Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bom pa še jaz – Iberotel Fanara v Sharmu

Bom pa še jaz – Iberotel Fanara v Sharmu

Na forumu potovanja je nekdo v tem hotelu bil in se je ponudil za informacije. Zdaj se mi pa ne javi.

Je bil mogoče kdo od vas.

Saj sobe in ostalo me ne zanima toliko, čeprav bo pa ta podatek prišel prav komu drugemu.

Zanima me pravzaprav dostop do koralnega grebena, obutev, kvaliteta mask za najet, pa še kakšen izletek bi se prilegel.

Hvala

Sicer nisem bila v tem hotelu, bom šla pa sigurno naslednjič, ker je lokacija super! Ko sem jo odkrila, sem bila samo še tam:) Tako da se priporočam za informacije o sobah in hrani – sem pa že nekaj pogledala na trip advisor in ima dobre ocene.

Dostop do koralnega gerbena mislim da je od hotela po stopnicah, potem so pa korale že takoj v plitvini. Voda je globoka mogoče pol metra – to je cca. 100 metrov ali več od obale, potem pa se spusti v globino. Ampak vse razno razne ribice vidiš že povsem ob obali. Obutev za v vodo močno priporočam, saj so korale ostre. Masko se po moje bolj splača kupit, saj so res poceni in jo imaš za cel teden oz. kolikor traja dopust, pa še za naslednjič se uporabi.

Z izleti pa sploh ne bo problemov, saj je na plaži polno ponudnikov, ki se bodo kar grebli, da ti jih predstavijo in te odpeljejo na razne izlete – prej malo preglej ponudbo in cene in se nato odloči, saj jih je res veliko.

Ne vem če sem kaj pomagala…

Sem bila lani v tem hotelu in tako lepe plaže še nisem videla.Je sicer plaža bolj majhna in so tisti ležalniki ful skupaj, samo ko pa greš v vodo- ene 50-100 m je nizka voda, pol se pa začnejo korale- enkratne. So na našo plažo ful hodili z privat ladjami in tistih potapljačev je bilo vsak dan vsaj ene 40 kom.V vodi vidiš vse živo in lahko ti povem, da je tukaj bolj raznolik podvodni svet kot recimo v kakšnem naravnem rezervatu- nam je vodič odsvetoval izlet v Ras mohamed, ker je tukaj več za videti.Hotel ima svojo potapljaško šolo in so ful prijazni, tako kot tudi drugo hotelsko osebje.
Hrana je super, sploh koktajli-njami.
Sem letos bila v drugem hotelu in sem bila razočarana, tako da, če še bova kdaj šla v Egipt, grema ziher V El Fanaro!!

Hvala za info in poročam ko pridem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close