Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Body Building

Body Building

Ma, veš da si zadela v piko …cccc kot da se tvoja “kugla” kdaj zmoti … lepo te prosim….
Nič mesec gor ali dol, v mojih letih in predvsem v marcu je vsak mesec pomemben.
(smejem se ful)[/quote]

O super:). Zdaj mi bodo dečki na forumu verjeli, kako je moja intuicija močna in s tem se ni za špilat)).[/quote]

No, saj se mi je zdelo, da gre za to. :)

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nop, samo tvoj način komunikacije…tolele s smajliji me je nekako prepričalo, da si stara:)))). Kolk sm zadela?:) Kolikšno je morebitno odstopanje?:) Saj lahko pišeš o letih, ni treba v podrobnosti, mesec gor al dol:))).[/quote]

Matr, ona je stara, ker jih ne mara, koliko let imam potem šele jaz, ki jih pozabljam???[/quote]

Ha, jaz pa vsaj po smajlijih mladenka:-))

sam ne upam napisat kolk se men zdi margot mlada, da me ne bi hotela slučajn lupčkat … :-)))

O super:). Zdaj mi bodo dečki na forumu verjeli, kako je moja intuicija močna in s tem se ni za špilat)).[/quote]

No, saj se mi je zdelo, da gre za to. :)[/quote]

Smejiš se:))). Ah, nobene zgodbe v ozadju, vse pa zato, da je smeh:).

Matr, ona je stara, ker jih ne mara, koliko let imam potem šele jaz, ki jih pozabljam???[/quote]

Ammm, preštej število mojih smajlijev, potem razmisli in še enkrat vprašaj:))).[/quote]

Mhm, vprašala sem za tvoje mnenje, kaj imam zdaj jaz tu za razmišljat?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Margot oz. Lolanta Maria ( je bila prej ) je meni ful faca, mislim da najzanimivejša ženska, s katero sem kdaj debatiral tu na monu…Všeč mi je njen cinizem in njen smisel za humor.

Ja, če furaš internetno romanco, potem res preskočiš 1.fazo. 🙂

No, saj se mi je zdelo, da gre za to. :)[/quote]

Smejiš se:))). Ah, nobene zgodbe v ozadju, vse pa zato, da je smeh:).[/quote]
Jep, bil je mali porogljivi nasmešek, bravo!

sam ne upam napisat kolk se men zdi margot mlada, da me ne bi hotela slučajn lupčkat … :-)))[/quote]

Oh, poglej tole! Čedalje boljše mi gre…

Pa daj no Raglja, od vseh dni v letu si se glih danes odločila, da boš redkobesedna al’ kaj??
Na dan z besedo, punca. :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Te faze ne preskočiš, ker ko se prvič dobiš z nekom v živo (potem ko si izmenjal par besed), se šele ta 1. faza začne. Tega ne moreš preskočit. Razen, če živiš v pravljici in misliš, da ko se prvič dobiš, skočiš že kar pred oltar oziroma v posteljo.
V bistvu, tisti, ki spoznava v živo, preskoči tisto predfazo, ki je všečnost preko žice. V bistvu faza, ki ne pove veliko in ni pomembna, vendar je vseeno ključna, da se z nekom sploh dobiš. 😉 Nimaš pojma.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, če furaš internetno romanco, potem res preskočiš 1.fazo. :)[/quote]
Pa tudi 2., 3. in vse naslednje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prvo fazo si preskočil

Še enkrat :

Če jo ne bi preskočil, se ti še dobil ne bi z njo. Najprej ti mora zaupat, šele potem te bo pustila blizu. Kar z vsakim, ki ji je všeč na sliki, ziher ne bo pristala na pijačo. Ko si se ti dobil z njo je ona že vedela s kom ima opravka, tudi tebi se je nekaj sanjalo o njej. Zaradi tega je potem debata med vama lažje razvila in tudi overall bolj gladko potekala. Vedela sta kako se obnašat do drug drugega. Ti si vedel kakšni moški se njej dopadejo, ona je vedela kakšne ženske so tebi všeč. Torej si točno vedel na kateri gumb moraš pritisnit, da ji zležeš pod hlačke.

Ja, če furaš internetno romanco, potem res preskočiš 1.fazo. :)[/quote]

odjebi :))))

veš od kod?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ah, škoda, ker potem zanjo pridejo v poštev le moški nad 45. 😀
Nekaj sem se nadejal, zdaj pa so vsa tiha pričakovanja splavala po vodi… :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jezična ti je edino dobra, ona druga je bolj švoh. :)))

Po moje edino nekdo umirja pod odejo zvečer (ampak upam, da ne preganja dolgočasja samo s svojim, saj si takšna ženska zasluži veliko več! 😀 ), glede na “udarniško” razpolaženje preostalih žensk na MONu. :)))

Seveda je razlika. Zdaj edino, ne vem ali si ali pa se delaš butla, ker sem že najmanj 3x napisal, da je treba tudi preko spleta, osebo slej kot prej spoznati v živo, zato sploh ne vem zakaj omenjaš to opcijo, kjer se spoznavaš LE in SAMO preko spleta.[/quote]

Zato ker je razlika če delaš vse od začetka v živo ali preskočiš najbolj ”kritično” fazo in greš na naslednji nivo.

