Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Bolezen ali kaj drugega?

Bolezen ali kaj drugega?

Zdravo!

Že nekaj časa opažam, da imam letos zelo malo kondicije. Lansko leto sem z lahkoto prekolesaril po 60-70km na dan (MTB), letos pa sem že po 20-30km popolnoma izmučen. Ko pridem na vrh klanca nikakor ne morem razviti hitrosti in kar nekaj časa hodim k sebi. Tudi sape mi kar hitro zmanjka. Hitro se mi osuši tudi grlo (tudi, če veliko pijem). Že kar nekaj časa se tudi zbujam ves moker, čeprav v sobi ni prevelike vročine. Zadnji mesec tudi delam, zato imam dokaj neredno prehrano.

V glavnem, hudo mi primanjkuje energije. Ko pridem iz službe bi šel najrajši spat.

Če bi mi znal nekdo pomagat ali mogoče svetovat, bi bil zelo hvaležen.

Razmišljal sem tudi že, da bi obiskal zdravnika.

Morda ne prenasate vrocine, pa tudi tempo nove sluzbe lahko zahteva dolocen cas za prilagajanje. Neredna prehrana in vrsta prehrane lahko vplivata na potenje.
Pisite tudi na moderirani forum prehrana, trening in oblikovanje telesa, kjer vam lahko svetuje strokovnjak. Ce pa vas resnicno skrbi, pa vsekakor ne bo odvec, ce stopite do zdravnika.

Si pomislil kaj na svoj EMŠO ?

Hooger, tole pa tudi mene zanima. Ze več kot mesec se ponoči zbujam vsa prepotena, čeprav imam klimo, na fitnesu s težavo naredim vaje, ki sem jih prej, pred dvema mesecema z lahkoto, in isto – po ubogih 30 km kolesarjenja sem se komaj privlekla domov.

Zdravniku imam tako zoprnega, da me ne mika, da bi šla k njemu.

Ko prideš iz službe, je res najbolje da zaspiš za pol ure. Lezi in si reči:”Čez po ure se bom zbudil in bom čisto spočit”. To se potem tudi zgodi.

Energijo ti da tudi napitek iz vode, medu in jabolčnega kisa.

Preizkusi in povej oz. odpiši, kako ti koristi to dvoje. LP E.

Kaj je zdaj s teboj hooger, ali si omagal, ali še tu ? (:-) LP E.

Seveda moraš k zdravniku. Brez debate.

Ste pomislili na težavo s ščitnico?

http://metuljcica.mojforum.si/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close