bolgarija
Letos smo se odločili, da gremo na dopust v Bolgarijo.Potujemo z dvema otrokoma.Eden je še dojenček.Zanima me, kakšna je hrana v Bolgariji?Vem sicer, da je podobna srbski, a ne vem kako je kaj primerna za 10-mesečnega dojenčka.Če morda kdo ve, ali se tam da dobiti v trgovinah otroško hrano in plenice.
Mi smo bili z 2 letnim mulčkom. Hrana v hotelu je O.K., vedno se kaj najde za otroka, če le ni kakšen alergik. Je pa naš otrok na dopustu zbolel in smo ga peljali k zdravniku, ki je bil v hotelu. Večina hotelov ima svojega zdravnika, če pa ga vaš hotel nima greš pač v najbližnji hotel, ki ima zdravnika. Urejeno smo imeli zdravtsveno zavarovanje za tujino. 4 dni smo vsak dan šli z otrokom na pregled, dobil je sirup in neko kremo. Vsi so bili ful prijazni, pa je vse skupaj na koncu stalo malo manj kot 50€.
Tako, da mislim, da ni panike tudi z manjšim otrokom. Mi smo plenice vzeli s seboj. Ko je bil naš otrok še majhen smo imeli s seboj grelnik vode in sem mu opoldne pred spanjem naredila kar juhico iz vrečke in zlate kroglice. Drugače pa je pri 10 mesecih že jedel z nami.
Forum je zaprt za komentiranje.