Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice bohinj – apartma za 4 osebe

bohinj – apartma za 4 osebe

oddamo apartma za 4 osebe za 4 dni (29.12. – 2.1.) cena 73 euro
Lahko si ga ogledate na strani
http://cesar.betaex.com/

A je ta cena na dan?
Lepe praznike

opozoril bi na to , da komercialni oglasi na forumskih straneh niso zaželjeni.če želite objaviti oglas -ga objavite.

največ je kar je še dovoljeno , je reklama za page in cd z popotniškimi slikami / za nekaj 100 sit /
ALI PROMOCIJA POPOTNIŠKIH POTOVANJ / NOMAD IN PODOBNO /

verjamem , da bi radi oddali apartma , za take namene so strani
http://www.sloveniaholidays.com

tudi pri nas doma oddajamo sobe, pa mi še na misel ne pride, da bi za to delal tukaj reklamo.delam je ne nikjer.če na trgu ne dobite klientov – jih tudi na tem forumu ne bsote.

lp

lordwales

ga plačajte upravi travel.over.net ali na drugih internetnih straneh.tako in tako imate promocijo preko alpinium bohinj.nenormalno je da nimate tega hottermina zasedenega.saj ga imajo vsi ki oddajajo sobe !

ja tipično bohinci, škrti in brez olike,sramota:(

Mislim da gre Lordwalesu nekoliko v nos, da se najde nekdo, ki par dni pred novim letom oddaja apartma, medtem ko Lordwales vsem soli pamet, da je kaj takega ta čas povsem nemogoče 🙂
Ne vem kaj je narobe s tem oglasom, mislim da je zelo dobrodošel glede na to, da je kar dosti ljudi povpraševalo po prostih kapacitetah. Če ljudje sprašujejo po prostih kapacitetah, potem je logično da se oglasi tudi tisti, ki ponuja.
Sicer pa ni res kar trdi Lordwales, da tik pred novim letom ni mogoče dobiti prostih kapacitet. Že dvakrat smo tako npr. rezervirali apartma za božično-novoletni termin in to v novembru ali decembru. Problem je, da ponudniki za ta termin pogosto zahtevajo nenormalno visoko ceno in prav lahko se zgodi, da za tako ceno kapacitete potem ne morejo oddati. Tako smo npr. lani v začetku decembra za 1000 Eur rezervirali apartma, ki se je sicer prodajal za 1200 Eur (novoletni termin).

lorduwalsu ne gre nič v nos.imam pa vedno bolj očitek, da se portal travel.over.net postajala turistična agencija.nič ni narobe z oglasi, a forumi naj bi bili nekomercialni.če je že oglas, naj bo od zadovoljnih uporabnikov , kot pa od sobodajalcev.

kakorkoli že , je pa ena nelogičnost.najprije pišeš da se tik pred novim letom ne da rezervirati za novo leto , kar drži normalno pa je da se da v začetku decembra ali novembra.se ti je malo zatipkalo?

vsak , ki oddaja sobe, in ima osebni odnos do gostov / pol ure razgovora na bivanje / bo imel rezervirano že novembra za novo leto.ne vem , kaj je v bohinju narobe , ko me je leta 2001 nadrla v turistični agenciji pri jezeru v bohinju ker sem se malce pohecal , me je bohinj nehal zanimati.

še zlasti moti betola na železniški postaji v bohinjski bsitrici , okoli katere postopajo pisančki.tako da je ovinek obvezen.

bohinj bi moral imeti sve zasedeno.mogoče pa škrti bohinci nočejo palčati reklame na
http://www.slovenijaholidays.com

1000 evrov.če bi jih jaz sedaj imel na trr , takoj vzamem 14 dnevni dopust.tako bom pa delal v turizmu čez praznike.saj veste tisto znano :

kamen na kamen palača, karta na karto plača !

lordwales

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close