Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Bosch MUM – posoda za sladoled in mlinček za žita

Bosch MUM – posoda za sladoled in mlinček za žita

Pozdravljeni!

Odločam se o dokupu posode za sladoled in mlinčka za mletje žit za moj Boschev aparat MUM 4044.

Kako ste vi zadovoljni z njima? Katera žita meljete in za kakšno uporabo?

Hvaležna bom za vaše izkušnje!

Lp!

Imam MUM, nimam pa ne mlinčka ne posode za sladoled. Slednjega sem že imela namen kupiti, pa je tako majhne prostornine, da je bolje kupiti samostojni strojček za sladoled. Tudi razlika v ceni ni velika, v količini pripravljenega sladoleda pa očitna.

LP

jaz imam posodo za sladoled…odločila sem se zato da ni toliko strojeva za vse različne stvari ampak priključki…res je kar malo prostornine ampak ne je toliko manj kot pri samostojnem aparatu…tako da mi to uporabljamo za čez leto in sedaj ko so otroci se mali….in se ne poje sladoleda zelo veliko po eno kepiso na sadju ali palačinkah..

ko pa pride poletje pa sem jaz sladoledoman in je vsak strojček premali zame in hči..tako da takrat kupimo v mlekarni ali pa sama naredim ene 5 litrov naenkrat….

lp

mihana

Kolikšna pa je približna prostornina tega priključka?

Točno ne vem, takole na oko pa bi rekla, da je prostornina pol manjša kot pri podobnih aparatih za izdelavo sladoleda.

LP

Tale posoda za sladoled na Boschu tudi mene zanima. Ali je princip tak, da moraš dati posodo en dan prej v zamrzovalnik, potem s strojem zmiksaš in nastane kremast sladoled?
In tudi mene zanima, kako je ta posoda velika (seveda zaradi pomanjkanja prostora v zamrzovalniku)? Okrogla, premer 20 cm? 1 liter sladoleda, 1/2 litra?
Hvala in lp, Mimi

Posoda je taka, da mora biti prej v skrinji, ker ima po obodu plin, ki nato ob mešanju hladi maso v posodi. Od zunaj je posoda tako velika, kot klasična posoda za ta aparat, v kateri mesiš testo. Je okrogla (glede na skico). Notranji volumen pa je najbrž manjši, ker je obod debelejši (zaradi plina). Točnega volumna pa mi prodajalec ni vedel povedati. Stane menda 7000 SIT, na zalogi je nimajo, so jo pa naročili (TOP SERVICE). Točne mere pa lahko sporočim, ko jo dobim.

Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close