Bogatim moškim paše…
Zmedena_samica, verjemi ni lahko, čeprav ko padem v svoj ritem da res vadim vsak dan, vsaj tistih 20 min za noge. Hitro se zredim in hitro tudi shujšam. Saj sem v enem postu že napisala da sem imela 2 krat že fazo kjer sem imela skoraj 70kg. Pri meni je tako ker imam tanke kosti, da se sploh ne smem zrediti, ker telesno zbolim, težko hodim, me vse boli. Samo resnično že samo 20 min redne vadbe na dan, tudi če full počasi delaš, jaz včasih čisto počasi gonim tisto kolo dam na najmanjšo težavnost. Skratka tudi če je minimano ampak mora biti vsak dan, se ti že pozna na telesu. To je edini način da se znebiš celulita, redna vadba vsak dan, pa dobra hrana 90% zelenjava pa redni obroki od 3-5 krat dnevno, pa nobenega prenajedanja zvečer. Pol lahko za čez daš še kakšno anticelulitno kremo da ti še odvečno vodo ven posrka pa zgladi kožo.
japkica, seveda niso vsi bogatuni takšni. Večina pa jih je, kot sem že omenila dosti takim se kar malo zamede v možganih. Izgubijo stik z realnostjo, veliko se jih loči tam nekje po 40 letu. In ker so bogati rabijo nek push up, nek egotrip da začuti zopet da je zaželen, in tukaj mu pomagajo mlade lepe ženske.
Saj načeloma se povsem strinjam s tabo. Ampak tole zgoraj, velja pa za veliko moških. Tudi in predvsem takšnih, ki nimajo dosti pod palcem. Tako da… jah… 🙂
Odkrito povedano: ne bi imel prav nič proti, če bi bil bogat. Se mi pa zdi, da bi mi bilo to kar ovira v primeru iskanja resne partnerke.[/quote]
Zakaj? Premalo zaupaš v svoje druge vrednosti? Bi bilo to edino, kar bi bilo vrednega na tebi? Ali ne zaupaš svojemu občutku za ljudi, ženske?[/quote]
Meni sicer velikokrat največ pove prvi vtis, ni pa nujno, da se kdaj ne zmotim (ali morda kdaj celo ignoriram ta občutek). Vsekakor pa ne mislim, da bi bilo to edino kar je vrednega. Večja verjetnost je, da bi bil kdo drug, ki bi videl (bi jo zanimalo) samo to. In … da se navežem na prvi stavek … so tudi taki/take, ki znajo kar dobro prikriti svoj pravi jaz.
No, ne glede na vse, tudi če si bogat, se mi zdi butasto, da bi to izpostavljal.
Marsikateri kamlu po tem, ko se poroči ali po otrocih.[/quote]
Res je.
Prej se še ženska trudi za svoj izgled. Ko ima moškega, pa misli, da več ni treba.[/quote]
To samo pomeni, da je potrebno “babo” za začetek vsaj naterat v športanje., če že drugo ne gre. Bedarija, da se zgolj trudi za moškega oz tipa, kaj pa njena samopodoba – ali je to nekaj ko si enkrat v paru nič več ne šteje…takšnih žensk res ne razumem – žal jih tudi kar nekaj teh poznam ali razumem jih abnormalno malo :-/
Res je.
Prej se še ženska trudi za svoj izgled. Ko ima moškega, pa misli, da več ni treba.[/quote]
To samo pomeni, da je potrebno “babo” za začetek vsaj naterat v športanje., če že drugo ne gre. Bedarija, da se zgolj trudi za moškega oz tipa, kaj pa njena samopodoba – ali je to nekaj ko si enkrat v paru nič več ne šteje…takšnih žensk res ne razumem – žal jih tudi kar nekaj teh poznam ali razumem jih abnormalno malo :-/[/quote]
S trudom in namenom, da dosežemo nek cilj, se začasno prikrije prava samopodoba.
Samopodoba je bila že prej takšna, kakršna se pokaže pozneje v odnosu. Ne moremo se truditi in igrati neko vlogo več let, ker to predstavlja napor.
