Najdi forum

BOL na Braču

S tremi kolegicami želimo konec julija v apartma na Bol na Braču. Malo smo iskale naokoli pa je kar večina apartmajev za 4 osebe v tem terminu žal že zasedena ali pa so cene malce previsoke za nas študentke (100E in več na dan za apartma). Je kod že bil v kakšnem takem apartmaju tam doli in je bil zadovoljen, nam lahko kdo kaj predlaga, priporoči?
Hvala!

Tule sem se jaz razgledovala za prvomajske praznike, preden sva šla dol, končala sva pa v kampu Kito, ker je bilo prav lepo vreme in ni bilo potrebe po apartmaju. Nama je bila to bolj rezerva, če bi bil dež.

Za sezono sicer nimam pojma, kako, a med prvomajskimi prazniki se je dalo najeti apartmaje kar na licu mest, večina jih ima zunaj obešene table, da oddajajo in se je dalo dogovarjat tudi za ceno.

LP!

Še eno vprašanje imam glede Bola-kako se najhitreje in najceneje pride do tja z avtom-po kateri poti, a so kakšne avtokarte na netu? Kako pa kaj trajekti vozijo, ali vozi samo iz Splita? Ker kolikor sem jaz gledala pri Jadroliniji naj bi vozil samo 1x na dan, to se mi zdi pa kar nemogoče!? Mi lahko kdo, ki je bil tam, pove več o sami poti? Hvala!

Iz Splita vozijo v glavni sezoni trajekti non stop za Supetar(celo ponoči do 24 ure),potem pač prevoziš precej otoka,da prideš do Bola,saj je na drugem koncu.Prav na Bol pa sploh ne vem če vozi kakšen trajekt,saj kolikor sem bila tam nisem videla trajektnega pristanišča ali pa je majhno.Najbližja pot je pa po avtocesti Zagreb -Split,vendar nikakor poceni,najcenejša.Jaz ponavadi grem po avtocesti do Karlovca,potem pa po stari cesti na Plitvice,Knin,Sinj, Split.(Kažipotri so kar dobri,da ni problema)Sedaj ko je avtocesta in ni velikih tovornjakov je ta cesta kar vredu,pa še tujci večinoma gredo po avtocesti tako da je kar prazna.In včasih,ko so zastoji na avtocesti se lahko zgodi,da po stari še prej prideš.:)
Drugače pa je Bol precej turističen in ni poceni.Se bojim,da je kar težko najti apartma po ugodni ceni v glavni sezoniJaz sem šla konec avgusta na last minute varianto v hotel,zelo ugodno,če imaš srečo,da je kaj prazno.
Lep dopust!

Štiri kolegice, njami. Pridem se jaz!

kakšen pa se ti je zdel kamp? ker midva z mojim nameravava tja, pabi bila vsaka informacija dobrodošla.

Jaz sem kampiral na Bolu lansko leto in bilo je super. Kampi so v primerjavi z apartmanji in kampi v Istri zelo poceni. http://www.welcome-to-croatia.com/smjestajen.php?tip=1

Na Bolu je 5 kampov, vsi so majhni. Nobeden ni na obali, tako da je potrebno vzeti pot pod noge za v center oziroma do rta. Mi smo si ogledali vse in najbolj nam je bil všeč Kanun. Lociran je med nasadom oljk. Med dve oljki postaviš šotor na nasprotno stran pa parkiraš avto. Plačali smo samo osebe, drugo (šotor, parking, elektrika, skupni hladilnik) je bilo že vključeno v ceni.

Vsi kampi so si dokaj podobni, le da nekje ni sence, drugje so boljši tuši, v Kampu Tenis moraš parkirati pred kampom in ima tudi manj sence… Najolje je da se sprehodiš in izbereš. Če pa si hočeš zagotoviti mesto pa si ga lahko brezplačno rezerviraš po telefonu. Mi smo v Kito prišli zjuzraj se javili pri šefu, šli na plažo in ko smo se čez 3 ure vrnili nas je čakal prosto.

Če je v tebi kaj športnega duha, vzemi s seboj malo boljše superge da se lahko povzpneš na Vidovo goro (najvišji vrh jadrana 778m). Vstani zgodaj! Lenuhi se lahko po drugi strani pripeljejo na vrh z avtom!

lep dopust

A te lahko vprašam še za mnenje glede kampa Mario? Kje se nahaj..kako daleč je od Zlatnega rata. Tvoji prvi vtisi pač.

Hvala!

Mario je čisto na vrhu (začetku) Bola. Do obale – nikakor ne plaže imaš več kot 300m po strmi asfaltni cesti. Če želiš do zlatnog rata, moraš pešačiti še po promenadi. Vsekakor to ni kamp v bližini zlatnog rata. Je pa v bližini diskoteke, ki obratuje do jutranjih ur 🙂

V kampu sem bil samo na obisku in zgleda čist OK.

lani smo bili dol……z apartmajem smo bili zadovoljni, nov, lep……ampak plaža…..moraš pešačit v vsakem primeru, kjerkoli že si….mi smo bili na tistem hribu na začetku mesta…preveč smo pričakovali od tako opevane plaže in mesta…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close