Body Building
Ženska, pa iz katere risanke si ti? Mislim resno?
Lol, ti meni dejansko tu žugaš z “več kot za seks ženskam nisi dober”?
Pa kaj se ti slučajno zavedaš, da 90% tipsonov lahko samo sanja o tem, da bi jih “ženske izkoriščale za seks”?
To so ti, ki vam na forumih v rit lezejo, pritrjujejo, d aimate prav, v bistvu pa jih gloda “pa zakaj s emoram jaz tako trudit, da nekaj dobim”.
Smešna si…res..
Ženska, pa iz katere risanke si ti? Mislim resno?
Lol, ti meni dejansko tu žugaš z “več kot za seks ženskam nisi dober”?
Pa kaj se ti slučajno zavedaš, da 90% tipsonov lahko samo sanja o tem, da bi jih “ženske izkoriščale za seks”?
To so ti, ki vam na forumih v rit lezejo, pritrjujejo, d aimate prav, v bistvu pa jih gloda “pa zakaj s emoram jaz tako trudit, da nekaj dobim”.
Smešna si…res..[/quote]
Zate bi trdila enako…smešen si.
A tebi ni jasno, da povzemam tvoje zapiske? Meni tvoj stil lajfa ne pomeni dosežka, še manj napredka in to je moje mnenje. Ti pa drugim prodajaj bučke, kako vsak moški sanja o tem, da bi nategoval poročene ženske. Mislim, da ni junaka, ki bi stal v vrsti in polizal za drugim, ki si je že vzel, kar mu pripada. Očitno pa nekaterim paše, vsak po svoje, a ne.
Goldfish, mene sploh ne zanima, kaj tebi pomeni moj način življenja, sem pa doumel, da je tebi bistvo lajfa kritiziranje drugih…
Nad tem pa se je za zamislit. Svoje udejstvovanje na forumu si omejila na kritiziranje Matkiča, Sadnega, Daterja in mene…namesto da bi se raje bolj vase poglobila in našla svojo pot..
Če mene nekaj ne zanima, si s tem ne razbijam glave…Sem pa doumel, d aso moji posti za vas popolneže, kot da bi biku rdečo cunjo pokazal.
Saj razčistiti pri sebi, pomeni poiskati dobre razloge za svoja dejanja.[/quote]
To pa sploh ni nujno. Če zase menim, da imam nekaj, kar je potrebno temeljitega razmisleka, to za sabo potegne spremembe. Seveda bi bilo lažje poiskati tehtne razloge in stvar zaključiti. Soočenje z neprijetnostmi, s tistim, na kar nisi ravno ponosen, zahteva izboljšanje, drugačen odnos, sicer tega ne bi počel in razčiščeval. Delam napake in ko jih ozavestim kot take, si želim biti boljša, sicer bi peljala svoje obnašanje naprej takšno kot je.
To lahko napiše samo nekdo, ki vedno nekaj (seks, posebno pozornost) pričakuje od drugih.
Ampak bika pa rdeča cunja zanima in bi rad pogleda kaj se skriva zanjo. Glave si pa na njej nikoli ne razbije, samo radoveden je. 🙂
Glej, sej je fajn, da si se več mesecev trudil okoli ženske, da si končno seksal…samo jaz se s tem ne bi hvalil..res ne…[/quote]
Saj jaz se tudi nisem. :))
Saj razčistiti pri sebi, pomeni poiskati dobre razloge za svoja dejanja.[/quote]
To pa sploh ni nujno. Če zase menim, da imam nekaj, kar je potrebno temeljitega razmisleka, to za sabo potegne spremembe. Seveda bi bilo lažje poiskati tehtne razloge in stvar zaključiti. Soočenje z neprijetnostmi, s tistim, na kar nisi ravno ponosen, zahteva izboljšanje, drugačen odnos, sicer tega ne bi počel in razčiščeval. Delam napake in ko jih ozavestim kot take, si želim biti boljša, sicer bi peljala svoje obnašanje naprej takšno kot je.[/quote]
Pa saj ravno pritrjuješ temu, kar pravim. 🙂
Dober razlog je lahko tudi to, da si rečeš, da je to bila zate neka izkušnja zaradi katere boš boljša in se kaj naučila.
