Bofrost izdelki
Absolutno se NE splača! Veliko veliko predrago. Izdelki so ok, niso pa nič posebnega. Sem enkrat tudi not našla nekaj, kar je včasih migalo. Najhujše od vsega pa je, da ko enkrat naročiš pri njih, te zlepa ne spustijo. Telefonarijo in telefonarijo, dobesedno nadlegujejo, pa čeprav jih že 100 x poveš, da ne boš pri njih več kupoval. Kličejo tudi po pol deseti uri zvečer. Odločitev je pa tvoja.
Jaz kupujem enkrat na mesec. Sladoled, grah, koruzo in narezano zelenjavo. Ostalih stvari ne, ker so res zelo drage. Grah in koruza sta odlična. O sladoledu pa ni zgubljati besed: bOOOžanskiiii. In me sploh ne briga cena. Sicer pa je kornet ali lučka na katerekoli bencinski pumpi dražji kot njihov.
Če ne vzamem, povem da ne in me pustijo pri miru. Znajo pa biti nadležni ampka jim je treba jasno povedat, kdaj bom zopet kaj kupila.
Seveda zastopijo.Jaz sem jim po ene 3eh klicih odločno povedala, da ne dovolim, da bi me ponovno klicali in naj si to zabeležijo.Dodala sem, da sem enako povedala že večkrat in da niso upoštevali ter da pričakujem, da me ne bodo klicali več. Če bom želela kaj kupiti, imam njihovo spletno stran in jih bom poklicala jaz, ker sama najbolje vem kaj in kdaj rabim. Bila sem strašno vljudna 😉 a hkrati odločna in ostra. Na koncu so se mi pravičili, obljubili, da me ne bodo nadlegovali več in obljubo tudi držali 🙂
Ni trajno ima prav! Sama sem bila vljudna, a odločna in ostra. Zagrozila sem, da bom poklicala direktorja in podobno. So dali mir 3 mesece. Pa so se po treh mesecih začeli klici ob pol osmih in 21.50 zvečer. Obup!
Zdej kupujem (če se mi zalušta) pri Family frostu – avto pripelje mimo (smo na vasi), mal cinglja (kar me sicer strašno nervira), če ga ustavim, kej kupim, če ga pa ne ustavim, pa pelje mimo. Nobenih nadlegovanj več!
Kupujem rezano zelenjavno mešanico, ribe Panga (super ne smrdijo ko jih pečeš; sem enkrat kpla v Mercatorj in mi sploh niso bile dobre), sladoled, pa včasih še kako malenskot. Vse mi je dobro, je pa res da je drago. Kupujem 1x na mesec. Pokličejo vsake 2 tedna in če ne želim smao povem, zdaj pa ne bi nič in se slišimo naslednjič.
Pred cca.sedmimi leti sem kakšno stvar naročila, no potem mi pa niso in niso dali miru, skoz so me klicali, zato nisem več naročila nobene stvari. Še zdaj, ko ne živim več doma nadlegujejo starše in težijo naj kaj kupijo. Mami vedno čist ven pade, jih vedno ful napizdi, ampak oni čez par dni spet kličejo-da se ti zmeša res.
pri njih od časa do časa naročam že cca 3 leta, zadnje čase pa so ratali res vsiljivi. jim poveš, da nekaj časa ne rabiš nič, pa kličejo že čez en teden. sposobni so klicat tudi do 10x na dan, tudi ob 9h zvečer. nekaj dni nazaj je ženska spet klicala (že okrog 13 h), sem se oglasila, ker sem bila v slž (da se ne bi klici ponavljali) in ji povedala, da NE rabimo nič. ona pa mi odvrne: “ja kako? SPET nič? veste koliko časa že niste nič naročili?!” pa sem jo samo vprašala, če imam mogoče do njih kakšno obveznost, ali smo mogoče podpisali kako pogodbo o konstantnem nakupovanju, da SPET pričakuje moje naročilo? ji je le zaprlo usta. vprašanje je le za koliko časa 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.