Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bolečine pri sexu

bolečine pri sexu

Punce prosila bi samo za mnenje. Namreč. Pri določenih položajih me boli in sicer kot bi čutila jajčnike in mat. vrat. Naj povem, da me moja najljubša poza, ko me moj dragi od zadaj, enostavno preveč boli. Sem že parkrat to omenila gin. vendar baje ni nič nenavadnega oz. je bil pregled vedno bp. Sem upala, da bo po porodu težava minila, vendar je ostala in se mi zdi, da je bolečina še bolj izrazita. Morda je kriva dolžina uda, se je pri meni kaj spremenilo? Čudi me to, da sem do pred kakih dveh let uživala v različnih položajih, sedaj pa za tudi moj užitek brez bolečin, pridejo le nekateri v poštev. Je imela še katera podobno težavo? Kako se je rešiti oziroma obstaja sploh upanje, da bom seksala z mojim dragim kot pred leti?
Hvala.

ja… nisi edina. imam iste probleme (od odzadaj je tudi meni najljubši položaj, vendar ga ne moreva velikrat prakticirat)… :((

Če res ni zdravstveno pogojeno je najbrž kriv le kot, pod katerim penis penetrira v nožnico…Sama sem imela podoben problem v točno takem položaju kot si ga opisala…Morda bolečina ni bila tako izrazita kot jo opisuješ ti, vendar sem ugotovila, da me ne boli, če se uležem na trebuh in malo bolj privzdignem samo ritko, in je stvar OK…

Probaj, morda…

Se strinjam z Žiži. Če ležiš na trebuhu in privzdigneš samo ta zadnjo, lahko kontroliraš globino penetracije in se tako lažje izogneš bolečini.

Mhm, najbolje, da spreminjaš kot in tako ugotoviš kje se bolečina neha. Kaj pa isti položaj, samo, da sta na boku (pa to ne mislim na pravi bočni položaj, čeprav je ta eden izmed najboljših položajev za uživanje), poskusita.

Jaz pa ne vem kk vam je lahk pol to najljubši položaj, men tud postane slabo od bolečine…

Poskusi se podložit z blazinami.

Hvala za izkušnje. Sem malo potolažena, da se to ne dogaja le meni. Res je. Ta položaj mi izredno paše (vzburja) vendar so bolečine tiste, ki mi preprečujejo popoln užitek. In seveda sploh ni slabo ležanje na trebuhu z vzdignjeno ritko. Tudi bočno smo probali sploh med nosečnostjo, ko se mi je zdelo, da bom dragega drugače kar pomečkala pod seboj:))))
Hvala in lep teden.

Kaj imajo vaši partnerji malo večje K.??
moj ima čisto povprečnega in me res redko zaboli v prej omenjeni pozi, ki je tudi meni the best! veliko je odvisno od tega.

To bolecino cutim samo obcasno, takrat se ponavadi malo “popravim” in je vse ok :-)).

Ce se ne motim, sem nekje prebrala, da zensko boli, ce moski veckrat zaporedoma “butne” s penisom ob maternicni vrat. Ce govorite o teh bolecinah, se dogaja tudi meni. Fantu sem rekla, da ne sme prevec globoko porivati in sedaj je bolje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close