Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bosanke vs Slovenke

Bosanke vs Slovenke

Zanima me tisti, ki imate, ste imeli izkušnje z obojim babami.

Katere so boljše za oženit

Bona je boljša.

?

Res je bona boljsa.

Ne razumem, kdo bi sploh hotel imeti cefurko ,?

Odgovor na objavo uporabnika
Qxy, 18.10.2022 ob 08:22

Ne razumem, kdo bi sploh hotel imeti cefurko ,?

butalec ti si bolan

https://www.delo.si/prosti-cas/zdravje/dr-veronika-podgorsek-vedno-vec-porocenih-slovenk-isce-moske-za-spolnost/

Bosanka vsak večer pere noge svojmu možu. Slovenka pa možgane. Pa se ti odloči sam.

nihče ne pere nog, to je izmišljotina! Sicer pa se poglej v ogledalo https://www.delo.si/prosti-cas/zdravje/dr-veronika-podgorsek-vedno-vec-porocenih-slovenk-isce-moske-za-spolnost/

Jaz. Čudovite ženske. Bosanke so pa itak najlepše ženske na Balkanu.

Poglej se ti v ogledalo, zafrustrirana komentatorka.

ja sem imu samo bosanke…. do svojega 45 ljeta sem imel samo bosanke in to je bilo 25 bosank. Ko sem prvič s slovenko….to je nekaj čisto drugačnega, mnogo, mnogo boljšega. Bolj so odprte, znajo prvezeti komando, nič je ni sram. jaz tudi, če bi mi možgane prala, raje to in da je dobra v postelji, kot pa da mi zna samo kuhat in prat, umivat noge, v pojstli pa leži ko hlod….. Raje sam si noge uperem!

Odgovor na objavo uporabnika
Čapac iz bosne, 18.10.2022 ob 13:46

ja sem imu samo bosanke…. do svojega 45 ljeta sem imel samo bosanke in to je bilo 25 bosank. Ko sem prvič s slovenko….to je nekaj čisto drugačnega, mnogo, mnogo boljšega. Bolj so odprte, znajo prvezeti komando, nič je ni sram. jaz tudi, če bi mi možgane prala, raje to in da je dobra v postelji, kot pa da mi zna samo kuhat in prat, umivat noge, v pojstli pa leži ko hlod….. Raje sam si noge uperem!

???

ja ja…

jadno stari. res jadno.

S slovenko je mal težje živet, so bolj zahtevne, več rabijo, ampak zato tudi več dajo od sebe, čerpav so večkrat tečne. Bosanke so bol tiho in naredijo vse kar jim dec reče, so ponižne. In takšne so tudi v postelji. Ne znajo kaj dosti, so zaprte, sam nastavit znajo to pa je vse. Pa še na živce mi gre, ker bosanke so nališpane, sama fasada, ko pa to dol skinejo so pa iste k slovenske kmečke dekle…. vse so iste. Samo slovenke so veliko bolj temperamentne, kot bosanke! bosanke so temperamentne samo v družbi in samo v javnosti znajo bit glasne. Doma so pa k eni kužki!

Bosanske so za ozent, Slovenke so tečne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close