Vbistvu gre nekako takole:

1. Punci moreš bit dovolj všeč z nastopom, samozavestjo in nasploh izgledom da se sploh želi s tabo dobit naslednjič na pijači

2. S punco se dobiš na pijači (pač normalno spoznavanje ki lahko traja X krat)

3. Punca se ”odloči” če si želi s tabo kaj več ali ne morda samo seks?

3. S punco seksaš (če)
***3 je namerno 2x zato ker se lahko zgodi v istem dnevu

4. Sta par (uradno ali pač ne če se odločita drugače)

No in preko interneta ti preskočiš tisto 1. fazo kjer lahko najbolj zajebeš…. pri 3tji itak nimaš dosti besed, oziroma je tvoj vpliv 30% max 40% razen če si res ultra lep in šarmantn 🙂

Pri 4 in naprej pa veš kaki ”tip” si ne :D[/quote]

Matkič, ti bi lahko bestselerski vodnik za 12-letnike napisal: “Kako dobiti punco v štirih točkah. ” :)))

sam ne upam napisat kolk se men zdi margot mlada, da me ne bi hotela slučajn lupčkat … :-)))[/quote]

Oh, poglej tole! Čedalje boljše mi gre…

Pa daj no Raglja, od vseh dni v letu si se glih danes odločila, da boš redkobesedna al’ kaj??
Na dan z besedo, punca. :)))[/quote]

Obljubim, da bom letošnjega 29. februarja čist tih:-)

Po moje mora biti cifra zelo približna cifri mojih piščančkov…. če sem te pa pomladila, naj se ti pa sam fajn, fajn zdi 🙂

Special Edition, na žalost je tudi Margot ena od tistih žensk, ki jo še najbolj privlačijo nedostopni moški. Nm3 je ni šljivil 5 %, neprestano jo je žalil na javnem, pa ji je vseeno zlezel pod kožo. Brez enega samega komplimenta je osvojil njeno pozornost, si moraš mislit a ? 😉

To je pa tista stvar, ki tem zblojenim forumašicam težko stopi v glavo. Ne razumejo, da nekdo hodi na forum se samo pogovarjat in da si nič ne išče, ker let’s face it, taki primerki tu gor so res redki. Navajene so, da jih tipi klikajo na zasebca in jim pošiljajo perverzna sporočila. Vse skupaj poteka podobno, kot na dating portalih 🙂

Zato ker je razlika če delaš vse od začetka v živo ali preskočiš najbolj ”kritično” fazo in greš na naslednji nivo.

Vbistvu gre nekako takole:

1. Punci moreš bit dovolj všeč z nastopom, samozavestjo in nasploh izgledom da se sploh želi s tabo dobit naslednjič na pijači

2. S punco se dobiš na pijači (pač normalno spoznavanje ki lahko traja X krat)

3. Punca se ”odloči” če si želi s tabo kaj več ali ne morda samo seks?

3. S punco seksaš (če)
***3 je namerno 2x zato ker se lahko zgodi v istem dnevu

4. Sta par (uradno ali pač ne če se odločita drugače)

No in preko interneta ti preskočiš tisto 1. fazo kjer lahko najbolj zajebeš…. pri 3tji itak nimaš dosti besed, oziroma je tvoj vpliv 30% max 40% razen če si res ultra lep in šarmantn 🙂

Pri 4 in naprej pa veš kaki ”tip” si ne :D[/quote]

Matkič, ti bi lahko bestselerski vodnik za 12-letnike napisal: “Kako dobiti punco v štirih točkah. ” :)))[/quote]

Še vedno bi bil pretežki za tebe….. tvoj domet je v štali 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Res je to na nek način.

Si mogoče opazil, da vsakega moškega uporabnika ocenjujejo z vidika, ali je primeren za partnerja za njih, ali ne? WTF?

Pravilen redosled kolega Matkič, samo to bom dodal..

Daljša, kot je ta pot…od 1. do 3…recimo..manj si ženski zanimiv…

Če je spolna atrakcija močna, je pot do telesovanja zelo hitra, če je pot dolga, ženski tip praktično ni všeč…samo usmili se ga…

Ti koraki so za starost od 15+ do 21 let. Potem naj bi človek toliko mentalno dozorel, da mu je jasno, kako se zapelje (ali odpelje) resno in dolgoročno partnerstvo.

Res je to na nek način.

Si mogoče opazil, da vsakega moškega uporabnika ocenjujejo z vidika, ali je primeren za partnerja za njih, ali ne? WTF?[/quote]
Jah kaj, Margot je bila v Nm3ja zacopana (sama povedala), Goldfish komunicira z Matjažkom že 2 leti in mu dala svojo cifro (oba povedala), Calypso se ne dolgo nazaj z nekom dogovarjala za srečanje (sama povedala), Robi si je svojo poiskal na Monu (sam povedal)…

Welcome on board !

Res je to na nek način.

Si mogoče opazil, da vsakega moškega uporabnika ocenjujejo z vidika, ali je primeren za partnerja za njih, ali ne? WTF?[/quote]
Jah kaj, Margot je bila v Nm3ja zacopana (sama povedala), Goldfish komunicira z Matjažkom že 2 leti in mu dala svojo cifro (oba povedala), Calypso se ne dolgo nazaj z nekom dogovarjala za srečanje (sama povedala), Robi si je svojo poiskal na Monu (sam povedal)…

Welcome on board ![/quote]

Oh oh oh…z marsikom komuniciram, nisem introvertirana ali zavrta ali zadrta ali omejena ali s predsodki…Navrgel si en kamenček, celega mozaika ne poznaš…ampak ti si Jack:). Povej še svoje zgodbice, da se malo nasmejimo:). Ampak nč lagat…

Pravilen redosled kolega Matkič, samo to bom dodal..

Daljša, kot je ta pot…od 1. do 3…recimo..manj si ženski zanimiv…

Če je spolna atrakcija močna, je pot do telesovanja zelo hitra, če je pot dolga, ženski tip praktično ni všeč…samo usmili se ga…[/quote]

Kako smo se v mali šoli učili abecedo: A, B, C, D – in tu že Matkiču in očitno tudi tebi zmanjka (domišljije). 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close