Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bolijo sklepi,kaj pomaga

bolijo sklepi,kaj pomaga

Kaj pomaga pri bolečih sklepih, razen tablete proti bolečinam? Boli me sklep palca na roki in tudi v zapestju na momente. Je kakšno naravno mazilo;mi primanjkuje kakšnih vitaminov, mineralov.

Eni prisegajo na svinjsko mast. Mazanje, lahko tudi polaganje tankih rezin mastne slanine.

Morski zrak

Odvisno zakaj bolijo. Najprej je treba vedeti vzrok. Različni vzroki, Različni načini zdravljenja.

Odpovej se Oh ( slahor , vsa moka, riž, krompir…)

Uspeh zagotovljen.

Kolagen. Res pomaga. Dober je za hrustanec,krepi lase, lepa koža .

Mene so tako bolelo zjutraj sklepi da nisem mogla kozarca prijeti . Danes ni bolečine. Ampak kolagen jemlji non stop , ni drag.

Odgovor na objavo uporabnika
Segedin, 24.09.2023 ob 12:42

Odpovej se Oh ( slahor , vsa moka, riž, krompir…)

Uspeh zagotovljen.

Kaj potem jesti??

Zdravnik. Zdravnik je za take stvari. Ne MON. Zdravnik. Ker treba je pogledat, zakaj tebe nekaj boli. Bolečina je zato, ker je nekaj narobe. Ne zato, da služijo apoteke z različnimi protibolečinskimi tabletami.

Verjetno imaš začetke težav karpalnega kanala.

Protin nastane zaradi kopičenja snovi, imenovane sečna kislina, v krvi. Če proizvedete preveč sečne kisline ali vaše ledvice ne filtrirajo dovolj, se lahko ta kopiči in povzroči nastanek drobnih ostrih kristalov v in okoli sklepov. Ti kristali lahko povzročijo vnetje sklepa (rdeč in otekel) in bolečino.

Največ sečne kisline nastane po konzumaciji svinskega in govejega mesa.
Poskusi in preveri. Potem poročaj. Ješ lahko drugo meso, torej preživiš. Zdravniki? Običajno se trudijo s postavitvijo diagnoze. Če jim to celo uspe, potem ne poznajo vzroka za težavo.

Odgovor na objavo uporabnika
Llh, 24.09.2023 ob 13:29

Kaj potem jesti??

zelenjava, sadje, meso,

Oh in predvsem gluten delajo vnetja po telesu.

Preberi si kaj o lchf ali keto ali kak podoben nacin prehranjevanja.

Tudi holesterol se ti bo zmanjšal, ce ga imas preveč.

Jaz sem 2 meseca jedla v glavnem (dobre) maščobe ,zelenjavo in nekaj sadja in se je holesterol uredil. Sem imela namen tudi shujšati a mi ni uspelo.

Odvisno je od razloga za bolečino. Če gre za poškodbo, je najboljši obisk zdravnika, da presodijo, če je potrebna operacija ali kaj podobnega. Če gre za obrabo sklepa ali kakšno mišico, ti lahko pomaga kolagen – meni je pri kolenih pomagal od Cemiota. Potem imaš še razne vaje za odpravljanje bolečine. Meni so sicer bolj znane za hrbet, ampak vem, da obstajajo tudi za zapestje. Si veliko za računalnikom? Morda je povezano s tem.

Alkohol, alkohol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close