Karkoli, da upravičiš svoja dejanja. Pa čeprav še zaradi tega ne veš, če boš res boljša. 🙂
To pa sploh ni nujno. Če zase menim, da imam nekaj, kar je potrebno temeljitega razmisleka, to za sabo potegne spremembe. Seveda bi bilo lažje poiskati tehtne razloge in stvar zaključiti. Soočenje z neprijetnostmi, s tistim, na kar nisi ravno ponosen, zahteva izboljšanje, drugačen odnos, sicer tega ne bi počel in razčiščeval. Delam napake in ko jih ozavestim kot take, si želim biti boljša, sicer bi peljala svoje obnašanje naprej takšno kot je.[/quote]
Pa saj ravno pritrjuješ temu, kar pravim. 🙂
Dober razlog je lahko tudi to, da si rečeš, da je to bila zate neka izkušnja zaradi katere boš boljša in se kaj naučila.
Karkoli, da upravičiš svoja dejanja. Pa čeprav še zaradi tega ne veš, če boš res boljša. :)[/quote]
Ne. Svojih dejanj na tak način ne morem opravičiti, ker na preteklost nimam vpliva. Lahko vplivam na dogajanje v prihodnosti, na svoj pogled okrog dotičnega dejanja, na svojo miselnost. Če govorim le o izkušnji, ki je ne želim ponoviti, s tem nisem naredila popolnoma nič. Zaradi izkušnje, ki me bremeni, se bom vzela v roke in razmislila, zakaj je temu tako, kaj vse je potegnilo za sabo in poskušala poiskati optimalne rešitve v tistem trenutku. Ne bom zamahnila z roko, češ da sem se malček bolj obrusila z izkušnjo več. Ne, to bom želela predelati in zaključiti poglavje. Ravno v izogib temu, da me krivda ne bi kdajkoli spremljala.
Seveda ne vem, če bom zares boljša. Mi pa zadostuje, da se zavem problema in ga rešujem v dobri veri, da bom ob tem zrasla in ne nazadovala.
Kdo pa piše o tem, da bi vplivala na preteklost ?
Vplivaš na svoje misli in na svoje občutke, ki so v tebi, ne pa na sam dogodek. In ravno zato, ker preteklosti ne moreš spremeniti, vplivaš na svoj pogled in doživljanje samega dogodka.
Gre se način kako manipuliraš s sabo, kar je bistvena naloga našega uma ali ega.
Kot praviš, lahko. Veš pa ne. 🙂
Ker prihodnosti ne poznaš in zato prav tako ne moreš vplivati na njo.
Kaj pa jaz drugega pišem ?
Vplivaš na doživljanje nekega dogodka, da ne bi imela slabe vesti. ne pa na sam dogodek.
In če si rečem, da se bom iz nečesa nekaj naučil, je to opravičevanje nekega dejanja, da v njem vidim nekaj dobrega.
Kdo pa piše o tem, da bi vplivala na preteklost ?
Vplivaš na svoje misli in na svoje občutke, ki so v tebi, ne pa na sam dogodek. In ravno zato, ker preteklosti ne moreš spremeniti, vplivaš na svoj pogled in doživljanje samega dogodka.
Gre se način kako manipuliraš s sabo, kar je bistvena naloga našega uma ali ega.
Kot praviš, lahko. Veš pa ne. 🙂
Ker prihodnosti ne poznaš in zato prav tako ne moreš vplivati na njo.
Kaj pa jaz drugega pišem ?
Vplivaš na doživljanje nekega dogodka, da ne bi imela slabe vesti. ne pa na sam dogodek.
In če si rečem, da se bom iz nečesa nekaj naučil, je to opravičevanje nekega dejanja, da v njem vidim nekaj dobrega.[/quote]
Če rečem, da se bom iz nečesa nekaj naučila, s tem ne opravičim to dejanje. Samo poskušam sama sebe organizirati tako, da se bom res naučila kaj koristnega in sprejela to kot del sebe, del mojega življenja, brez zatiskanja oči.
