Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BOHINJ BOHINJ

BOHINJ BOHINJ

Če je kdo preživljal proste dni v Bohinju, kam ste se dali, kaj ste izkoristili?

Ali je ta novi hotel Bohinj vreden obiska ?

Pa vožnja z avtobusom, parkiranje avta ?

Greznica.

Dejstvo je, da bi domačini radi izvlekli iz turistov oz. obiskovalcev čim več denarja, hkrati pa jih ne marajo in so najbolj veseli, če noben ne pride. Mogoče bi jim morali poslati samo denar, pa da sploh ne bi prišli? To bi jim bilo še najbolj všeč.

Odgovor na objavo uporabnika
POLETJE V BOHINJU, 19.08.2021 ob 06:18

Če je kdo preživljal proste dni v Bohinju, kam ste se dali, kaj ste izkoristili?

Ali je ta novi hotel Bohinj vreden obiska ?

Pa vožnja z avtobusom, parkiranje avta ?

Jaz sem jih – pa še pridem;

Dal sem se predvsem v svoj kajak na Bohinjko in včasih jezero, na bicikel ( dolinska poti od Boh. Bistrice naprej, pa poti v Voje, pl Blato, do slapa Savica (do parkirnega prostora), na Pokljuko in Sorico, ipd.

Včasih pa peš v hribe. Poti je ogromno.

Avto na kakšen bolj oddaljen parking (npr v Bistrici) in dalje z biciklom.

Koliko je cena ure parkiranja ob Bohinjskem jezeru?

Je za kopati v jezeru?

Parkiranje v bližini dobrih punktov 3 evre na uro. Jezero letos premrzlo za kopanje. Zelo veliko ljudi.

Resnica ni prijetna, 19.08.2021 ob 08:41

Dejstvo je, da bi domačini radi izvlekli iz turistov oz. obiskovalcev čim več denarja, hkrati pa jih ne marajo in so najbolj veseli, če noben ne pride. Mogoče bi jim morali poslati samo denar, pa da sploh ne bi prišli? To bi jim bilo še najbolj všeč.

Tudi to je Bohinj, žal.

K pogoltnim Gorenjcem me prav nic ne vlece.   Se zrak bi ti kasirali, zato tja ne hodim vec.

Meni je zelo lepo v Bohinju, še posebno v Ribčevem Lazu.

Hotel Jezero je v redu, vendar si zelo želim pogledati prenovljen Bohinj.

Enkrat smo bili tam in je bil potreben prenove.

Sedaj me zanima kako je kaj v prenovljenem.

Ali je že kdo bil tam.

Ta nov hotel od Damjana Merlaka je zelo drag. Sicer pa je v Bohinju mnogo turističnih zadev, razbitih.

Hotel Zlatorog propada, hotel Bellevue tudi in še kaj.

V Bohinju mi je lepo v hotelu Jezero, vendar je menda pogorel.

Res je, Bohinjci so radi sami zase.

parkomat, 19.08.2021 ob 09:28

Koliko je cena ure parkiranja ob Bohinjskem jezeru?

Je za kopati v jezeru?

Parkingi ob jezeru so dragi in to načeloma nima smisla. Jezero seveda je za kopanje – samo ne za tiste, ki jih sune kap, če voda ni temperature juhe.

Parking351, 19.08.2021 ob 10:03

Parkiranje v bližini dobrih punktov 3 evre na uro. Jezero letos premrzlo za kopanje. Zelo veliko ljudi.

Dej ne nakladej, jaz sem izredno zmrzljiva, pa sem bila pred enim tednom 3x v vodi. Tam pri Zlatorogu nas je bilo mogoče 10, v Ribčevem lazu pa več, ja, je pa vseeno bistvo huje na Bledu:(.

Imajo pa organiziran tudi brezplačen prevoz do jezera, en ogromen travnik pred “Bohinjem” je namenjen parkiranju,https://www.bohinj.si/mehka-mobilnost/parkirisca/. Verjamem pa, da je za take, ki se morajo z avtom pripeljati tik do, malo kriza, ja.

Luštno. Po več letih sem se vrnila v Bohinj, in je vreden obiska. Res je, parkingi, jih ej ap preecj, ob jezeru so po 3 eur/ura – do konca avg., S 1.septembrom pa je parkirnina prepolovljena. Jezero je povsem spodobno za kopanke, voda ni premrzla, ne pretopla. Zmwrno osvežujoca. Folka pa ful – ni videt, da gre sezona h koncu.

Ali je bil kdo od tukaj prisotnih v hotelu Bohinj, ki ga je prenovil Damjan Merlak.

Napišite vtise.

K pogoltnim Gorenjcem me prav nic ne vlece.   Se zrak bi ti kasirali, zato tja ne hodim vec.

Kakor jaz vem so tam samo Rusi, potomci tistih, ki so gradili pot čez Vršič

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close