Bolgarija – Globtour – nujno
No končno sem prišla stvari do dna. Bookiran imam hotel Park Hotel Golden Beach na Zlatih peskih, za katerega nikjer na netu ni podatkov. Meni se je malo čudno zdelo, zato sem klicala na agencijo.Tam mi je gospa,zadolžena za Bolgarijo, zagotovila, da je s hotelom vse O.K. in da naj ne skrbim. Dekle iz Anglije pa mi je po mailu sporočilo, da so njim hotel odpovedali, ker letos ne bo končan. No, pa smo tam. Zato sem dala tole sporočilo sem gor in k sreči se je našla Pia, ki je ravno prišla iz Bolgarije in mi je velikodušno sporočila številki naših predstavnic v Bolgariji.
Danes sem poklicala in končno dobila info iz prve roke – hotel še vedno gradijo…. Grrrrrrrrrr…..
Nekaj gostov je že v njem, vendar ne Slovenskih, temveč drugih tujcev. Vse, ki smo rezervirali in plačali ta hotel, prebukirajo v 2 druga hotela, ki imata sicer isto število zvezdic, vendar sta na čisto drugem koncu letovišča. Zagotovila pa mi je, da bo do 18.8, ko naj bi odletela tja, resnično vse O.K.
Upam, da res , drugače bom nekomu zavila vrat…….
Do sedaj so goste prebukirali v hotele Astera in Odessos.Vendar je to čisto na drugem koncu , blizu Bonite, kjer si bila ti. Tam meni ni všeč, ker ni nobenega miru, sem že lani poslušala celo noč,zato sem se odločila za hotel na drugi strani letovišča. Kolega v agenciji, kjer sem stalna stranka, mi je obljubil, da mi zrihta hotel Luna.
Kaj vse sem zakuhala ker me ni bilo doma. Hotel Odessos je krasen in prav nobenega dirndaja ni bilo. Bodi prepričana, da glede na stresno službo hočem mir -in to sem dobila. Bile so tudi družbice ob bazenu ampak vse še pod mejo normale in do sprejemljive ure 23.00. Za animacijo otrok je bilo zelo lepo poskrbljeno in osebje prijazno.
Drugo leto se zagotovo vrnemo v Odessos.
Vem pa, da so bili znanci ( spoznali smo se tam ) v Boniti in je bilo malo oz. bolj hrupno. Tudi cena je bila nižja in temu primerni gostje.
Kot zadnjič vam svetujem edino to, da Bolgarijo raziskujete na lastno pest, ker so vodeni izleti prekleto zasoljeni.
Če še koga kaj zanima ni problema.
Lepe počitnice.Ta mladi bi rekli da je Bolgarija zakon. Žur sto ur, vendar izven Zlatih peskov – tam je ceneje.
Tole se pa sliši super.Ker je hotel popolnoma nov, na netu ni nič podatkov o njem, zato sem bila malo skeptična. Midve sva že lani raziskovali na svojo roko, od agencije sva vzeli le izlet v Nesebur,
Bolgarski večer in celodnevni izlet v Shumen, Madaro in Veliki Preslav. Za letos sva si pustili Kaliakro, Varno bolj podrobno, mogoče Dobrič … odvisno od vremena.Lani je bilo 14 dni čez 30 stopinj in se ni dalo tako vandrat naokoli.
Kaja ne bit ovca in hodi na pohajanja na svojo roko ( poslala sem ti pošto in imena ). Prideš dosti, dosti bolj poceni pa še več vidiš in predvsem kar te zanima. In nimaš težav pri obveznem čakanju pametnih zamudnikov. OVCA.
Priporočam ti ogled muzeja v Varni. POjdi z taksijem -tisti,ki imajo dovoljenje za delo v turističnih naseljih so korektni, ker drugače izgubijo dovoljenje za delo v turističnih naseljih. Zmeni se za ceno in gospod te na določen kraj pride iskat ob določenio uri.
Avtobus je poceni vendar poln žeparjev, če imaš otroke zraven ne veš koga bi pazil – otroka ali torbico.
Prav hudo mi je ko to pišem. RADA BI BILA TAM.
Pišuka, kam je zalutala pošta ? A si poslala na naslov kaja@travel.over.net ?
Poizkusi raje na novsco61@yahoo.com.
Saj lani sva šli s taksijem v Varno,Balčik in v samostan Aladja.
Aja, pa hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.