Zato pravimo, da v odnosu padejo maske.
Res je.
To samo pomeni, da je potrebno “babo” za začetek vsaj naterat v športanje., če že drugo ne gre. Bedarija, da se zgolj trudi za moškega oz tipa, kaj pa njena samopodoba – ali je to nekaj ko si enkrat v paru nič več ne šteje…takšnih žensk res ne razumem – žal jih tudi kar nekaj teh poznam ali razumem jih abnormalno malo :-/[/quote]
Verjela ali ne, sem že bil neposredni opazovalec takega primera. Ženska, spedenana v nulo in na splošno taka, da se je vse za njo obračalo. Takoj po poroki pa … začelo se je z nič več make-upa in potem vse samo še navzdol. In če jo že dedec ni mogel, smo jo pa v službi malo postavili “pred ogledalo”.
ja, japkica bo kar držalo, Vsak hoče the best of the best:) Tukaj mi vedno pride v spomin misel mojega best frenda on vedno pravi da lahko dejtaš takega ki zgleda tako kot ti. Ne vem koliko je resnice v temu. V bistvu kemija ni nekaj opisljivega, je ali je ni.
robi, sigurno taki ljudje niso ravno globoki. Samo kot sem videla pri njih se zgodbe vedno slabo končajo. Saj izgleda na zunaj vse lepo in prav, samo živijo v nesreči. Konec je vedno mizeren. Jst sem bila pri tistemu iz Texasa iskrena, mi je bil tip zelo prijazen, v redu tip je bil videti, samo nisem pa nobene globlje povezave čutila z njim. Tko da jst ne morem tega, sem imela že večkrat možnost biti z bogatimi samo če ne čutim ljubezni ne morem. Tega je full, jst sem temu s texasa prav hotla dopovedati da ga bo v večini primerov mlada lepa ženska izkoristila. In ni mogel dojeti, on si je kot sem že napisala v glavo vbil da to hoče in pika.
Eno rusinjo sem spoznala v Angliji, sedaj ima 30 let, pri 19 je spoznala bogataša, zanosila rodila fantka, sta se tudi poročila. Ni ga nikoli ljubila ta tip je 20 let starejši od nje. No sedaj pri 30 se je pa ločila od njega in mi je pravila kakšne probleme ima. Kako je sex izgledal, da se sploh nista poljubljala, kot posilstva. Sedaj ji tip nagaja, ker jo smatra kot za njegovo last. Skratka ja te stvari se ne splačajo, če ni ljubezni med dvema je ni, in noben keš ti tukaj ne pomaga.
Verjela ali ne, sem že bil neposredni opazovalec takega primera. Ženska, spedenana v nulo in na splošno taka, da se je vse za njo obračalo. Takoj po poroki pa … začelo se je z nič več make-upa in potem vse samo še navzdol. In če jo že dedec ni mogel, smo jo pa v službi malo postavili “pred ogledalo”.[/quote]
Bojim se, da smo že vsi bili bolj ali manj opazovalci tovrstnih primerov;, čeprav poznam pa tudi obratne primere, verjetno je veliko je na tem kako ljudje razmišljajo in sebe objektivno premerijo.
No, pa smo prišli do sem, kjer se pove, da je prijetno videti urejeno žensko. 🙂
In kakorkoli obračamo, smo ljudje vizualna bitja.
Jah ne vem… tule kar naprej berem kritike na urejenost.[/quote][/quote]
Hm, možno, vsi se kdaj pa kdaj srečamo z momenti šibkosti in si zaželimo biti nekdo drug ali pa da bi družba videla kaj več v nas le to kaj je izven nas, tako da morda od tukaj izvira večina kritik oz se tako na mon-u tolažimo 😉
Ne pravijo zastonj, da kdor ima srečo v denarju, je ponavadi nima v ljubezni..:)
Vsi smo omejeni s sposobnostmi in ne moremo biti univerzalni, da bi se lahko učili kako ustvarjati prijetne odnose in razumeti sočloveka in hkrati vedeti kako razpolagati in imeti dober odnos z denarjem.
