bolečine pri sexu
Punce prosila bi samo za mnenje. Namreč. Pri določenih položajih me boli in sicer kot bi čutila jajčnike in mat. vrat. Naj povem, da me moja najljubša poza, ko me moj dragi od zadaj, enostavno preveč boli. Sem že parkrat to omenila gin. vendar baje ni nič nenavadnega oz. je bil pregled vedno bp. Sem upala, da bo po porodu težava minila, vendar je ostala in se mi zdi, da je bolečina še bolj izrazita. Morda je kriva dolžina uda, se je pri meni kaj spremenilo? Čudi me to, da sem do pred kakih dveh let uživala v različnih položajih, sedaj pa za tudi moj užitek brez bolečin, pridejo le nekateri v poštev. Je imela še katera podobno težavo? Kako se je rešiti oziroma obstaja sploh upanje, da bom seksala z mojim dragim kot pred leti?
Hvala.
Če res ni zdravstveno pogojeno je najbrž kriv le kot, pod katerim penis penetrira v nožnico…Sama sem imela podoben problem v točno takem položaju kot si ga opisala…Morda bolečina ni bila tako izrazita kot jo opisuješ ti, vendar sem ugotovila, da me ne boli, če se uležem na trebuh in malo bolj privzdignem samo ritko, in je stvar OK…
Probaj, morda…
Hvala za izkušnje. Sem malo potolažena, da se to ne dogaja le meni. Res je. Ta položaj mi izredno paše (vzburja) vendar so bolečine tiste, ki mi preprečujejo popoln užitek. In seveda sploh ni slabo ležanje na trebuhu z vzdignjeno ritko. Tudi bočno smo probali sploh med nosečnostjo, ko se mi je zdelo, da bom dragega drugače kar pomečkala pod seboj:))))
Hvala in lep teden.
Forum je zaprt za komentiranje.