Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boleca stopala

Boleca stopala

Zanima me ali kdo ve kako si pomagati in omiliti težavo. Sicer boli me ko ustanem in stopim na stopala. Zjutraj ko ustanem na noge me grozno boli tako da “tacam”. Ko sedim in ustanem isto boli ko stopim na stopala in peto. Ko lezim me bolita obe stopali.

Kaj bi to lahko bilo? Stara sem 35 imam 65 kg.

Lahko probaš s slanimi kopelmi, kisom, tudi čebulnimi ali glinenimi oblogami. Lahko da bo pomagala konjska mast ali kakšno drugo tovrstno mazilo. Če ne bo videti izboljšanja v kakšnih 10 dneh, bo treba poiskati vzrok. MR hitro pokaže in se lahko potem ustrezno zdravi.

Samo podplati ali pač noge spodnji del oz. tam pri gležnju tudi? Putika se običajno tam pojavi.

Lahko da imaš pa samo kakšno vnetje od nepravilne obutve. Nosiš plastiko?

Pri meni je minilo po nekje 3 mesecih. Tako kot je prišlo, je odšlo. Razloga nisem našla.

a jemlješ kakšna prehranska dopolnila (tablete)

Odgovor na objavo uporabnika
Vprašanje543, 20.09.2025 ob 12:35

Zanima me ali kdo ve kako si pomagati in omiliti težavo. Sicer boli me ko ustanem in stopim na stopala. Zjutraj ko ustanem na noge me grozno boli tako da “tacam”. Ko sedim in ustanem isto boli ko stopim na stopala in peto. Ko lezim me bolita obe stopali.

Kaj bi to lahko bilo? Stara sem 35 imam 65 kg.

Premalo si napisala. Se je to pojavilo po večjem naporu, nosiš visoke pete?

vsaki večer pred spanjem drži noge v luft ene pol ure

Koliko pa si visoka? Št. Čevlja?

Jezus je med svojim delom posvetil več časa zdravljenju bolnih kakor pridiganju.«

Poleg tega vemo, da

Identične težave sem imela tudi jaz. Začela sem nositi barefoot obuvala in težave so izginile. Poskusi.

Telovadba telovadba telovadba! Vsak dan vsaj 1 sprehod za 1 uro v vsakem vremenu! Raztegovanje, raztezne vaje, dvigovanje uteži, pilates in joga. Če ne boš pravočasno začela, boš pri 50 obležala v postelji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close