Boste kaj martinovali?
ok, ne se razburjat no … mislim, da vsi radi pogledamo slike. Ravno zaradi te anonimnosti je pa potem toliko nevljudnosti :-)[/quote]
Tole velja za vašo mlado generacijo. Mi starostniki lahkko opazujemo le trebušaste in popolnoma nepobrite/neurejene moške. Pomanjkljivo oblečenih starih bab pa tudi ni hehe[/quote]
Pokaš feministične floskule.. z vsem dolžnim spoštovanjem, ampak prosim ne posplošuj
Tole velja za vašo mlado generacijo. Mi starostniki lahkko opazujemo le trebušaste in popolnoma nepobrite/neurejene moške. Pomanjkljivo oblečenih starih bab pa tudi ni hehe[/quote]
Pokaš feministične floskule.. z vsem dolžnim spoštovanjem, ampak prosim ne posplošuj[/quote]
Seveda so prisotni izvzeti. Ti si popoln primer 6 packa in pobritih jajc 🙂
Pokaš feministične floskule.. z vsem dolžnim spoštovanjem, ampak prosim ne posplošuj[/quote]
Seveda so prisotni izvzeti. Ti si popoln primer 6 packa in pobritih jajc :-)[/quote]
🙂 morda res morda pač ne.. tukaj to ni relevanten podatek. Govorim o posploševanju in izkazovanju frustracij. Morda nisi razumela…
Seveda so prisotni izvzeti. Ti si popoln primer 6 packa in pobritih jajc :-)[/quote]
🙂 morda res morda pač ne.. tukaj to ni relevanten podatek. Govorim o posploševanju in izkazovanju frustracij. Morda nisi razumela…[/quote]
Itak, da te nisem razumela … Blond sem, Monika Blond … Frustracije pa obdrži zase.
🙂 morda res morda pač ne.. tukaj to ni relevanten podatek. Govorim o posploševanju in izkazovanju frustracij. Morda nisi razumela…[/quote]
Itak, da te nisem razumela … Blond sem, Monika Blond … Frustracije pa obdrži zase.[/quote]
Če bi imel kakršne koli frustracije ali zamere se s tabo ne bi več pogovarjal….. 🙂
Itak, da te nisem razumela … Blond sem, Monika Blond … Frustracije pa obdrži zase.[/quote]
Če bi imel kakršne koli frustracije ali zamere se s tabo ne bi več pogovarjal….. :)[/quote]
V sili hudič še muhe žre … in tebi je tako dolgčas v službi, da je kar sila :-). Pa seveda te je moja slikca takooo očarala hehe
Če bi imel kakršne koli frustracije ali zamere se s tabo ne bi več pogovarjal….. :)[/quote]
V sili hudič še muhe žre … in tebi je tako dolgčas v službi, da je kar sila :-). Pa seveda te je moja slikca takooo očarala hehe[/quote]
Lej saj nikoli nisem rekel da nisi luštna, ravno nasprotno. Glede sile bi se pa vprašal, kdo ima večjo silo. Takole po tvoji samo promociji bi rekel da ti gori že rdeča lučka… 🙂
torej si star ali ”dedek”
kaj tu sami z zavoda za NEzaposlovanje al pa JU hodite gor… pa študenti…. je sploh kdo zraven mene še zaposlen v realnem sektorju?
NM-3w itak vem da ni da si ego nabija….. za ostale sprašujem lol
Kdaj pa pol zločinca trpaš v kakšne luknje? :D[/quote]
Daj no.. sam ne mi rečt da nisi dojel poante? :)[/quote]A je bila poanta to da jo potučkaš kot kupček dre..a na cesti? Al je bila poanta v tem da nimaš zločinca in ne lukenj? 😉
torej si star ali ”dedek”
kaj tu sami z zavoda za NEzaposlovanje al pa JU hodite gor… pa študenti…. je sploh kdo zraven mene še zaposlen v realnem sektorju?
NM-3w itak vem da ni da si ego nabija….. za ostale sprašujem lol[/quote]
Nisem še v penzijonu, tko da delam .. bi bla pa prav rada že v zasluženem pokoju, me stare kosti že bolijo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.