Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bodoči postopki za cepljene vojake, ko mi pridemo na oblast

Bodoči postopki za cepljene vojake, ko mi pridemo na oblast

Gremo fantazirat o prihajajoči družbi. Kako bo, ko dobimo generacijsko štafeto od teh starih komunisticnih prvomajniških prdcev, ko bomo torej morali mi začet vodit družbo.

Prva stvar. Kdorkoli od vojakov bo cepljen, v virusu in cepivih očitno ni prepoznal okupacije.

Jaz osebno bom verjetno pisal govore naslednjemu Titeju. Ti, ki so se cepili, ne morejo bit v vojski, to je očitno. Nekaj je moralo bit narobe s tvojimi očmi, da v obrazih svojih vodij nisi prepoznal marksistov. Slepi ne morejo bit vojaki.

Vsi ljudje, ki se niso cepili in so pustili službe, ker niso imeli denarja za PCT, v tej NAJBOLJ OČITNI GLUPI MARKSISTIČNI OPERACIJI PO HOLODOMORJU, dobite za svoja junaška dejanja in za svoje trpljenje – vilo v Kopru. Velja standardno podeljevanje vil v Kopru zmagovalcem na zahodu razrešenih konfliktov. Med Izolo in Koprom bo največja plaža v Evropi in vi dobite vilo na hribu, vdolbeno v kamen. Mogoče ne bo vdolbena v kamen, verjetno bo pač ob hribu. V samem hribu bo najvecje (ekološko neoporečno, torej čisto, in skrito) parkirišče v Evropi, namesto bolnišnice zgoraj bo največji turistično-bivalni grad v Evropi. Vaše obdobje razdvojenosti, odrinjenosti in dvoma ter prava dejanja v tem obdobju nikoli ne bodo pozabljena.

Če želiš bit naslednji Tito mi piši spodaj. Bodi višji kot pravi Tito, se pravi višji od 120cm, ker v digitalnem obdobju se ne da delat s tako višino.

Kaj pa razcetvert? Nic rokce nogce kaput gemaht?

Odgovor na objavo uporabnika
Janez810, 26.09.2021 ob 23:03

Kaj pa razcetvert? Nic rokce nogce kaput gemaht?

do pa tebi plačuje internet, država? Kaj bluziš

AdijoMarija, 26.09.2021 ob 22:58

Gremo fantazirat o prihajajoči družbi. Kako bo, ko dobimo generacijsko štafeto od teh starih komunisticnih prvomajniških prdcev, ko bomo torej morali mi začet vodit družbo.

Prva stvar. Kdorkoli od vojakov bo cepljen, v virusu in cepivih očitno ni prepoznal okupacije.

Jaz osebno bom verjetno pisal govore naslednjemu Titeju. Ti, ki so se cepili, ne morejo bit v vojski, to je očitno. Nekaj je moralo bit narobe s tvojimi očmi, da v obrazih svojih vodij nisi prepoznal marksistov. Slepi ne morejo bit vojaki.

Vsi ljudje, ki se niso cepili in so pustili službe, ker niso imeli denarja za PCT, v tej NAJBOLJ OČITNI GLUPI MARKSISTIČNI OPERACIJI PO HOLODOMORJU, dobite za svoja junaška dejanja in za svoje trpljenje – vilo v Kopru. Velja standardno podeljevanje vil v Kopru zmagovalcem na zahodu razrešenih konfliktov. Med Izolo in Koprom bo največja plaža v Evropi in vi dobite vilo na hribu, vdolbeno v kamen. Mogoče ne bo vdolbena v kamen, verjetno bo pač ob hribu. V samem hribu bo najvecje (ekološko neoporečno, torej čisto, in skrito) parkirišče v Evropi, namesto bolnišnice zgoraj bo največji turistično-bivalni grad v Evropi. Vaše obdobje razdvojenosti, odrinjenosti in dvoma ter prava dejanja v tem obdobju nikoli ne bodo pozabljena.

Če želiš bit naslednji Tito mi piši spodaj. Bodi višji kot pravi Tito, se pravi višji od 120cm, ker v digitalnem obdobju se ne da delat s tako višino.

Kje imaš pa ženo in otroke?

Maš pa cajt, 27.09.2021 ob 06:28

Kje imaš pa ženo in otroke?

Odgovarjam na ‘Maš pa čas’, če sistem citatov ne bo deloval.

Vidim, da se počasi vračamo na stare Stazi fore, ko benigne replike kot ‘Si pozabil vzet tabletko’ niso več ucinkovite.

‘Skupaj se smejmo’ replike, kot ‘Si pozabil vzet tabletko?’ delujejo samo v ucinkoviti normalizaciji. Ko normalizacija ni ucinkovita in vse vecim ljudem postaja jasno, da živimo v marksistični okupaciji, napadi postajajo drugačni. Vpišite v Wikipedijo Stazi taktike, da se naucite, kako prepoznat marksiste.

Standardni odgovor na ‘Si pozabil tabletke’ je ‘Ne želim tvojih tabletk, marksist’. Ko začnejo napadat tvojo osebnost… Mogoče se spomni, da si otrok generacije, ki so ga že v srednji šoli poniževali tak. Seks so naredili kot nekaj, kar moraš imet 26x na teden, drugače si luzer. S takšno demoralizacijo so te potiskali v hiper stanje, kjer so ti želeli dokončno vzet dušo in uničit dopaminske centre. V tem primeru pač reči, ‘Ne verjamem tvojim lažem, marksist’.

Kako jih še razjeziš. Marksisti so etnično raznolika kabala samoodrinjenih ljudi. Slovenskega marksista najbolj razjezi, če mu rečeš izkoriščevalec, ker je rojen glup in misli, da je nek rešitelj. Ostale marksiste najbolj zmotiš, ko jim reces marksist in jih s tem razoroziš, ustaviš in razkriješ.

Nikoli ne pozabi, da se marksist ne more ukvarjat z pragmatiko in resnico, ker te stvari niso na njegovi strani. Lahko se samo dela glupega, in tako ga takoj prepoznamo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close