Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice BOLGARIJA- HOTEL LUNA

BOLGARIJA- HOTEL LUNA

Ker odhajamo letos na dopust v Bolgarijo na Zlato obalo me zanima če ima kdo kakšne izkušnje s hotelom Luna?

cvetka

Fantastičen hotel – prijatelji so bili tam, mi smo jih obiskali. Prostorne sobe, dobra hrana.Hotel je praktično na obali. Zelo dobra izbira, ne bo ti žal. Res vreden tega denarja.

Hvala!
Ali mi lahko napišeš kakšno je tam vreme oz. temperature.Mi potujemo v začetku avgusta, zanima me ali je morje res tako mrzlo?

cvetka

Ma kaki, mrzlo. Predlani je bil en hladen teden,ko je padla temperatura morja pod 20 stopinj. Mi smo bili obakrat zadnja 2 tedna v avgustu in morje je imelo od 23-26 stopinj. Super za kopanje, edino popoldanski valovi so mogoče malo motili, ampak ni panike.

Pa še slabša stran:

Ja, to sem pa že objavila na drugi temi.

Jaz sem bil lani v Bolgariji konec junija, morje je bilo kar mrzlo, tenperatura vode okoli 19°C, drugače pa je bilo vreme zelo lepo, ljudje so prijazni.
Vendar so cene v turističnih naseljih precej zasoljene za njihove razmere, če pa se odpelješ par kilometrov izven turističnega naselja pa je vse skoraj zaston.

Valovi so bili našim mulcem prav super – za se noter metat. Jaz sem pa itak bolj za v hribe ali pa za kako masažo – kar sem si tudi dnevno ( skoraj ) privoščila na plaži. Sem se pa seveda tudi kopala.
Bolgarija mi je bila zelo, zelo všeč, vendar smo se za letos odločili za Turčijo, vendar Bolgarija še pride zopet na vrsto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close