Bodo tulili telefonini
Stara forumašica (res ta prava), 02.09.2025 ob 18:35
nic vec, 02.09.2025 ob 18:30
Pri nas je tulil prvic pred 2 leti. Ni bilo ne konca ne kraja. Tulil, nehal za pol minute in spet tulil. Baterijo sem vzela ven, da je bil mir. Ko sem jo dala nazaj, je takoj spet tulil. No, pa sem se enkrat vzela baterijo ven in to za skoraj en teden. Potem je bil mir. Pri vas bo mogoce drugace.
Kako ti je uspelo iz pametnega telefona vzeti ven neodstranljivo baterijo?
Vsaka baterija je odstranljiva.
robi9, 02.09.2025 ob 18:29
Stara forumašica (res ta prava), 02.09.2025 ob 18:11
Marsikje v tujini so to že uvedli leta nazaj, celo Hrvaška nas je prehitela in to uvedla predlani
https://n1info.si/novice/svet/ce-ste-danes-na-hrvaskem-boste-prejeli-testno-sporocilo-o-nevarnosti/
Zabita čreda tekmujete v zabitosti, da vas slučajno kdo ne prehiti ?
Bodo videli, ko ne bo nehal tuliti, dokler se ne pofockajo.
nic vec, 02.09.2025 ob 18:30
Pri nas je tulil prvic pred 2 leti. Ni bilo ne konca ne kraja. Tulil, nehal za pol minute in spet tulil. Baterijo sem vzela ven, da je bil mir. Ko sem jo dala nazaj, je takoj spet tulil. No, pa sem se enkrat vzela baterijo ven in to za skoraj en teden. Potem je bil mir. Pri vas bo mogoce drugace.
Kako ti je uspelo iz pametnega telefona vzeti ven neodstranljivo baterijo?
Kje sem napisala, da imam pametni telefon? Nikjer. Imam tistega na tipke. Namerno.
robi9, 02.09.2025 ob 18:37
Stara forumašica (res ta prava), 02.09.2025 ob 18:31
In v čem ne težava, če dobimo tako sporočilo?
Pač test, tako kot testirajo sirene na gasilskih domovih, pa to delajo vsak mesec.
Daj meni telefonsko, pa ti bom jaz za vsak prdec poslal SMS, da boš obveščena o globalnem segrevanju.
Tako deluje mafijski sistem.
Kdor hoče prejemati debilizme na svoj telefon, se naj naroči. Pošiljanje in vsiljevanje debilizma in črednega idiotizma, pa je značilno le za zabito fuknjeno čredo.
BRAVO !
Zabita fuknjena čreda pa je napredna, ker ima pametni kliker.
msolivija, 02.09.2025 ob 11:01
V naprej vas moti eno testno sporočilo? V naprej vas motijo varnostna obvestila, ki so namenjena vaši varnosti?
Vsi imate pametne telefone, predvsem za nenujne zadeve, a ko vam država predstavi varnostno opozorilo vas pa moti? Kdo bi vas razumel.
Vsem zabitočrednikom bi dal domačo nalogo.
Vsak zabitočrednik naj stokrat v zvezek napiše: ” Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni. ”
Ker zabitočrednik je tako zabit, da ne razume pomena omenjenega pregovora.
Da mafijska državna golazen stori kaj dobrega za zabito čredo, je kratko malo dokaz naivne zabitosti.
Enostavno ne razumem te čredne zabitosti, da je treba storiti vse in se vsemu podrediti, kar si mafija zaželi.
Do zdaj smo tisti, ki nikoli ne gledamo TV in ne poslušamo radija, bili osvobojeni vsega medijskega psihiranja, laganja, nategovanja in črednega dresiranja.
Kot vidimo, pa mafija stopnjuje svoj psihološki teror in kot zgleda, se bo treba odpovedati še telefonom, da bomo imeli mir pred zabito fuknjeno čredo in njenim državnim nasiljem.
Zakaj se ne pritožite, ker vsako prvo soboto v mesecu tulijo sirene?
Zganjajte paniko tudi zaradi tega?
