Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Boste kaj martinovali?

Boste kaj martinovali?

To ni praznik za abstinente. :)[/quote]

ups, nisem vedela, da sem v aa zašla 🙂

Kaj je “aa” ?

hihihi anonimni alkoholiki 🙂 Ampak to sem se hecala …

hihihi anonimni alkoholiki 🙂 Ampak to sem se hecala …[/quote]
Saj vem….:)
Misliš, da ga na skrivaj pijem. :)))

ne, glede na to, da si omenil abstinenco in da ne boš martonoval, bi rekla, da si trden karakter, ki gre po pravi poti 🙂

Trden res. Kam me bo pa ta pot pripeljala, pa bom še videl. 🙂
Upam, da do pravih in trdnih ljudi, ki bodo za revolucijo. 🙂

Upam, da do pravih in trdnih ljudi, ki bodo za revolucijo. :)[/quote]

Ena taka je tu, ker je res čas za spremembo.

Upam, da do pravih in trdnih ljudi, ki bodo za revolucijo. :)[/quote]

Ena taka je tu, ker je res čas za spremembo.[/quote]
Res je skrajni čas.
In kakšni so tvoji ideali ali sanje ter načini kako jih uresničiti ?

Zdaj me pa res zanima, kako se to po videzu vidi, ko je nekdo s podeželja ? :)[/quote]

po vonju takoj vem kdo je s kmetov torej tudi s podeželja 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zdaj me pa res zanima, kako se to po videzu vidi, ko je nekdo s podeželja ? :)[/quote]

po vonju takoj vem kdo je s kmetov torej tudi s podeželja :)[/quote]

hehe

Ena taka je tu, ker je res čas za spremembo.[/quote]
Res je skrajni čas.
In kakšni so tvoji ideali ali sanje ter načini kako jih uresničiti ?[/quote]

Joj, sem jih že parkrat kje omenila, pa so me čisto sesuli, tule so pa že itak tako strogi. Raje ne bom o tem. Ampak na tisti način, ko so lani imeli kar neke kulturne prireditve, ne bo šlo. Bo treba po moje bolj na ostro, pa kot sem že rekla, veliko več ljudi.

PikaNikaPoka a si se nehala mulit pa prišla nazaj na čvek 😛

celih 24 ur si prvikrat zdržala ….

mislim da podiraš rekord (skoraj)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vsaj kje pa moram podret rekord. Priznam, kriva 🙂

Če pa ma ona več jajc kot jaz (baje) ker je slike prpopala v eni temi mi 😀

a še neveš 😀

omenjeni so bili jajčniki, ne jajca 🙂

P.S. Meni slike res niso problem, tko kot jih imam na fb, skypu itd, bi jih imela tudi tu. Ampak tu se tega ne sme, so mi povedali 🙂

P.S. Meni slike res niso problem, tko kot jih imam na fb, skypu itd, bi jih imela tudi tu. Ampak tu se tega ne sme, so mi povedali :-)[/quote]

Rekla si da imaš jajca (napisala) oziroma da imaš VEČ jajc kot jaz… lahko pa si poiščeš to nebulozo ki si jo napisala 😀

Nihče ni reko da se nesme…. no morda kaka baba ki ti je faušt na štelu haha

@ Robi — še kle pejt skidat odvečni goj

http://med.over.net/forum5/read.php?124,9171921

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

P.S. Meni slike res niso problem, tko kot jih imam na fb, skypu itd, bi jih imela tudi tu. Ampak tu se tega ne sme, so mi povedali :-)[/quote]

Rekla si da imaš jajca (napisala) oziroma da imaš VEČ jajc kot jaz… lahko pa si poiščeš to nebulozo ki si jo napisala 😀

Nihče ni reko da se nesme…. no morda kaka baba ki ti je faušt na štelu haha[/quote]

Aja, to si mislil, za takrat nazaj. To se pa spomnim 🙂 Imaš prav. Glede slik: gledam profile kle na monu, nihče nima nič o sebi napisano, nobene fotografije … Pol pa res čudno izpadeš, če ti to imaš.

Nihče ni reko da se nesme…. no morda kaka baba ki ti je faušt na štelu haha[/quote]

Aja, to si mislil, za takrat nazaj. To se pa spomnim 🙂 Imaš prav. Glede slik: gledam profile kle na monu, nihče nima nič o sebi napisano, nobene fotografije … Pol pa res čudno izpadeš, če ti to imaš.[/quote]
maš srečo, da kle ne izpadeš iz avijona … mi pa smolo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Aja, to si mislil, za takrat nazaj. To se pa spomnim 🙂 Imaš prav. Glede slik: gledam profile kle na monu, nihče nima nič o sebi napisano, nobene fotografije … Pol pa res čudno izpadeš, če ti to imaš.[/quote]

zakaj pa bi naj imeli? To je ČVEK …. tisti ki hočejo gledat slike naj grejo na FB imamo tam polno metroseksualcev ki kažejo six packe iz fitnesa in pobrite trebuhe (bljak) in polno pomankljivo oblečenih SEKSI 18 letnic.

jaz nimam nobene potrebe in želje pisat o sebi v profilu 🙂 še manj limat slike… še na fbju mam samo 1 sliko in ene 2 ali 3 na katerih sem označen ….

da se le vun mečeš, da si tudi na FB … kot kakšni najstniki pri 15, 16 letih ☺

zakaj pa bi naj imeli? To je ČVEK …. tisti ki hočejo gledat slike naj grejo na FB imamo tam polno metroseksualcev ki kažejo six packe iz fitnesa in pobrite trebuhe (bljak) in polno pomankljivo oblečenih SEKSI 18 letnic.

jaz nimam nobene potrebe in želje pisat o sebi v profilu 🙂 še manj limat slike… še na fbju mam samo 1 sliko in ene 2 ali 3 na katerih sem označen ….[/quote]

ok, ne se razburjat no … mislim, da vsi radi pogledamo slike. Ravno zaradi te anonimnosti je pa potem toliko nevljudnosti 🙂

od martinovanja je najbolje goske polniti skozi rit ☺

To je najboljši del martinovega 🙂

jaz nimam nobene potrebe in želje pisat o sebi v profilu 🙂 še manj limat slike… še na fbju mam samo 1 sliko in ene 2 ali 3 na katerih sem označen ….[/quote]

ok, ne se razburjat no … mislim, da vsi radi pogledamo slike. Ravno zaradi te anonimnosti je pa potem toliko nevljudnosti :-)[/quote]

Tole velja za vašo mlado generacijo. Mi starostniki lahkko opazujemo le trebušaste in popolnoma nepobrite/neurejene moške. Pomanjkljivo oblečenih starih bab pa tudi ni hehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close