Bojana iz Usodnega vina
Kdo je igralka , ki igra Bojano v Usodnem vinu? Res je dobra, ko gledam njo se vedno nasmejim, prav dobro predstavlja tečno zafrustrirano učiteljico, ki ji marsikaj očitno ni jasno.
Prav rada bi jo videla še v kakšni drugi vlogi, zaenkrat si je sploh si je ne morem predstavljat, da bi igrala kakšen drug lik, saj je v tem kort Bojana res prepričljiva.
Zanimivo, da Bojane niti tukaj ni omenjene??
https://sl.wikipedia.org/wiki/Usodno_vino
Tudi mene zanima katera je ta igralka.
Dobra je, samo mi je zoprno, ker so nekateri liki nekaj časa pogrešani, pol pa se spet iz nenada od nekod pojavijo … na primer Dora … Ne vem, zakaj ne najdejo scene za vsakega igralca, ki so “glavni” v limonadi, da bi bili v objektivu vsak dan enkrat. Res je, da je kar veliko število igralcev in lokacij, bi pa bilo dovolj dobro, da se jih prikaže, ker to, ko včasih predvajajo pol ure eno in isto familijo pa osebo, je že prav dolgočasno. Glede Nine in Martina … malo sta še zelenca, ampak mogoče je, da je taka “zaspanost” od njunega igranja prav zaradi vloge oz. scenarija. Ne moreta delati drame, če scenarij ni tak.
Tudi mene zanima, kdo igra Bojano, je dobra 🙂
Meni pa zadnje čase manjka Peter (Aljaž), brez Eve (Tjaše), ki je vedno bolj lesena in res, mlačna. Martin je pa naivna copata že itak tako, potem ni težko opazit slabe igre. Inja je pa katastrofa. In tudi oni psihopatski mož je bil kar spodobno upodobljen.
Se popolnoma strinjam! Tudi meni glavna igralca nikakor nista vsec, vrhunski pa sta mi obe Nini – Ivanisin in Ivanic (Dasa in Ines). Prva je sploh super – odlocna, jasna in res dobro igra. Seveda je to zgolj moje mnenje. Tej Bojani pa se tudi jaz vedno nasmejen, ko dela taksno paniko in pretirava na vsakem koraku, hahaha!
Lep pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.