Bolečine v spodnjem delu trebuha
Lepo pozdravljeni.
Potrebujem en nasvet.
V bistvu nimam časa iti k zdravniku, delam v šolstvu, zato se obračam na vas.
Že dva dneva imam v spodnjem delu trebuha, med obema jajčnikoma, hudo bolečino. Kot da bi telovadila in si pretegnila spodnje trebušne mišice, ampak nisem. Do M še je kakšen teden, zato to ne morejo biti PMS bolečine, pa tudi nikoli nimam bolečih M. Kaj bi lahko bilo, me že malo skrbi? Ginekolog pa je nedosegljiv do ponedeljka.
Pred dvema tednima sem imela vnetje mehurja, dobivala sem antibiotike, ampak sedaj me več nič ne peče, tako da mislim, da v zvezi z mehurjem ne more bit, ali pač? Vročine nimam, sem pa neznansko utrujena. (Stara sem 30 let.)
Prosim, pomagajte.
Hvala.
Si mogoče noseča?
Lahko ti povem mojo izkušnjo 1,5 leta nazaj: sploh nisem vedela, da sem noseča, tudi menstruacijo sem imela tisti mesec (čeprav je bila 2 dni daljša), nato pa me je čez 10 dni tako zvilo, da sem skupaj padla.
Drugače bolečine dobro prenašam, ker imam boleče menstruacije, ampak ta bolečina pa je bila dosti hujša. Čez 2 dni sem šla k ginekologu (čeprav bolečine ni bilo več), ta pa mi odkrije izvenmaternično nosečnost. ŠOK!!!
Če te boli spodnji del trebuha pojdi k ginekologu in to čimprej – z rodili se nikar ne igraj!
LP Elya
Hvala, punce.
Pojma nimam, če sem noseča. M sem imela normalno, naslednja pa pride čez teden dni. Ne vem, tak občutek imam, kot da bi mi nekdo dal kilski kamen v mehur oziroma v maternico. Na spodnjem delu trebuha imam take bolečine, da se niti pripogibat ne morem. Vročine zaenkrat ni, oziroma je ravno 37*C.
Ne vem, kaj naj naredim, vzela sem dva Buscopana, pa ne pomaga.
Forum je zaprt za komentiranje.