Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bojim se privlačnih moških

Bojim se privlačnih moških

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2388, 28.07.2024 ob 08:57

Jaz se pa bojim lepih žensk ?

Mogoče bi bilo dobro, da zmanjšaš dioptrijo, pa bo malce lažje. ?

No, 23.07.2024 ob 17:30

Anonimna sem, 23.07.2024 ob 15:23

Opažam da se bojim privlačnih moških. V večini so taki  moški tudi bolj spogledljivi, nekateri varajo, vsi se pa zavedajo svoje privlačnosti in to tudi izkoristijo.  En tak me je  zelo prizadel , skrivaj varal, me pustil, ko sem bila najbolj ranljiva in od takrat se  prav bojim biti s takim človekom , tak močen strah in odpor je v meni, da se jim izognem .

Takim se že stoletja reče navadni kurbirji. Bodi srečna, da “nisi na tem levelu” in da ti ni treba imeti opravka s takim. Spretno se jih izogibaj še naprej in poišči si človeka, ki je in zna biti v vsem zmeren.

Taki kot jih opisuješ pa nimajo srca, da bi te ljubili. Ni se jih treba bati, samo čim bolj ignorirati.

Vsakič ko hetero moški sexa, sexa z žensko. Po mnenju žensk so promiskuitetni moski kurbirji. Le kje najdejo vse te “ranljive, poštene, zveste,…” ženske,  da lahko tako letajo iz cveta na cvet? Le kje so te cvetke poštene?

Privlačnost je relativna. To je bedarija. Meni je en všeč tebi ni. Drugače bodi raje z nekom, ki se on zanima za tebe in ne ti za njega. Drug način osvajanja. Ne tolk lovit, raje se nastavi, in tisti, ki se javi. Lepo se obleči in za migaj z ritjo.

Glej eni vse osvajajo eni. Nikogar. Pa ti začni osvajat ali pihat na dušo rbrmu sivi miši. Pojdi na tak kraj. Recimo kmetijski sejem, kuhat se nauči. Jaz sem poročena imam polno ponudbe. Tega ne razumem. Sexat se nauči.

Pozdravljene! Sem samski star 36 let. Če je kakšna za spoznavanje piši na pajek740@gmail.com.

ma grdi še bolj lažejo.. tko da ja, imej lepega, vsaj lepo faco gledaš ko laže ??

Anonimno 5594, 03.08.2024 ob 17:42

Vsakič ko hetero moški sexa, sexa z žensko. Po mnenju žensk so promiskuitetni moski kurbirji. Le kje najdejo vse te “ranljive, poštene, zveste,…” ženske,  da lahko tako letajo iz cveta na cvet? Le kje so te cvetke poštene?

Ne bi vedela, vprašaj svojo mamo. Jaz se s takimi ne družim.

Zartrose, 09.08.2025 ob 08:44

ma grdi še bolj lažejo.. tko da ja, imej lepega, vsaj lepo faco gledaš ko laže ??

ha,ha ,res je ,pa še lepi geni grejo naprej….mah,lepota je en del univerzalna ,na srečo pa imajo vsake oči svojega malarja …Je pa res ,čudno bi mi bilo ,da bi me marala neka lepotica ,pa ne da sem grd ,nekako svoj rang po videzu ,sploh pa karakterju in razmišljanju…Sicer pa tudi lepotec nima vsega ,karakter ,lahko ima majhnega ,pa sploh pojma nima o seksu …kurbir ,vprašanje ….lahko mal za jajca spraznit ,za drugo zanič…

zeloodvisno02, 09.08.2025 ob 09:32

ha,ha ,res je ,pa še lepi geni grejo naprej….mah,lepota je en del univerzalna ,na srečo pa imajo vsake oči svojega malarja …Je pa res ,čudno bi mi bilo ,da bi me marala neka lepotica ,pa ne da sem grd ,nekako svoj rang po videzu ,sploh pa karakterju in razmišljanju…Sicer pa tudi lepotec nima vsega ,karakter ,lahko ima majhnega ,pa sploh pojma nima o seksu …kurbir ,vprašanje ….lahko mal za jajca spraznit ,za drugo zanič…

ma jaz vedno pravim, da je lepota subjektivna, pa mi tule pametujejo, da je objektivna, da so smernice bla bla.. sori, meni je lep tisti, ki mi je lep, pa četudi mnogim po realnih smernicah recimo pač ni..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close