Booking.com – zaračunal, storitve ni bilo
Mogoče boš kaj zanimivega odkrila
https://www.consumeraffairs.com/travel/booking_com.html
Drugače se pa očitno da nakazilo preklicati, če je seveda minilo zelo malo časa od plačila. Če plačaš precej vnaprej, verjetno ne.
Ne vem kako je. Tisto, kar so se odzvali, je bilo v čisto pravi slovenščini. Tako, da ne gre samo za google-translate.
Je pa res totalno tečno.
Jaz sem že isti dan napisala reklamcijo, prek mobitela. Se pravi kar zoprno tipkanje. Pa dobim odziv robota. In, ker to ne reši moje težave, lahko ponovno spet pišem. Ker copy/paste ne gre, ker je bilo prek njihovega obrazca. Pa spet in spet, kar naprej odzivniki. Kaj vem kolikokrat. Potem končno prideš nekam, kjer ni samo robot zadaj, je pa medel odziv in to po nekaj dneh. Zraven pa še napišejo, da jih ne klicat, ker zadevo rešujejo. Odziva pa spet ni in ni.
[/quote]
Ja, res je. Tako so meni zajebali rezervacijo, ker zadeve potem niso rešili pravočasno. Na srečo sem sam kontaktiral domačina in se mi je odzval, tako sem rezervacijo potem reševal z njim naprej, kljub temu, da so mi jo na bookingu skeslali.
Če denarja ne pobere Booking, na kakšen način pa potem oni zaslužijo denar? Najbrž si od denarja za lastnika oz. ponudnika vsaj odtrgajo kakšen procent, kajne? Nekaj pa morajo zaslužiti za svoje usluge.
[/quote]
Denar uporabnika se vedno pobere lastnik oz. hotel. Torej je prva stvar za naredit v takem primeru, da se kontaktira lastnika. To je tudi najhitrejsa in najlazja pot, da se v takem primeru kot je opisan pride nazaj do denarja.
Torej avtorica: Kontaktiraj direktno z lastnikom oz. s pocitnisko hisico ali karkoli ze je.
Spore rešuješ z bookingom. Pika.
Če ti vplačaš dopust prek agencije in je kaj narobe, se bodeš z njimi, ne s konkretnim hotelom ali letalskim prevoznikom.
Avtorica, ali je lastnik kaj napisal na svoji strani, saj verjetno je kdo v mnenja napisal, kaj se je zgodilo. Kaj je odgovoril?
[/quote]
Veliko uspeha. Tebi in tvoji piki. 😉
Denar uporabnika se vedno pobere lastnik oz. hotel. Torej je prva stvar za naredit v takem primeru, da se kontaktira lastnika. To je tudi najhitrejsa in najlazja pot, da se v takem primeru kot je opisan pride nazaj do denarja.
Torej avtorica: Kontaktiraj direktno z lastnikom oz. s pocitnisko hisico ali karkoli ze je.
[/quote]
A ti to resno? Lastnik nima nič z denarjem, samo z ponudbo.
Spore rešuješ z bookingom. Pika.
Če ti vplačaš dopust prek agencije in je kaj narobe, se bodeš z njimi, ne s konkretnim hotelom ali letalskim prevoznikom.
Avtorica, ali je lastnik kaj napisal na svoji strani, saj verjetno je kdo v mnenja napisal, kaj se je zgodilo. Kaj je odgovoril?
[/quote]
Jaz nisem nobenega komentarja napisala. Tako, da ni mogel nič odgovoriti.
Vse, kar je odgovoril, je bilo to, kar sem napisala: da storitev ni možna. To je bilo naslednji dan, po tistem, ko naj bi tam prespala. In seveda po tistem, ko sem bookingu plačala s kreditno kartico.
Ker sem rezervirala, plačala bookingu, sem samo bookingu pošiljala reklamacije. Lastniku pa nič. Razen seveda takrat, ko sem ga skušala kontaktirat pa je bil neodziven.
