Najdi forum

BOL- kampi

Lep pozdrav vsem!

Mene zanimajo vse vaše izkušnje o kampih v okolici Bola. Predvsem me zanima mnenje o kampu Mario, če je kdo tam že bil. Imate mogoče kakša priporočila?

Zanima pa me tudi kam se odpravit zvečer, če si bi želeli kaj zabave.

Najlepša hvala vam za odgovore!

poglej na strani
http://www.bol.hr

ni se kaj bat če greš v sezoni imaš full kafičev

in ni problema

Ja vse kaj se je dalo preko interneta preštudirat sem že, vključno s to stranjo. Vseeno bi rada osebna mnenja in izkušnje. Kontaktirala sem tudi že kampe ampak zdaj se morem odločit komu nakazat akontacijo za rezervacijo, ker se odpravljamo v začetku avgusta..

sam sem bil v apartmaju

kampe sem videl nisem bil pa not

drugač pa se ne sekiraj ker je dobro

izberi kamp ki je najbližje zlatnemu rtu

kdaj pa greš

pa uživaj

Grem prvih 10 dni v avgustu–uf ja vem Italjanov bo dovolj;)
Saj se nakak nebi tolko sekirala, če bi šla sama s fantom, tak pa organiziram še za kolege in oni nekak niso navajeni na kamp. Drugače pa je treba it malo na slepo pa kar bo bo.

Hvala za vzpodbudo!

Midva s fantom in kolegi sva bila 2 leti v kampu Kito. Nam je bilo všeč. Če te zanima kaj specifičnega, vprašaj.

Uživajte na dopustu. 🙂

Glede na to govorite o kampih na Bolu, pa mene zanima, če kdo karkoli ve o kampu Supetar. Koliko je oddaljen od plaže, se da kolesarit, urejenost kampa, senca. Gremo na začetku julija in predvidevam, da še ni gužve.

Za inf. se zahvaljujem.

Mi smo bli predlanskim v kampu Njiva in je blo res super. Lastnik je ful prijazen, kamp je majhen in vedno čist – stalno je prisotna čistilka, elektrika je bla brezplačno zraven. Edina pomanjkljivost je ta, da je nekoliko oddaljen od plaže. Sicer je pa večina kampov na bolu nekoliko stran od plaže, tko da nimaš lih velik izbire, če hočeš bit prav zraven plaže.
Je pa kar gužva na bolu, tko da je res bolš da rezerviraš če greš v visoki sezoni

Mi smo šli enkrat pogledat ta camp, pa mi ni bil niti malo všeč. Nobene sence ni bilo (vsaj takrat, to je ene 4 leta nazaj), do plaže niti ni tako blizu, pa še nazaj grede je treba v ornk klanec hoditi in glede na to, da je majhen, je bila primerno temu tudi velika gužva (začetek julija).
Šunder zjutraj in zvečer neznosen (po pogovoru s prijatelji). Se mi zdi, da je predvsem primeren za mlade žurerje.

Jaz sem bila lani v campu, katerega imena sicer ne vem, do njega pa pridete tako, da greste tik pod diskoteko, kjer je ena makadamska cesta, desno priblizno 500m in pridete do tega campa. camp je precej miren, sotor sva imela pod oljko, non stop v senci,cenovno je ugoden…meni je bil vsec, pa nisem bila prvic na bolu in sem poskusila ze ostale campe.

Kar se sence tiče so baje v zadnjih letih dosti naredili tako da to ni problem. res je da je mali kamp, zato sem predčasno rezervirala upam da dober prostor. Predvsem pa sem se odločla za ta kamp zaradi spletne strani in ponujenih slik. Sicer sem najprej hotla it v kamp tenis, vendar rezervacija vnaprej ni bila mogoča in nisem hotla it na slepo. Zdaj kar se tiče glasnosti..ne vem bomo videli, upam da bodo fajn ljudje. Drugače pa me moti ta oddaljenost od morja, kar je pač značilno za vse kampe na Bolu. Drugače pa ko pridem nazaj poročam;)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close