Sirena ne pozna tvoje telefonske stevilke, ne ve, kje se trenutno nahajas in neha tuliti po 1 minuti. Sirena ne tuli, dokler ne pritisnes OK, in tako sporocis v centralo, da si porocilo sprejel. Sirena te ne preverja.
Stara forumašica (res ta prava), 02.09.2025 ob 20:27
Pa Pizda matrna,tega smo že navajeni…zdej si pa zamisli starostnike 80,90,ki nimajo pojma,da bo 27.9. točno ob 12h uri dobil en piskajoč zvok na telefon,ki ne bo kar tako.Pa zamisli si,kolikšna bo vibracija,ko bo vsem naenkrat piskalo.
NEKATERI SLIŠITE CERKVENE ZVONOVE….NE SLIŠIMO PA JOH VSI,KI NISMO BLIZU…
Dej se zdej mal zamisli!
Anonimnež, 02.09.2025 ob 20:40
Sirena ne pozna tvoje telefonske stevilke, ne ve, kje se trenutno nahajas in neha tuliti po 1 minuti. Sirena ne tuli, dokler ne pritisnes OK, in tako sporocis v centralo, da si porocilo sprejel. Sirena te ne preverja.
5778, 02.09.2025 ob 20:41
Pa Pizda matrna,tega smo že navajeni…zdej si pa zamisli starostnike 80,90,ki nimajo pojma,da bo 27.9. točno ob 12h uri dobil en piskajoč zvok na telefon,ki ne bo kar tako.Pa zamisli si,kolikšna bo vibracija,ko bo vsem naenkrat piskalo.
NEKATERI SLIŠITE CERKVENE ZVONOVE….NE SLIŠIMO PA JOH VSI,KI NISMO BLIZU…
Dej se zdej mal zamisli!
Podpis!
Stara forumašica (res ta prava), 02.09.2025 ob 20:58
Toliko že pišejo o tem, govorijo po TV in še bodo, da ne bo prav nobene panike tudi za starejše.
Sem prepričana, da bi dan prej v vseh časopisih, poročilih še posebno opozorilo za to.
DEJ NE BOD PAMETNA,ČE NISI…
VELIKO LJUDI SPLOH VEČ NE GLEDA TV ,KER JIM VEČ NE VERJAMEJO OD CORONE NAPREJ,KO SO NAS 24 UR NA DAN POSILJEVALI Z LAŽNIMI NOVICAMI…IN TO DELAJO ŠE NAPREJ.
NA TV NE BOŠ IZVEDEL RESNICE,TKO TO JE!
Izvajali bodo strah nad nami še naprej!
To pa povzroča stres,ki nam najbolj škodi!
Iz stresa se razvije ohoho bolezni in to je njihov prvotni namen…depopulacija..to že poteka od corone naprej in se bo samo še stopnjevalo.Obenem pa težek dostop do zdravstva.
Res čudno,da tega ne vidite in občutite!??
Anonimno391, 02.09.2025 ob 18:47
Je kdo preverjal koliko financnih sredstev so namenili oz odtujili za to novost?
Funkcije za to so itak vgrajene v naprave. Edino kar so morali narediti je pooblastilo nekomu. Samo glede na to da je to Slovenistan, je lahko nekdo pospravil sto tisoč v žep za usput.
Robija spet zvija po travi. ki jo jedel.☝️?
Drugače pa tako. Meni se zdi brez veze. Če pride recimo do kake katastrofe, potresa, je itak vseeno tuli ali ne tuli.
V primeru vojne bi najprej ugasnili komunikacijo. Tako da ne bi nič tulilo razen običajnih siren na gasilskih domovih.
Vesoljci nas pa tudi ne bodo obiskali, pravijo da se nas izogibajo kot hudič križa. ker smo preveč zmešani.
Nekdo si je spet žep napolnil. To je vsa korist.
Iskreno, ste si sploh prebrali kako sistem deluje?
Ni potrebnega nobenega tipkanja na sporočilo, razen 1.nivoja sporočil, se vsa ostala lahko izklopijo, predvajanje v načinu “ne moti” ima samo 1.nivo, ostali ne, izklopljeni telefon ne bo prejel sporočila…
A ni fajn, ko se prebere navodila za uporabo in ti je vse jasno?
Forum je zaprt za komentiranje.