Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bolje karieristka ali gospodinja

bolje karieristka ali gospodinja

Matjažko še veliko bo treba prebrati!! :))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zato pa imajo Srbi cirilico, da se razlikujejo.

Jaz tudi ne vem, če….
Zgoraj omenjaš očeta alkoholika….Alkoholik definitivno nima močnega karakterja, ima pa večji vpliv, kot pa če ne bi pil. Seveda v negativnem smislu.

Vpliv je odvisen od tega, kako nekoga čustveno doživljaš. Kako močne brazde pusti v tvojem spominu.

Zato pa imajo Srbi cirilico, da se razlikujejo.[/quote]

Se ne razlikujejo samo v cirilici, srbi govorijo ekavsko, hrvati ijekavsko v dalmaciji spet nekaj vmes… je pa res ja, da se med sabo bolj razumejo, kot nekateri ljubljančani prekmurce.
Pa hrvati so tudi res vnašali v knjižni jezik besede iz zagorskega narečja, slovenske pravzaprav.
No kje so zdaj tisti, ki pravite, da ste malo mešani, pa pomagajte 🙂 🙂

Aja nisem mislila, da je bilo to slabo, da je to bil predmet v osnovni šoli, slabo je bilo to,da slovenci nismo vztrajali, da se oni učijo slovenščie.

Jaz tudi ne vem, če….
Zgoraj omenjaš očeta alkoholika….Alkoholik definitivno nima močnega karakterja, ima pa večji vpliv, kot pa če ne bi pil. Seveda v negativnem smislu.

Vpliv je odvisen od tega, kako nekoga čustveno doživljaš. Kako močne brazde pusti v tvojem spominu.[/quote]

Joj od česa je vse to odvisno… pojma nimam…če bi se te vplive dalo izmerit, izolirat, boljše razčlenit, bi bilo prelepo na tem svetu, ali pač 🙂 🙂
“Močnejši karakakter” nisem mislila kot nekaj pozitivnega, npr. da če je moški alkoholik, ženska prevzame vlogo moškega, sin zasovraži mater, (ker ona v prvi vrsti sovraži njegovega očeta,) in posledično ženske…itak da je to narobe…
Ne vem, od kod se je vzelo to, da ženska podpira tri ali štiri vogale mize… če ne bi cankar napisal Na klancu, bi še res mislila, da se je to začelo s socializmom…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ne. Več mleka ima tista kravica, ki se jo nafila s hormoni.Zato so včasih kravice dajale 5 l mleka/dan, danes pa 20, 30 l…Naj mepopravijo tisti, ko to vejo bolj natančno.
Funkcionalnost mlečnih žlez je prilično neodvisna od količine maščobnega tkiva, respa je, da ženska npr. zato, da lahko sploh postane noseča, potrebje nek % maščobnega tkiva v telesu (več kot moški), ja menda prav zaradi tega, da lahko to potem preskladišči v produkt mlečnih žlez po rojstvu otroka.

Do takih ugotovitev, ki jih zgoraj navajaš, si verjetno prišel, ker bereš ženske revije, jana lady in potem uporabljaš kvazi logiko (ki je baje domena moških).
Nobena ženska ne pride do takih zaključkov. Če prebere tako budalost, se nasmeji in obrne list. To je ženska (nad)logika oz. intuicija, ki jo je zelo lepo razložil Roman v eni drugi temi.
Žal mi je, zelo mi je žal…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka

Katenjka, malo si razrahljaj zapeti ovratnik in se sprosti, bodi na easy malo, da se ti odpre ventil, ki mu pravimo smisel za humor. Resno sem mislil, ko sem vimena krav primerjal z ženskimi joški in zraven prilimal tri-kratni smeško?! HAH Misliš?:))) 😀 Da greš tega stavka analizirat in me spodbijat, če je vic, marička!? :)))

To ravno, namen tega posta je, da v smeh spravlja, zabava, ampak ti si spet vse smrtno resno vzela. Zgleda, da nisi nič na hece, resnobno resna… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem, zakaj ne bi primerjal krav in žensk, saj so med biki in moškimi tudi vzporednice…zakaj pa so popularne rdeče hlačke n rdeči modrčki…? Pa biki isto ne pomagajo pri vzgoji teličkov.

