom nikloli lotila peči, jesti pa vsekakor :).

Tudi tebi očitno bolj paše kakšen exatlon, kmetija, ljubezen po domače, sanjski moški, …, kot kaj pametnega

Kaj pa vem, nisem še razmišljala. To je bolj po navdihu oz kot pride.

Rada imam dobro in domače, da bi pa ure in ure stala in pekla ali se s tem samo ukvarjala, no way.

Lešnikova potica, morda orehova. Paneton.  Za tamalo moto keksi in medenjaki. Si je zaželela moto kekse.

moto-piskotki

Tipična novodobna frklja, 20.12.2021 ob 09:54

Tudi tebi očitno bolj paše kakšen exatlon, kmetija, ljubezen po domače, sanjski moški, …, kot kaj pametnega

Če te že ravno zanima, sem stara 45+.

Kaj pa je exatlon (vem pa kaj je triatlon, duatlon, biatlon), sanjski moški, ljubezen po domače pa nimam pojma. Na kmetiji pa občasno pomagam kaj. Če se prav spomnim, je ta ljubezen po domače nek šov? Domnevam, da si naštela tvoje ljube šove ali kaj takega? Te moram razočarat, nimam POPtvja, Planeta, KanalaA.

Ne vem pa kaj je korist od nezdrave hrane?

Če te prav razumem, si baba, ki ves čas ždi pred TV in kuha ter peče nezdravo hrano, ker si potem debela, zmerjaš ljudi, ki se ne bašejo z nezdravo hrano?

Pa zakaj si tako neumna, da plačuješ POPTV in podobne programe?

Ne, bodo drugi pekl pa dal.

jaz pa ne bom, 20.12.2021 ob 10:54

Če te že ravno zanima, sem stara 45+.

Kaj pa je exatlon (vem pa kaj je triatlon, duatlon, biatlon), sanjski moški, ljubezen po domače pa nimam pojma. Na kmetiji pa občasno pomagam kaj. Če se prav spomnim, je ta ljubezen po domače nek šov? Domnevam, da si naštela tvoje ljube šove ali kaj takega? Te moram razočarat, nimam POPtvja, Planeta, KanalaA.

Ne vem pa kaj je korist od nezdrave hrane?

Če te prav razumem, si baba, ki ves čas ždi pred TV in kuha ter peče nezdravo hrano, ker si potem debela, zmerjaš ljudi, ki se ne bašejo z nezdravo hrano?

Pa zakaj si tako neumna, da plačuješ POPTV in podobne programe?

Ne, ne zanimajo me stare babe, ki pri petdesetih še niti potice ne znajo speč za Božič.

Bom makovo in orehovo potico.. pa nekaj navadnih piškotov, da bo otrokoma zabavno..

Tipična novodobna frklja, 20.12.2021 ob 11:00

Ne, ne zanimajo me stare babe, ki pri petdesetih še niti potice ne znajo speč za Božič.

Verjamem, da ne, ker ti visiš raje na raznih šovih. Nisi pa povedala zakaj si taka trapa, da plačuješ naročnino na POP tv in podobno greznico?

Si predstavljam, da si debeluharca, ki visi pred TV in se nažira z nezdravo prehrano, zato tako besniš :).

Koliko pa plačuješ naročnine za te tvoje šove?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close