Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Body Building

Body Building

Zanimanja so več vrst. Da zadostiš svojim feormončkom, ti človeka ni potrebno spoznati. Vprašanje pa je, če ti to ustreza.

Seveda. V tem primeru ne izgubljaš časa s poglobljenim spoznavanjem. 🙂

Sploh ti ni treba nič fejkat. Problem je, ker si vi v tistih malih možgančkih mislite, da so vse ženske nagnjene samo k resnim zvezam.

Narediš vse, kar je treba, tud, če je treba vse pofejkat, samo da na koncu da. :)[/quote]

Tu se ravno motite…. jaz ne bi NIKDAR fejkal nekaj kar nisem… ker se mi to zdi izpod časti 🙂 oziroma mojega ponosa! Dvomim da tudi Spider Sadni in še kdo fejka….

Vi vidite samo 1 vrsto ”avanture” to je ko tip zunaj fejka kak mu jep ucna luštna itd oz. reče vse kar je treba da jo dobi v posteljo….

Ja taki tudi obstajajo… to se strinjam, samo jaz nikdar ne bi želel na tak način prit do seksa….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kdo to pravi?? Različni smo si! Vsak izhaja iz sebe. Kapiš?:)

Saj neresnemu ne bodo niti upale priznati, da so za resno, ker bodo še tega izgubile, kar so uspele pritegnit. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kot, da je to nek nov trend, da imajo ženske okoli 20 let avanture, fakfrende…lol

Začnite več vn hodt, premalo ljudi poznate, potem pa kar nekaj na pamet blebetate. A veste tiste top ženske, ki so vas v mlajših letih zavračale vse po vrsti ? No na te ciljam, haha 😀 Aja, to so pa že vlačuge po vašem lol

Narediš vse, kar je treba, tud, če je treba vse pofejkat, samo da na koncu da. :)[/quote]

Tu se ravno motite…. jaz ne bi NIKDAR fejkal nekaj kar nisem… ker se mi to zdi izpod časti 🙂 oziroma mojega ponosa! Dvomim da tudi Spider Sadni in še kdo fejka….

Vi vidite samo 1 vrsto ”avanture” to je ko tip zunaj fejka kak mu jep ucna luštna itd oz. reče vse kar je treba da jo dobi v posteljo….

Ja taki tudi obstajajo… to se strinjam, samo jaz nikdar ne bi želel na tak način prit do seksa….[/quote]
Matkič, saj ti ne spadaš med neresne, to ni bilo tebi namenjeno. Ti si resen, le včasih (nam) tega ne priznaš. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Heh….tole “spoznavanje” človeka pred seksom je sicer čisto ok…..samo da meni se je nekajkrat
zgodilo, da sem bila še po par letih presenečena nad nekom….sem mislila, da ga poznam, potem
se je pa pojavila situacija, v kateri je odreagiral popolnoma kontra…(ne govorim zgolj o partnerjih,
gre za ljudi na splošno)…človeka se ne spozna tako hitro…

In ja tokrat se (o katastrofa) strinjam z Matkičem, ki pravi, da človeka spoznavaš tudi preko seksa…
Nisem za skok med rjuhe po enem večeru (za kaj takega moraš biti res zelo obupan), nisem pa niti
ta nategovanje cele mesece….saj eno splošno sliko o človeku že hitro dobiš….
In še – kaj ti bo spoznavanje “u nulo”. če se potem izkaže, da je tip v postelji teslo? Jaz s takim nimam
potem kaj počet….pa še zelo očitno je, če prekineš z njim tik za tem, ko sta seksala..nerodno, zoprno….

Tiste so zdaj že vse poročene, z otroci, niso nobene vlačuge. :))

Ja Marko, ker poročene ženske ne varajo, aje tko ? 🙂

A zdaj hočeš pa ti rečt, da so vlačuge? 🙂

HAHA Marko, Marko, ti si res en vlki optimist 🙂 Jaz sem na polovici med obema. poloma 😉 …. Ne vidim se z otroci čez par let po drugi strani pa se mi tudi ne ljubi osvajat vsake par tednov/mesecev nove ženske…

Če že ne spadam med ”neresne” pa sem sam 100% da ne spadam med ”resne” 😉

Mogoče pa rabim samo žensko ki sama ni preveč resna 😉 ampak se zna zabavat in uživat ter ne mislit na vsako stvar kaj, zakaj, kje, kak itd 😉

:O :O :O skela se strinja z mano…. kaj piješ skela…. častim tisto juice vodko al kaj si že pravla da ti je dobro 😀