Najbolje je zlata sredina. Imeti malo denarja in malo ljubezni..:)
Notranjo srečo si lahko vsak da le sam. Mogoče je to malo lažje, ko nimaš skrbi kako štukati mesec z mesecem.[/quote]Ni vsak bogat kdor ima denar 😉
Nekaj podobnega razlaga Princeska, se pa z materialnim bogastvom lahko enčas prikriva duhovna revščina. Če slučajno tega materialnega zmanjka se pokaže vsa beda v odnosu s takim siromakom.
Ti bogatuni so si našli neko trofejo s katerimi so naredili otroke in one so se slepile, da jim bo z njimi lepo, da bodo že potrpele zavoljo nekega materialnega ugodja. Potem prihaja do takih zgodb kot je tista z Rusinjo. Vsak dan “posiljena” na 1000 in 1 način in potem ji ves blišč nič ne nuca, v bistvu živi v bedi bolj kot nekdo ki gloda vsak dan suh kruh. Ali je pa ista kot ob in ima njega za trofejo – ujela bogatega, ki so ji ga vsi fovš….. Ko pridejo otroci se pa “veselica” konča. Oni pa v svoji ne pokvarjenosti, prvobitnosti ne trzajo na keš, njih se (še) ne da preslepit ;) Ja tu je isto kot z (pretirano) naličenimi ženskami, ki se kitijo s svojim “bogastvom”….. Navzven, navznoter je pa revna, mora pa bit spedenana v nulo, da gre lahko čez cesto v štarcuno. Zakaj? Da pokaže svoje “bogastvo”….
V bistvu je to tisti občutek občudovanja, infantilne miselnosti, ki jim jo starši niso uspeli zamenjat za kakšne bolj uporabne miselne vzorce (empatijo, sočutje…). Rabijo tisto, da so občudovani, center pozornosti, da jih drugi občudujejo, kot so jih starši v otroštvu. Zato bogatunu ni dobra njegova žena z otroki in bi rad “princesko”, ki mu jo bodo zavidali in ona se liči, da jo občudoje ves svet…..
Beda, bedna kdor tega ne razume…. 🙁
Se kar strinjam z princeso. Premožni ljudje so izredno dobri ljudje. Jaz osebno se z njimi veliko bolje razumem ker so prijetni, preprosti in dobri. Na življenje preprosto povedano gledajo čisto drugače. Je pa res, da jim vizuala veliko pomeni. Kar je čisto normalno.
Bi bilo pa fajn za premožne ljudi, da jim človek ni statustni simbol kot so hiše, avti, vile, potovanja, hrana in itd……….ampak sopotnik skozi življenje. No marsikateri premožoni človek to pomanjkljivost spregleda………nekateri pač ne 😉
3232-tudi jaz se dobila občutek pri bogatih, da eni dejansko potem mislijo da jim pripada neka totalno lepa oseba. V smislu če že ima luxuzno hišo, avte, firmo, denar potem hoče tudi full lepo, mlado, brez otrok zraven sebe. Samo vsi tega ne morejo dobiti, kljub denarju. Ta tip iz Texasa, ga je bivša žena pustila za enega po njegovem mnennju revnega policista. Pustila vse otroke pri njemu in šla k temu drugemu.
Problem precej današnjih bogatašev je načini kako so do svojega bogastva prišli. Mislim, da je večina takšnih, ki so že po naravi brezkompromisni in jih niti malo ne moti iti preko trupel. Precej bogastva je danes v svetu tudi mafijskega izvora. Drugi problem pa so razvajenčki, ki so svoje bogastvo podedovali. Precej žalostno jetudi, da obstajajo danes celo šole (ki se imajo za kakor elitne), ki vzgajajo v svoje dijake v duhu, da so nekaj več, temu primerno pa ti ljudje izkazujejo tak odnos tudi do vseh ostalih. Včasih tudi do svojih partnerjev.
Zgodbe takih Rusinj pa bi jaz le jemal z neko mero rezerve. Konec koncev je očitno kaj je bil glavni vzrok njene odločitve.
Forum je zaprt za komentiranje.