Boskarolova Odiseja
Anonimno8741, 05.09.2025 ob 15:30
Je že bil kdo tam? Kako se vam zdi? Zanimajo me izkušnje iz prve roke
Katastrofa. Nekdanji Kolosej je bil prijeten, vabljiv, živ. Odiseja deluje kot skladišče. Pusta, izropana. Sploh ne dojemam poante. Mogoče bo boljše s koncerti, ampak kot kino deluje katastrofalno. Ne vem, mogoče drugi to doživljajo drugače.
Jaz sem vesela in hvaležna, da kdorkoli kaj naredi v Slo! S tem daje neko infrastrukturo in animacijo družbi. Mnogo bolje kot da vse skupaj propada! Me veseli, da je imel voljo. Morda bi bil dober župan/predsednik? Odiseja je vsekakor prikladna za mrzle, deževne pa tudi (pre)vroče dni. Pa ni tam zelo daleč na Rudniku.
Ok je, 05.09.2025 ob 17:28
Jaz sem vesela in hvaležna, da kdorkoli kaj naredi v Slo! S tem daje neko infrastrukturo in animacijo družbi. Mnogo bolje kot da vse skupaj propada! Me veseli, da je imel voljo. Morda bi bil dober župan/predsednik? Odiseja je vsekakor prikladna za mrzle, deževne pa tudi (pre)vroče dni. Pa ni tam zelo daleč na Rudniku.
Na Rudniku???????
Da kdorkoli kaj naredi? Kot da ostali ne delajo? Škoda je Koloseja zaradi Racmanovih špekulacij in kriminalnih zgodb. Po drugi strani pa se tudi Boscarolovih podjetniških ambicij ne more prikazovati kot dobrodelni projekt.
Vedno gre za dobiček.
Meni je Cineplexx veliko prijetnejši kot zdajšnja Odiseja, ni pa presegel Koloseja.
Je pa opazno hudo rivalstvo med Cineplexxom in Odisejo. Kar je najbolj absurdno – imata enako ponudbo (ki je že sama po sebi en sam ameriški s…).
V vseh teh zgodbah o dobičku je Kinodvor ostal en mali biser v centru Ljubljane.
Odiseja757, 05.09.2025 ob 16:13
Katastrofa. Nekdanji Kolosej je bil prijeten, vabljiv, živ. Odiseja deluje kot skladišče. Pusta, izropana. Sploh ne dojemam poante. Mogoče bo boljše s koncerti, ampak kot kino deluje katastrofalno. Ne vem, mogoče drugi to doživljajo drugače.
Vabljiv, ja. Ravno Kolosej je bil gniloba da večje ni bilo. Počečkan z grafiti, poscan, sedeži v dvoranah raztrgani, najhujša je pa slovenska in “slovenska” svojat, ki je tja hodila.
Forum je zaprt za komentiranje.