Sadni a greva naslednji teden na pina colado haha? 😀 Mogoče bom v četrtek spet v LJ 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

HAHA Marko, Marko, ti si res en vlki optimist 🙂 Jaz sem na polovici med obema. poloma 😉 …. Ne vidim se z otroci čez par let po drugi strani pa se mi tudi ne ljubi osvajat vsake par tednov/mesecev nove ženske…

Če že ne spadam med ”neresne” pa sem sam 100% da ne spadam med ”resne” 😉

Mogoče pa rabim samo žensko ki sama ni preveč resna 😉 ampak se zna zabavat in uživat ter ne mislit na vsako stvar kaj, zakaj, kje, kak itd 😉

[/quote]

:O :O :O skela se strinja z mano…. kaj piješ skela…. častim tisto juice vodko al kaj si že pravla da ti je dobro 😀

A moraš zdaj še sol vtirat v rano? A ni dovolj hudo, da sva se strinjala? :-))

oprosti 🙁 😛

A zdaj hočeš pa ti rečt, da so vlačuge? :)[/quote]
Zame je vsaka ženska, ki vara, vlačuga.

Jst sem že varala, pa se nimam za vlačugo:)). Kill me.

Čakam, da mi Senza tisto pijačo pošlje z 8 % alkohola. To bova pila skp, pa še eno slikco nrdila za na fejsbuka.

Varanje prek neta se ne upošteva 😀

Čakam, da mi Senza tisto pijačo pošlje z 8 % alkohola. To bova pila skp, pa še eno slikco nrdila za na fejsbuka.[/quote]

HAHA….. a od Senze bova pila pijačo? Samo pol glej da preveriš če je bla ”Factory” sealed….. ker Senza bi nama še kak strup iz hudobije dala not!

To bi bla prava fotka ja….. Sadni in Matkič pijeta Senzinih 8% na Mali Petek 😛

Varanje prek neta se ne upošteva :D[/quote]

Ammm, moram te presenetiti…ni blo preko neta:). Si presenečen? Zdaj vem, kaj bo. Memoriral boš do nezavesti in mi vsakič pomolil to pod nos:)). Dam roko v ogenj, da si tudi ti. Kako se pa za moške reče? Kaj so? Aja, njim se to ne šteje kot “napaka”.

Varanje prek neta se ne upošteva :D[/quote]

Ammm, moram te presenetiti…ni blo preko neta:). Si presenečen? Zdaj vem, kaj bo. Memoriral boš do nezavesti in mi vsakič pomolil to pod nos:)). Dam roko v ogenj, da si tudi ti. Kako se pa za moške reče? Kaj so? Aja, njim se to ne šteje kot “napaka”.[/quote]
Ja ti prašička mala, zaradi takšnih, kot si ti smo vsi beta moški na tleh, jokamo v kotu in se smilimo samemu sebi. Sram te bodi Goldfish, joj kako si lahko taka…. eo, aje kul ?

Glej vseeno mi je, itak te ne poznam lol

Ammm, moram te presenetiti…ni blo preko neta:). Si presenečen? Zdaj vem, kaj bo. Memoriral boš do nezavesti in mi vsakič pomolil to pod nos:)). Dam roko v ogenj, da si tudi ti. Kako se pa za moške reče? Kaj so? Aja, njim se to ne šteje kot “napaka”.[/quote]
Ja ti prašička mala, zaradi takšnih, kot si ti smo vsi beta moški na tleh, jokamo v kotu in se smilimo samemu sebi. Sram te bodi Goldfish, joj kako si lahko taka…. eo, aje kul ?

Glej vseeno mi je, itak te ne poznam lol[/quote]

Saj ti mora biti vseeno, bi me že zaskrbelo, če bi se obremenjeval:). Nisi povedal, kako se reče takšnim moškim? Kaj bi rekel zase?

Glej vseeno mi je, itak te ne poznam lol[/quote]

Saj ti mora biti vseeno, bi me že zaskrbelo, če bi se obremenjeval:). Nisi povedal, kako se reče takšnim moškim? Kaj bi rekel zase?[/quote]
Porivač? 🙂

Saj ti mora biti vseeno, bi me že zaskrbelo, če bi se obremenjeval:). Nisi povedal, kako se reče takšnim moškim? Kaj bi rekel zase?[/quote]
Porivač? :)[/quote]

Frutko bi rekel…moški, kateremu bi dal kapo dol:)). Alfa samec, top shit…skratka moški, ki bi si ga želela vsaka ženska:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close