Bolgarija, Sončna obala
Sem bila, ampak na zlati obali in je bilo kar lepo, hrana vredu, čistoča še kar, cene nizke, ljudje prijazni, lahko se sporazumevaš v srbskem jeziku – vse razumejo.
Izven hotelskega kompleksa je pač tako tako, ni ravno nekega reda in čistoče, na pogled revna država – čeprav ni …
Sama obala, plaže je lepo, edino voda je bila takrat še kar hladna, na plaži si moral plačat ležalnik in senčnik, tako da smo se kopali kar pred hotelom v bazenu!
Na sončni obali mi ni bilo preveč všeč – premalo zelenja in preveč hrupno. ( mladina )
Zlata obala je pa meni bila super. Če le lahko vzemite le NZ, ker je hrana v resnici v restavracijah in kar na plaži ( hodijo kelnerji od ležalnika do ležalnika pobirat naročila ) zelo okusna in poceni. McDonald pa seveda drag in v primerjavi z njihovo hrano zanič.
Vzemite taksi ( poceni ) in obiščite botanični park romunske kraljice in pa Kaliakro. Tudi Nessebar je vreden ogleda, vendar je kar precej oddaljen od zlate obale – je pa blizu oz. zraven sončne.
Tudi Varna je vredna enega obiska.
V hotelskem kompleksu je čistoča na nivoju, drugod pa kakor kje………pili pa smo vodo kar iz pipe in nismo ( otroci ) imeli nobenih problemov.
Mislim, da vam ne bo žal.
Forum je zaprt za komentiranje.