Najdi forum

booking

Kako funkcionira Booking. Ali, ko se prijaviš z datumom na določeno destinacijo in daš podatke o kartici, ti kasneje avtomatsko zaračunajo in vzamejo denar, ali pa mora lastnik kaj potrditi, da je rezervacija ok, in šele nato ti računajo in vzamejo denar?

Odvisno od ponudnika, pri nekaterih je mogoče plačilo brez kartice in plačaš šele ob prihodu, pri nekaterih pa ti potegnejo iz kartice vse takoj, ko ti potrdiš rezervacijo in daš vse podatke.

navadno so pogoji napisani pod ponudbo, pri nekaterih lahko celo brezplačno skenslaš rezervacijo nekaj dni pred odhodom, pri drugih ti del zaračunajo …
Zaenkrat same ok izkušnje.

Vse pise pod rezervacijo.
Eni so malo cenejsi, a je takoj za placat.
Eni das kartico, ce odpoves, nic ne olacas.
Eni imajo rezervacijo brez kartice.
Vcasih sem rezervirala dve ali tri destinacije, ko smo se odlocili, kam gremo, sem ostalo odpovedala, placali smo pa v hotelu.

Načeloma booking zahteva kk samo za rezervacijo, plačaš pa pri ponudnikih. Če rezerviraš “non refundable” (brez možnosti vračila denarja) pomeni, da si ponudnik s tvoje kk vzame strošek rezervacije, tudi v primeru, če rezervacijo odpoveš, zato bod pozoren na možnosti odpovedi rezervacije.

Hvala Boštjan za kupon. 🙂

Če si ga uporabila, je tud Boštjan pokasiral 15 evrov …. Oziroma ustrezno več, če je še kdo opravil rezervacijo preko njegovega linka.

Ne, ne, nobene zavisti. Je bil samo tako mimogrede komentar na zahvalo za link … Mogoče ga pa res kdaj tudi jaz izkoristim, če se bom letos še šla kakšne rezervacije.
Jaz sicer svojega linka za 15 evrov ne izpostavljam javno ampak pošljem samo prijateljem.

Jaz sem pravkar prejel 93eur na kartico. Prejel sem še naslednji popust če kdo rabi:
POPUST BOOKING -10%
Vaš link
Prijetno potovanje!

Če rezervirate prek te povezave in opravite bivanje, prejmete vračilo v višini 10% vrednosti potovanja.

https://www.booking.com/s/31_6/3dfd5adb

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close