Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bodybuilderke in mišičaste ženske

bodybuilderke in mišičaste ženske

Zanima me predvsem, kako moški gledate na to. Koliko je za vas normalno mišičasto telo pri ženski? Seveda so dobrodošla tudi mnenja žensk. 🙂

Je še sprejemljivo, če ima ženska atletsko postavo in mišice zaradi športnih aktivnosti.
Razne bodybilderke, ki pa so obsedene s svojim videzom in se filajo s proteini, da se potem razkazujejo, pa so mi odvratne.

Normalno ali nenormalno-je brez pomena. Je pa to skrajnost ki nekaterim pase, vecini ne.

Meni to ni normalno, da nekdo tako iznakazi svoje telo; tako ženske kot moški.

Mi deluje nagravžno, sploh pa tiste/i, ki so rjavočrni, tako kot zamorci, pa namazani z oljem…. fuj 🙂

Mi deluje nagravžno, sploh pa tiste/i, ki so rjavočrni, tako kot zamorci, pa namazani z oljem…. fuj :)[/quote]

Bogve koliko jajc pojedo te ženske na dan? 12? :)))

Mi deluje nagravžno, sploh pa tiste/i, ki so rjavočrni, tako kot zamorci, pa namazani z oljem…. fuj :)[/quote]

Bogve koliko jajc pojedo te ženske na dan? 12? :)))[/quote]

Si lahko misliš, kako jih potem razganja? :)…. a sicer morajo dosti jajc pojest, jaz namreč o tem sploh nič ne vem. 🙂

p.s.
antilopca fuuuuuuul luštkan avatar.

Bogve koliko jajc pojedo te ženske na dan? 12? :)))[/quote]

Si lahko misliš, kako jih potem razganja? :)…. a sicer morajo dosti jajc pojest, jaz namreč o tem sploh nič ne vem. 🙂

p.s.
antilopca fuuuuuuul luštkan avatar.[/quote]

Mislim, da je ena fora s proteini, ki so v jajcih. Če boš kontaktirala Arnolda “terminatorja”, ti bo več povedal. :))

Avatar pa sem morala dobesedno obrezati po višini in dolžini, da je šel sem notri. 🙂 Tale Pocahontas je ravno prav mišičasta. :))

Odvisno kako so mišice izklesane in kao se ujemajo s celotno pojavo ženske, njenim obrazom, celotno figuro. Nekaterim se poda da imajo nekaj mišič, nekatere (sploh tiste ekstremistke) pa prav izpadejo kot možače (ni duha in ne sluha o ženski lepoti). Vsekakor pa je kljub temu lepše videti rahel obris mišic kakor pa kupe maščob, ki prav visijo iz skeleta pa to velja tudi za moški spol.

Antilopa, zanimiv oz lep avatar si si dodala.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Se strinjam, popolnoma. Tega sebi ne bi nikoli naredila, s takim tipom pa tudi ne bi hodila….

Atletsko ja, mišičasto pa ne, ker deluje preveč maskulino.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa saj imajo atletinje kar poudarjene mišice. 🙂

Misliš tako, kot ti ? 🙂
Si v resnici kot antilopa….Vitka, mišičasta…??? 🙂

Misliš tako, kot ti ? 🙂
Si v resnici kot antilopa….Vitka, mišičasta…??? :)[/quote]

Robi, ne mislim se opisovati tu na forumu. Tako si me lahko predstavljaš kot si želiš. :))

Antilopa resno? Torej,brez zamere velja?

Ogabne so.

To pač ni ženski podobno, neka terminator varianta.Ženska naj bi bila nežna in ne groba .

Ogabno.

Tudi meni so bljak bodibilderke in seveda tudi bodibilderji.
Všeč pa mi je ženska s športno postavo oz. moški s športno postavo. Bodibilderji pa so mi mimo ne glede na spol.

Antilopa resno? Torej,brez zamere velja?

Ogabne so.

To pač ni ženski podobno, neka terminator varianta.Ženska naj bi bila nežna in ne groba .[/quote]

Misonkka, jaz ti čisto nič ne zamerim, ker ne izgledam kot bodybuilderka. :)) Tole temo sem odprla, ker sem slučajno naletela na neke fotke takih žensk, pa me je zanimalo, kaj jih pripravi do tega, da se začnejo s tem ukvarjati. Ne želim jih obsojati, samo zanima me, kako to, da se odločijo za bodybuilding.

Tudi mene zanima zakaj to počno tako za moške kot za ženske bodibilderje. Večina ljudi je to grdo, uporabno pa itak ni.
S tem, da seveda sem sama mahnjnena na šport, športne postave in zato še toliko manj zastopim ta bb.

Misliš tako, kot ti ? 🙂
Si v resnici kot antilopa….Vitka, mišičasta…??? :)[/quote]

Robi, ne mislim se opisovati tu na forumu. Tako si me lahko predstavljaš kot si želiš. :))[/quote]
Si te lahko predstavljam, kot tisto na tvojem avatarju ? 🙂

Robi, ne mislim se opisovati tu na forumu. Tako si me lahko predstavljaš kot si želiš. :))[/quote]
Si te lahko predstavljam, kot tisto na tvojem avatarju ? :)[/quote]

Ena razlika vseeno je – ne hodim bosa kot Pocahontas. 🙂

Samo to ? Potem pa nimam pripomb…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close