NI RES! Buking nikoli ne pobira denarja! Nikoli! Vedno plačaš v nastanitvi! Če pa si rezervirala na AIRbnb pa je velika verjetnost natega. Torej??? Zakaj lažeš?
[/quote]
Zakaj komentiratš stvari o katerih nimaš pojma?
Glede na tvoje zapise je več kot očitno, da pojma nimaš o stvari, blebečeš pa vseeno neumnosti.
Kako denar pobere bookoing??? V mojem primeru tudi cent ne gre skoz bookinhg
rezervacija je opravljena prek spleta (samo številka mastercarda brez tistih 3 številk.
Latniku pa plačam z gotovino ali z mastercard po končanem bivanju lastniku apartmaja, tako piše v pogojih plačila. Plačal sem z gotovini, na mastercard pa mi nikoli ni manjkal niti cent :)))
Kako pa imajo to urejeno lastnik in booking pa ne vem.
Na MONu res ne.
[/quote]
Trmasto pa si. Imaš tudi na bookingu možnosti plačila šele ob nastanitvi, ampak tega je zelo malo. Običajna praksa je, da plačaš prej, četudi ne veš ali boš dobil nastanitev ali ne. Greš pač na zaupanje. Jaz običajno prej prečekiram, če je vse vredu, preko kontakta ponudnika nastanitev. Še enkrat ti povem, da je booking odgovoren za denar, ponudnik za nastanitev.
Buking nikoli ne pobira denarja! Nakladaš! Komu si torej plačala?
[/quote]
Kadar sem rezervirala prek Bookinga tako, da je bilo treba plačati takoj, je moje nakazilo seveda šlo Bookingu (enako kot Airbnb).
In tudi klicala sem jih že, SLO številka preveže na Nizozemsko, skratka, pogovor v angleščini in smo uredili takoj (meni je na banki kazalo, da ni bilo nič odtegnjeno, na booking strani pa, da je bilo plačano in to dva dni po rezervaciji).
Kadar sem rezervirala prek Bookinga tako, da je bilo treba plačati takoj, je moje nakazilo seveda šlo Bookingu (enako kot Airbnb).
In tudi klicala sem jih že, SLO številka preveže na Nizozemsko, skratka, pogovor v angleščini in smo uredili takoj (meni je na banki kazalo, da ni bilo nič odtegnjeno, na booking strani pa, da je bilo plačano in to dva dni po rezervaciji).
[/quote]
To sploh ni res.
Že mnogi so ti tukaj povedali, da pri booking plačaš v sami nastanitvi na kraju samem. Prek spleta opraviš le rezervacijo zneska in nič ne plačaš vnaprej!
Eni si pa res ne znate dopovedat.
dejte si že enkrat prebrat pogoje plačila… predno kaj rezervirate.
Trmasto pa si. Imaš tudi na bookingu možnosti plačila šele ob nastanitvi, ampak tega je zelo malo. Običajna praksa je, da plačaš prej, četudi ne veš ali boš dobil nastanitev ali ne. Greš pač na zaupanje. Jaz običajno prej prečekiram, če je vse vredu, preko kontakta ponudnika nastanitev. Še enkrat ti povem, da je booking odgovoren za denar, ponudnik za nastanitev.
[/quote]
Res, kje pa je to? Madona, pa kr neki nakladate. Buking ne pobira denarja, zahteva pa pri nekaterih nastanitvah garancijo v obliki kreditne kartice. S katere pa ti poberejo ( kar je vedno in tudi piše) če se ne pojaviš v rezervirani nastanitvi! Torej se babše, ki se pritožuje ni pojavilo? Sedaj bi pa denar nazaj! Je treba pri bukingu pazljivo prebrat pogoje, odpovedne roke …. torej čisto vse. Ampak slovenceljni so nartabolj pametni na svet! To bo!
Forum je zaprt za komentiranje.