Bolj hujša, bolj je hudičeva
Šefinja je velika čez 180 cm, 120 kg. Na recept je dobila neka hudo zaželena zdravila in malo bolj je začela športati tako, da ji kile lepo kopnijo. Do tukaj vse prav, zelo ji privoščim, ker vem da je zelo trpela zaradi svoje teže in tako si je želele biti v elegantnih oblekicah in tudi seveda zaradi samega zdravja. Pred hujšanjem je bila zabavna, dobrovoljna debeluška, z vsako izgubljeno kilo postaja večja hudičevka. Vsi njeni podrejeni opazimo spremembo, prav tako njen mož. Je družinsko podjetje in smo si kar domači, zato smo se obrnili na njenega moža. On se je očitno boji še bolj kot mi. Njej smo poskusili namigniti, da se je zelo spremenila samo ni bilo nobenega odziva. Službe ne bi menjali, ker so plače dobre, blizu doma, veliko ugodnosti. Kakšen dober predlog prosim kaj naj z njo.
nič, brigaj se zase in jo hvali. lezi ji v rit . saj znaš. ne si delat sovražnika če ni treba. če praviš da je ok plača pa vse ok. potrpi malo, počasi žaba rega. mogoče jo bo herz infarkt. bo v bolnici ko jo bodo hormoni sfukali. počasi, sam počasi. ne delaj nič. ne vtikuj se nič. samo opazuj in probaj da botebe imela za tisto ki jo ima rada. kaj če bise mi moški vedno tolko ukvarjali z vsem. ahhaha predlagam ti da začneš športat z njo. to kar ona dela, da bosta skupi delali. to bo postala vajina močna naveza. glej da boš ti tudi začela trenriat full, z njo pa samo za zraven. zrihtaj ji kakega jebača novega in drži tvoje smrdljive dogle lape. drži lape pa uzivaj. ne delaj ni. misli nase. če je to recesija naj kr traja. dokler gre gre. ukvarjaj se sama seboj, ne ocenjuj nje. pomagaj is pri dosegi cilja. vprašaj kje trenira pa ovej da bi ti tudi rada. lepo ritolizniško, kot znaš. misli nase in svoj bančni račun.
Ne more biti to nič s suhostjo. Bolj jo nekaj teži, da je tako spremenila karakter. Mogoče rabite tu malo iskrenega pogovora in si bolezen veliko bolj jemle k srcu, kot vi mislite, da si. Ali pa je kaj drugega, ki jo teži. Karakterja ne spremeniš kar tako. Ko te pa nekaj zelo teži, si pa konstantno pod stresom, slabe volje, jezen itd.
Seveda, da je taka, če je pa skoz lačna. Lačen si ful drugačen, že meni niha razpoloženje, če zamujam s kosilom in sem ful lačna, da bi pa cele dneve trpela z odpovedovanjem hrane, ki jo mam rada se mi pa zmeša! Dobra je tvoja šefinja, da se njej še ni ampak nimaš kaj izbrala je sama zunanji videz pred počutjem. Mogoče jo prenehajte vsi hvalit in se delajte kot, da ni sprememb na nje pa bo morda zgubila interes do stradanja.
Forum je zaprt za komentiranje.