Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Bolečine ob brazilski depilaciji

Bolečine ob brazilski depilaciji

Pozdravljene punce,

imam eno vprašanje..
danes sem bila prvič na brazilski depilaciji z tem perron rigot voskom… in ker imam izjemno nizek prag bolečine me je bolelo ko sto hudičov, kozmetičarka mi ni niti mogla opravit do konca ker bolečin nisem več vzdržala…

pa me zanima kako ste si kaj ve olajšale bolečine, če ste si jih sploh oz. če se sploh kako dajo?? brijem se že 14 let, tako da so dlake izjemno močne, ravno zaradi tega sem se odločla za brazilsko…

Hvaležna bom za vsak odgovor…

Lp, Alja

Pozdrav,

različne dlake imamo in različno prenašamo bolečino.
Pri nas delamo depilacijo na delikatnih delih ostopoma.
Pridete najprej na visok bikini, naslednjič na delni brazil, in šele nato na celotni brazil.
Med tem časom se več ne brijemo, dlake ki jih enkrat podepiliramo so naslednjič lažje
za depilacijo, in tako se da zdržati.
Lahko pa začnemo z trajnim odstranjevanjem, saj je ravno pravi čas, enkrat na mesec se dobimo,
za brazil pride 60€, za bikini 50€/na obisk, to ponovimo od 6 do 8 x in temne dlake prenehajo z rastjo.
Ta postopek ne boli!

lp

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Živjo!

Sama že dve leti hodim na brazilsko depilacijo in moram rečt, da se bolečina zmanjša. Prvič je najhuje! Jaz hodim na depilacijo s sladkorno pasto, meni osebno daleč najboljša opcija! Manj boleča, ni toliko vraščenih dlak pa tudi ni vnetij in potpludb.
Se je pa treba odločit, da ko enkrat začneš hodiš samo na brazilsko, saj z vmesnim britjem spet narediš dlake močnejše. Nekatere punce kupijo kremico v lekarni, ki malo omrtviči in pravijo da kar pomaga, tako da morda lahko še s tem probaš 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close