Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bolgarija, Sončna obala

Bolgarija, Sončna obala

Poznate?
Je že katera bila tukaj ali pa kjerkoli v Bolgariji? Malo sem skeptična glede dopusta tam, ampak fotografije so tako lepe…

Sem bila, ampak na zlati obali in je bilo kar lepo, hrana vredu, čistoča še kar, cene nizke, ljudje prijazni, lahko se sporazumevaš v srbskem jeziku – vse razumejo.
Izven hotelskega kompleksa je pač tako tako, ni ravno nekega reda in čistoče, na pogled revna država – čeprav ni …
Sama obala, plaže je lepo, edino voda je bila takrat še kar hladna, na plaži si moral plačat ležalnik in senčnik, tako da smo se kopali kar pred hotelom v bazenu!

Hvala za odgovor!
Se pravi, da lahko mirne duše poješ tudi kaj izven hotela, niso previsoke cene? koliko pa je prišel tisti ležalnik in senčnik na obali? Nabijejo cene?

Hrana dobra?

Če me spomin ne vara mislim, da okrog 3 ali 4 evre si moral plačat za ležalnik, pa sploh ni tista prava mivka, ampak prod, ki se kar ugreza ko hodiš, meni na obali sami ni bilo najboljše.
Drugače se pa zvečer vedno nekaj dogaja, povsod je fešta, glasba …

Super je. Drago ni, meni je bilo tudi na obali zelo dobro. Super. Za kaj pojest imaš veliko možnosti in tudi hrana je zelo dobro. Toplo priporočam! Upaj le, da boš imela srečo z vremenom. Mi smo jo imeli, je pa menda bolj kot ne muhasto in lahko tudi julija “trofiš” bolj hladno vreme.

Bila predlani na sončni obali. Hrana dobra, cene ok., ležalnik na plaži zelo drag, vodoz. morje je pa fuuj. Drugače pa splača se.

Na sončni obali mi ni bilo preveč všeč – premalo zelenja in preveč hrupno. ( mladina )

Zlata obala je pa meni bila super. Če le lahko vzemite le NZ, ker je hrana v resnici v restavracijah in kar na plaži ( hodijo kelnerji od ležalnika do ležalnika pobirat naročila ) zelo okusna in poceni. McDonald pa seveda drag in v primerjavi z njihovo hrano zanič.

Vzemite taksi ( poceni ) in obiščite botanični park romunske kraljice in pa Kaliakro. Tudi Nessebar je vreden ogleda, vendar je kar precej oddaljen od zlate obale – je pa blizu oz. zraven sončne.

Tudi Varna je vredna enega obiska.

V hotelskem kompleksu je čistoča na nivoju, drugod pa kakor kje………pili pa smo vodo kar iz pipe in nismo ( otroci ) imeli nobenih problemov.

Mislim, da vam ne bo žal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close