bolečine v sklepih
Kaj pomaga pri bolečinah v sklepih? V glavnem je to zapestje, palec na roki. Kupila sem si že kolagen za sklepe. Po enomesečnem jemanju ni bilo nič boljše. Je kakšno čisto običajno domače zdravilo? Pomaga mi namakanje rok v topli vodi. Tisti, ki imate te probleme, kaj vam pomaga? Kaj pa gibanje, delo (pospravljanje, pometanje, delo na vrtu).
A si mogoče na statinih? Zdravilih proti holesterolu? Ta zdravila ti lahko naredijo štalo. Zelo pomaga red light therapy. Tudi pri nas se že dobijo paneli. To je pa res blagodejno in zelo zdravilno. Npr: https://www.mitolight.com/mito-light-starter-4-0/
Se dobijo tudi cenejši, ampak ne kupit klumpa, ker to je res naložba v zdravje. Drugače pa priporočajo prehrano brez cukra in rastlinskih olj, d vitamin, omega 3 itd.
kaj pomaga, 06.02.2024 ob 10:23
Kaj pomaga pri bolečinah v sklepih? V glavnem je to zapestje, palec na roki. Kupila sem si že kolagen za sklepe. Po enomesečnem jemanju ni bilo nič boljše. Je kakšno čisto običajno domače zdravilo? Pomaga mi namakanje rok v topli vodi. Tisti, ki imate te probleme, kaj vam pomaga? Kaj pa gibanje, delo (pospravljanje, pometanje, delo na vrtu).
Pomaga le operacija. Sicer na kratki rok: fizioterapija, boswelia, msm..
ZDRAVILEC0, 06.02.2024 ob 15:55
Ti verjetno službeno opravljaš neka bolj precizna dela, oz. dela z zapestjem in prijemanjem, kjer je vedno vključen palcem to je lahko tipkanje, igranje klavirja, zobotehnik in podobno. Imam prav?
Nič takega.
Jemljem pa teblete za ščitnico Euthyrox. Zna biti od tega.
Pika55359, 06.02.2024 ob 14:51
A si mogoče na statinih? Zdravilih proti holesterolu? Ta zdravila ti lahko naredijo štalo. Zelo pomaga red light therapy. Tudi pri nas se že dobijo paneli. To je pa res blagodejno in zelo zdravilno. Npr: https://www.mitolight.com/mito-light-starter-4-0/
Se dobijo tudi cenejši, ampak ne kupit klumpa, ker to je res naložba v zdravje. Drugače pa priporočajo prehrano brez cukra in rastlinskih olj, d vitamin, omega 3 itd.
https://www.sanolabor.si/artikel/infrardeca-luc-il-21-beurer
Tale je dovolj za rokco
sem bila pri, 06.02.2024 ob 18:20
So mi pregledali. Ni karpalni.
Par let so mi ponoči zatekali in me boleli členki na prstih rok, da sem jih komaj skrčila v pest, čez dan pa se je stanje umirilo. Tezavo sem rešila naključno, ko sem zaradi intolerance prenehala uzivati meso, vse mlecne izdelke, jajca ipd. živila. To je moja izkušnja kar pa ne morem trditi, da je dobra tudi za vas. Več vam lahko pomaga zdravnik.
Sicer pa lahko opravite pregled krvi za intoleranco na hrano, ki je samoplačniški in je pred leti stal v Ljubljani 140€. Lp
Euthyrox ima kar veliko veze z bolečimi sklepi. Po prejetem radiojodu sem dobila Euthyrox 100 in po par mesecih so se pričele te bolečine. Predvsem v zapestju, palcu. Bila sem tudi pri revmatologu. Vsi pregledi so bili v glavnem bp. Baje je velika verjetnost, da so te bolečine povezane z jemanjem tega zdravila. V glavvnem že z nepravilnim delovanjem ščitnice.
ne bi rekla, 18.09.2025 ob 17:49
Euthyrox ima kar veliko veze z bolečimi sklepi. Po prejetem radiojodu sem dobila Euthyrox 100 in po par mesecih so se pričele te bolečine. Predvsem v zapestju, palcu. Bila sem tudi pri revmatologu. Vsi pregledi so bili v glavnem bp. Baje je velika verjetnost, da so te bolečine povezane z jemanjem tega zdravila. V glavvnem že z nepravilnim delovanjem ščitnice.
Napoti k ortopedu za roke, rtg pa boš videla, če gre za obrabo palčnega sklepa: rizoartrozo.
Forum je zaprt za komentiranje.