Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bombnik in dva f16

bombnik in dva f16

nizek prelet preko Slo, na višini 3000 m, veliko bobnenje

not nice

Letalo tanker in dva Eurofighterja.

Nehajte nakladat, blo je kot potniško letalo iz Brnika.  Nič ni bobnelo. Leteli so mi nad glavo.
Nič posebnega.

Pravzaprav sta bila dva šleperja in en avtobus, mam sliko.

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 09.09.2025 ob 20:09

Pravzaprav sta bila dva šleperja in en avtobus, mam sliko.

Jp. Meni je pa holahopter letal dopoldan nad bajto. Kam ga prijavim?

modrivrag, 09.09.2025 ob 20:10

Jp. Meni je pa holahopter letal dopoldan nad bajto. Kam ga prijavim?

https://www.gov.si/drzavni-organi/organi-v-sestavi/uprava-za-pomorstvo/o-upravi/kapitanija/

lloyd, 10.09.2025 ob 05:17

https://www.gov.si/drzavni-organi/organi-v-sestavi/uprava-za-pomorstvo/o-upravi/kapitanija/

Jutro. Bom se obrnil na njih.? Sam je res letel točno nad bajto, nisem šel pa ven gledat kateri je.

Drugače pa, če malo pobrskam po spominu. Ko smo bili otroc so nonstop leteli vojaški avioni iz Cerkelj. Tako da to danes je res zelo malo. Edino helikopter pa vedno vidim, ko grem v ribičijo, ker je meja blizu, ampak policijski, ne vojaški. Včasih samo preleti. Včasih pa malo naprej potem kroži celo večnost in očitno išče doktorje, ki so se “izgubili”.

Barabe se skrivajo, transportirajo jih v mišje luknje z vsem premoženjem,ki so ga nakrafli v 34 letih.

modrivrag, 10.09.2025 ob 05:28

Jutro. Bom se obrnil na njih.? Sam je res letel točno nad bajto, nisem šel pa ven gledat kateri je.

Drugače pa, če malo pobrskam po spominu. Ko smo bili otroc so nonstop leteli vojaški avioni iz Cerkelj. Tako da to danes je res zelo malo. Edino helikopter pa vedno vidim, ko grem v ribičijo, ker je meja blizu, ampak policijski, ne vojaški. Včasih samo preleti. Včasih pa malo naprej potem kroži celo večnost in očitno išče doktorje, ki so se “izgubili”.

Ja, včasih je zmeraj kaj brnelo nad glavo, zdaj pa samo kadar nas špricajo.

😀

lloyd, 10.09.2025 ob 06:14

Ja, včasih je zmeraj kaj brnelo nad glavo, zdaj pa samo kadar nas špricajo.

😀

???

Jebote čuk

Zdaj sem prebral na fb. Tist helikopter, ki mi je bobnel tik nad bajto včeraj, je bil helikopter hrvaške policije, ne naš. Kje je uno paničarsko, da bi nas seznanilo z napadom Hrvaške na Slovenijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close