Saj ne govorim o zatiskanju oči. Ampak o iskanju dobrega in s tem opravičljivega razloga za neko dejanje.[/quote]
Če dejanje spoznaš kot slabo, ne bo nikoli dobro, Le na obnašanje v naprej lahko vplivaš. Dobro je to, da se zaveš, kako je nekaj slabo in boš naslednjič odreagiral drugače.[/quote]
Če dejanje spoznaš za slabo, potem sebe spoznaš za slabega in se gre za samoobtoževanje, kar pomeni zbijanje samozavesti.
Dejanje je takšno, kakršno pač je. Ni ne dobro in ne slabo. Šele naša zavest ga določi.
Če dejanje spoznaš kot slabo, ne bo nikoli dobro, Le na obnašanje v naprej lahko vplivaš. Dobro je to, da se zaveš, kako je nekaj slabo in boš naslednjič odreagiral drugače.[/quote]
Če dejanje spoznaš za slabo, potem sebe spoznaš za slabega in se gre za samoobtoževanje, kar pomeni zbijanje samozavesti.
Dejanje je takšno, kakršno pač je. Ni ne dobro in ne slabo. Šele naša zavest ga določi.[/quote]
:)) Robi, ti vse zaviješ in daš mašnico gor, da je lepo:)).
Če nekaj ozavestiš kot napačno dejanje, je to slabo dejanje. Dobro je le to, da si se tega zavedel in dal sebi priložnost za spremembe na bolje. Ne iščem krivcev izven sebe, ampak to ne pomeni, da se “zbijam”. Brez tega, da si priznam tako kot je, ne morem iti dalje in napredovati. Stvari so večkrat bolj jasne kot se zdijo, vprašanje je, koliko nekdo zmore to predelati.
Saj veš, da ne maram srednje poti, ko se ne moreš odločiti:)).
Ti pa si nikoli ne daš kakšne mašnice na lase, da si lepša in te drugi raje pogledajo ? 🙂
Ja. Vendar od tega nimaš kaj dosti koristi, ker se potem utapljaš v krivdi in ne moreš naprej.
Jap. Priložnost še sigurno bo, da si dokažeš. 🙂
Saj niti ne vem, zakaj se bi ? Če se ne obtožuješ, potem se ne zbijaš.
Tudi srednja pot je stvar odločitve. 🙂
Skrajnosti so nevarne. 🙂
Ah, škoda, ker potem zanjo pridejo v poštev le moški nad 45. 😀
Nekaj sem se nadejal, zdaj pa so vsa tiha pričakovanja splavala po vodi… :))[/quote]
Matjažko, kakšno neverjetno srečo imaš… Ti tako vedoželjen mladenič, jaz pa starejša gospa, z eno večno-lačno trakuljo-pisateljico v sebi. Pa še petek je… :)) Ženske v mojih letih nismo kaj preveč izbirčne veš, ker…ravno zdaj doživljamo eno vrsto prebujenja (nekatere celo pretirano, kot nekakšni seksualni rokoko ali kako bi temu rekla). Mogoče res ne bi bilo slabo, če bi prebral kakšno knjigico in se malo poučil o ženskah, kaj lahkega, npr. Erica Jong, evo Zadnji Blues imam ravno pri sebi, kot nalašč zate. Prideš iskat? :)) A-ja, ne upaš …:D
Čakam, da mi Senza tisto pijačo pošlje z 8 % alkohola. To bova pila skp, pa še eno slikco nrdila za na fejsbuka.[/quote]
HAHA….. a od Senze bova pila pijačo? Samo pol glej da preveriš če je bla ”Factory” sealed….. ker Senza bi nama še kak strup iz hudobije dala not!
To bi bla prava fotka ja….. Sadni in Matkič pijeta Senzinih 8% na Mali Petek :P[/quote]
Če Sadni naumi način predaje, vama garantiram, da jo dobita originalno zaprto, brez vsakršnih dodatkov, moja hudobija je v tem primeru precenjena. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.