boliiii v žlički
Ko sem jaz imela take iste hude težave, so mi odkrili želodčno bakterijo. Dobiš 3 vrste antiobiotikov za 14 dni, potem je dobro. Za tebe ne vem, kaj ti je, mogoče je isto, ali pa je kaj drugega. Pojdi jutri do dežurnega zdravnika, ali pa vsaj v lekarno. Mogoče tudi oni vedo, kaj bi bilo. Mogoče bi ti zdajle kakšne kamilice vsaj malo umirile? Škodit ne more. Drugega pa ti ne vem svetovat.. Če si iz LJ, greš mogoče na urgenco UKC.
Boleči krči v žlički, ki s časom postajajo vse hujši, so eden pogostejših znanilcev žolčnega napada. Čeprav ljudje redko pomislijo nanj, saj žlička nima s žolčem nobene zveze. Napad lahko sproži marsikatera težko prebavljiva hrana. Maščobe, oreščki, nekatera zelenjava, sadje… Razmisli, če si prej kaj takega jedla. Predlagam, da čimprej odideš k zdravniku. Žolčni napadi lahko vplivajo tudi na slinavko, zato se s tem ni za igrat. Seveda pa je lahko tudi samo kakšna želodčna težava. Pri meni so bili žolčni kamni.
Evo, jaz sem primer obeh zgornjih izkušenj. Pred nekaj leti so mi najprej odkrili bakterijo HP, lani pa, po neki izrazito težki noči takih bolečin v žlički, hrbtu, pravzaprav po celi desni strani telesa, so odkrili še žolčne kamne.
Jaz sem to rešila z operacijo in po operaciji ugotovila, da sem predolgo trpela za to bolečino v žlički, ki je bila vedno nekako prisotna. Človek se počasi tudi nekako navadi na neko prenašanje določene bolečine. Po operaciji sem komaj zadihala in nekega dne čisto presenečena ugotovila, da ne stiskam več zob. Prej sem jih, ker me je stalno bolelo, zbadalo, tiščalo.
Jaz mislim, da moraš stopit do zdravnika. Srečno.
Forum je zaprt za komentiranje.