Boscarol
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Boscarol
Mene pa zanima, ob vsem tem govorjenju o Pipistrelu, ali je Ivo Boscarol poročen. vem, da ima hčerko, ki je solastnica, nikoli pa nisem še nič zasledila o ženi…
žena mu je umrla
..za rakom. Že precej let nazaj.
Uh, zaradi tega mi je pa kar žal… Škoda. Sem mislila, da ni poročen, ali da se žena noče izpostavljat.
Pa se motaj okoli njega in viči: Amore, amore,….mogoče pa prideš do solastniškega deleža ….
ha ha ha… Ni mi všeč, sem pa navdušena nad njegovim pogledom na svet, na življenje… (ki je, mimogrede, povsem drugačen od pogleda mojega moža).
ha ha ha… Ni mi všeč, sem pa navdušena nad njegovim pogledom na svet, na življenje… (ki je, mimogrede, povsem drugačen od pogleda mojega moža).[/quote]
med drugim je tak tudi zaradi izkušnje z ženino boleznijo, je nekje v Jani en intervju, kjer je veliko na to temo povedal.
Kakšen pa je pogled tvojeha moža?
In kakšno hčerko ima, koliko staro, upam, da ni njemu podobna (po izgledu)?
Pogled mojega moža je usmerjen v tlom (za razliko od Boscarola, ki je usmerjen v nebo), povedano v prispodobi.
Tvoj mož bi torej rad izboljšal kanalizacijo?
Mogoče pa če bi ti umrla za rakom, “neto-pir”, bi se tudi očke tvojega moža zazrle proti nebu… 😉
Mogoče pa če bi ti umrla za rakom, “neto-pir”, bi se tudi očke tvojega moža zazrle proti nebu… ;-)[/quote]
hahaha, torej moja smrt ne bi bila zaman.
Ne izboljšal, ampak se pritoževal nad slabo kanalizacijo.
Ne izboljšal, ampak se pritoževal nad slabo kanalizacijo.[/quote]
Ja, taka je večina pri nas – jamrat, dlje pa ne gre…
Čeprav za 55-letnika zgleda precej star. Zgleda bolj kot 65-letnik.
[img]http://cdn1.siol.net/sn/img/10/293/634231968932935102_ivo_boscarol.jpg[/img]
Preden začnete pisat ljubezenska pisma – Boscarol ima novo partnerko, s katero nista poročena, že kar nekaj časa.
Kaj pa hči? Ime, pozicija, slika?
Hči je likovna pedagoginja.
🙂 A ti bi pa kar sliko? Malo poguglaj, pa boš vse dobila. Ni pa to družina, ki bi se ven metala in ki bi delala cirkus okoli sebe. Zato se mi ne zdi ravno najbolj prav, da bi ti tule raportirala čisto vse njihove podatke.
Forum je zaprt za komentiranje.