Ma ja res sem resna..ne vem, kaj mi je…

Najslabši material za zvezo so mlade ženske, ki še niso imele resne zveze, niti nimajo otrok. Taka si zlahka ne bo pustila krasti svoje “svobode”.

Okoli bo razlagala, da ne najde pravega, dejansko pa resne zveze sploh ne bo iskala, ampak ga bo srala malo tu, malo tam. Pa ja, “u easy…”

Take so vredu za kakšen seks, za več pa ne.

V nasprotju s splošnim ženskim prepričanjem, da je moški, če živi z mamo, mamin sinček, imam jaz teorijo, da je z moškega stališča boljša izbira ena, ki živi z mamo. Ker taka se bo za zvezo potrudila, saj ji je v interesu napredovanje v življenjski situaciji.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V prvem stavku sem pozabil napisati: IN ŽIVIJO SAME: To je bistveno.

Z moškega stališča pa je definitivno dobra izbira ženske, ki živi z mamo. 🙂 Taka pa res moli boga, da čim prej skida od doma in se bo še kako potrudila za zvezo. 🙂

Spider, si pozabil, da si se še pred kratkim zaklinjal, da boš ostal v celibatu? Zdaj pa se posvečaš vsem tem temam :)?

Zdaj ima punco, in s tem razlog, da se posveti vsem tem temam. 🙂

Sveže zaljubljen pa prečekira vse teme o samskosti :). Jaz, če bi bila na sveže zaljubljena, ne bi visela na MONu.
Mogoče moraš prečekirat njegove poste pod nickom mariborčan, ti bo vse jasno :).

Zdaj ima punco, in s tem razlog, da se posveti vsem tem temam. :)[/quote]

Znaš brat? Nisem več v celibatu.

Znaš brat? Nisem več v celibatu.[/quote]

ti mali :)) pa čez ljubljano si imel tut velik za povedat, zdej pa uno seme tle puščaš

kako to?

Saj ravno zato te sprašujem kako to, si pozabil na vse tvoje zaklinjanje kako boš v celibatu, zdaj pa si se kar naenkrat premislil?
Zarečenega kruha se največ poje :).

Znaš brat? Nisem več v celibatu.[/quote]

Zdaj ima punco, in s tem razlog, da se posveti vsem tem temam. :)[/quote][/quote]

Spider je “mariborčan”??? Sem prav dojela??? :)))

???

Od kod ti ideja, da je punca iz Lj?

Ker sem napisal, da sem dost tam?

Jaz sem v LJ pogosto iz drugih razlogov, hočeš-nočeš je to glavno mesto in center dogajanja.

???

Od kod ti ideja, da je punca iz Lj?

Ker sem napisal, da sem dost tam?

Jaz sem v LJ pogosto iz drugih razlogov, hočeš-nočeš je to glavno mesto in center dogajanja.[/quote]

misla, da je iz lj….

si mel res tolk za povedat čez lj, sem mislila, da se tut zabavat ne hodiš sem, ker je velik čifurjev in žabarjev 🙂

V LJ živi veliko priseljenih Štajercev, ki jih z veseljem obiščem.

madonca, zakaj hudiča so pa rinli v to barje iz prelepega maribora….

Jih razumem.:)))…Centralizacija, v LJ je več služb..

koristoljubje torej, eksistenca….

dobro, torej smo se pripravljeni mal prepogniti v dobro boljšega življenja in posledično tut ljubljanski zrak pol paše…. in izgovor, da se pride v lj :))

Ja normalno. Kdaj sem trdil kaj drugega?

ne, ne, sam naglas razmišljam 🙂

Nemara pa kako aleksandro dodam na seznam za kofe…:)))

Ma ne vem, če po pravici povem, si mi dolgo šla malo na jetra, smao po moje se je v živo najboljzanimivo videt s takimi, ko se ne strinjajo glih s tabo..:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close