Borisov osebni uvid in malce osebna zgodba
Ok, če te že tako zanima: neandertalcem ne morejo pomagati niti tablete, niti psihologi in niti Janez Rugelj, vam lahko pomaga samo evolucija. Ki pa je tako silno počasna, da je ti Lepolaska za časa svojega življenja ne boš deležna niti malo. Tako, da naj te ne skrbi.
Sem se izučil. Ne grem nazaj na neandertalski teren. Zmagala si!!!! Juhuhu, bravo :))))))
Aja, in kako to tvoje učenje izgleda?
Ne sodeluješ več tako, da še vedno besno odgovarjaš na vsak moj post, anede?
Nimaš samokontrole niti za mišji kurac. Zato tudi ženske od tebe bežijo, ker vsakič navališ kot svinja med buče. Si kar predstavljamo tvojo glupo slinasto faco, ko lezeš za desetletje mlajšimi vezanimi ženskami, za katere si ti domišljaš, da imajo neresne partnerje. Verjetno bi rabu še kakšna zdravila za shizofrenijo… za tumpaste tipe jih pa itak še ne delajo.
Boris
Tebi verjetno manjka kakšna zelo dobra prijateljica, torej zaupanja vreden človek, s komer bi se lahko pogovarjal (o svojih težavah) – kar pa žal javni forum ni.
Če boš javno pisal o osebnih težavah v nemoderiranem forumu, lahko pričakuješ neumestne pripombe raznih primitivcev, kot je L., ki v življenju ni prebrala knjige, kaj šele, da bi slišala za pojem psihologija, čustvena inteligenca, empatija, osebna zrelost itd.
Zato to (po moje) ni vedno pametno, da preveč specifično razglabljaš o osebnih psiholoških težavah javno in nasedaš (njenim) provokacijam, kjer se čutiš, da se moraš zagovarjati skozi javne zagovore in (naivno) pričakuješ razumevanje, tako da se spuščaš v debato z L. s pojasnjevanjem.
Gopodična L. nima pojma o življenju, še sama ne ve, kje se je glava drži, kaj šele, da bo delila nasvete o odnosih – to je farsa. Ona rabi nekoga za prepir, na srečo nima moža, saj ga niti ne bi bila sposobna obdržati, ker je nevzdržna, in bi mu zgolj najedala. Zdaj pa je tebe potegnila v to nesrečno situacijo – internetno boksarsko vrečo za lastne frustracije in neizpolnjeno (ljubezensko) življenje. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.