Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bojana iz Usodnega vina

Bojana iz Usodnega vina

Kdo je igralka , ki igra Bojano v Usodnem vinu? Res je dobra, ko gledam njo se vedno nasmejim, prav dobro predstavlja tečno zafrustrirano učiteljico, ki ji marsikaj očitno ni jasno.
Prav rada bi jo videla še v kakšni drugi vlogi, zaenkrat si je sploh si je ne morem predstavljat, da bi igrala kakšen drug lik, saj je v tem kort Bojana res prepričljiva.

Ja, res je dobra:)))
Prav vsi so dobri razen glavne igralke in igralca 🙂 Tadva pa mi ne “sedeta”.

Zanimivo, da Bojane niti tukaj ni omenjene??
https://sl.wikipedia.org/wiki/Usodno_vino

Tudi mene zanima katera je ta igralka.

Ja Bojana je res smesna, super igra. Meni je ful dober igralec tudi Roposa, igra Slavkota. Najbolj dolgocasna je glavna igralka Nina oz.Inja.

Se strinjam, da sra Nina inMartin popolnoma dolgocasna in brezvezna lika, niti vsec mi nista vec. Dolgcas. Ostali so super, onadva pa cist mimo. Res bi bilo potrebno ta njun odnos mocno zacinit, da bi bila zanimiva in prebavljiva skozi nadaljevanko.

Dobra je, samo mi je zoprno, ker so nekateri liki nekaj časa pogrešani, pol pa se spet iz nenada od nekod pojavijo … na primer Dora … Ne vem, zakaj ne najdejo scene za vsakega igralca, ki so “glavni” v limonadi, da bi bili v objektivu vsak dan enkrat. Res je, da je kar veliko število igralcev in lokacij, bi pa bilo dovolj dobro, da se jih prikaže, ker to, ko včasih predvajajo pol ure eno in isto familijo pa osebo, je že prav dolgočasno. Glede Nine in Martina … malo sta še zelenca, ampak mogoče je, da je taka “zaspanost” od njunega igranja prav zaradi vloge oz. scenarija. Ne moreta delati drame, če scenarij ni tak.

Ja tudi jaz Doro pogresam, ta igralka mi je na splosno ful vsec, zabavna je. Mogoce jo zdej ne kazejo tolko ker je noseca in ni primernega scenarija. Upam samo da Bojana se ostane. Nic pa ne pogresam Tjase Zeleznik, ni mi zanimiva. Kuntner se mi zdi dober a ga tudi ne kazejo prevec.

z nekaterimi liki so res zadeli tipično slovensko sceno:

dr. Bučar in Igor – tipična copatarja
Violeta – tipična jamračica
Dora – wannabe mama magari preko trupel
Bojana – tipična MONa (no, to so bolj ali manj vse tri naštete)

Tudi mene zanima, kdo igra Bojano, je dobra 🙂

Meni pa zadnje čase manjka Peter (Aljaž), brez Eve (Tjaše), ki je vedno bolj lesena in res, mlačna. Martin je pa naivna copata že itak tako, potem ni težko opazit slabe igre. Inja je pa katastrofa. In tudi oni psihopatski mož je bil kar spodobno upodobljen.

Sva ze dve ki nama je Peter vsec. Meni tudi Erik dobro igra, Valicev mlajsi. Bojana pa od igralk zmaga.

Ja, Bojana je trenutno ena najboljših stranskih likov. V bistvu je kot ena super močna začimba. Kot naprimer Marija v Eni žlahtni štoriji.

Se popolnoma strinjam! Tudi meni glavna igralca nikakor nista vsec, vrhunski pa sta mi obe Nini – Ivanisin in Ivanic (Dasa in Ines). Prva je sploh super – odlocna, jasna in res dobro igra. Seveda je to zgolj moje mnenje. Tej Bojani pa se tudi jaz vedno nasmejen, ko dela taksno paniko in pretirava na vsakem koraku, hahaha!

Lep pozdrav.

In katera je ta Bojana v resnici?

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Bojano igra Maja Nemec, igralka iz SNG Nova Gorica.

Bakterija :))

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Jaz se že nekaj časa sprašujem kje so dobili Bojano in Nežo. To pa sta lika…vse klapa, mimika, hoja, drža… igralki 1A

Blog za ustvarjalce: [url]http://ustvarjalniutrinek.blogspot.com[/url]

Ana, Martinova babica je ze malo tecna. Brezvezna vloga in vsak dan jo prikazujejo, druge bolj zanimive pa prikazujejo 1x na mesec.

In Ropoša in Bojana tud. Pa tudi Peter je fejst, mi je žal, ker so ga tako stran porinili.

Bojana, Slavko, Igor in Ines, imajo res zelo posrečen karakter oz. lik. 🙂 Pa ne zaostajajo preveč niti še Dora, Kuntner, Neža in Simon, pa mogoče Daša še, ampak jo premalokrat kažejo, da bi si ustvaril neko ekstra mnenje o njej. Tudi Tibor je dober igralec, odličen mafijec. 😀

Igralka ja maja nemec

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close