Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice boeing 747 ali airbus a330 – s katerim v NY?

boeing 747 ali airbus a330 – s katerim v NY?

Kateri je bolj udoben… boljši… In še ali se bolj splača pristati na Newark ali JFK glede na povezave z Manhattnom, cene taksijev itd?
Hvala

glej ceno vozovnice in letalsko družbo. ti bo več povedalo, kot katero od teh dveh letal vzet. ker letala so namreč custom made. ni nujno da ti vsak 747 ali airbus nudi isto udobje.

za transfer od jfk-ja ali newarka do manhatna pa si poglej na internet. zihr imajo spletno stran in zihr ima vsako letališče tud kaj napisano o tem.

Preverjeno so boeingi bolj udobni od airbusov. Več prostora med sedeži, bolj udobni.

Odvisno od letalske družbe.
Poišči na netu. Nekateri prevozniki imajo opisana letala v njihovi floti.

Newark-Manhattan: airport shuttle do vlaka, ki te odpelje do Penn Station, kjer se poveze s podzemno zeleznico; cca uro do uro in pol; cene ne vem
JFK-Manhattan: airtrain te pripelje do postaje podzemne zeleznice (v Queensu), do prve postaje na Manhattnu cca 45min; airtrain je 5$, metrocard za podzemno za eno voznjo 2$
Moje mnenje je, da je JFK boljsi, ker je povezava z Manhattnom bolj pogosta in mislim, da je tudi malo ceneje.
Ce hoces z NY taksijem (ta rumenim) z letalisca, je z JFKja in Newarka okrog 50$ + mostnine/tunelnine + napitnina. Potem obstajajo pa se raznorazni shuttlli, ki poberejo vec ljudi hkrati in jih enega za drugim odlagajo, kamor pac hocejo iti. Je ceneje kot taksi ampak lahko kar traja, ce si ti zadnji, ki ga “odvrzejo”.

Odvisno od družbe, jaz osebno bi izbrala B747, saj so sedaj bili vsi bolj udobni in so imeli več prostora med sedeži kot A330 ali A340, ne glede na to s katero družbo sem letela.

To je pa res, moj zadnji tak transport s taksijem me je stal skoraj 100€…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close