Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bodo tulili telefonini

Bodo tulili telefonini

da se pripravim

Smo že doživeli lani v Valenciji.

Grozljivo!

Odgovor na objavo uporabnika
Kdaj480, 01.09.2025 ob 11:55

da se pripravim

Kaj misliš s tem? Verjetno ga lahko ugasneš, pa ne bo tulil…

Baje bo tulil,tudi če je izklopljen jaoo

Pa kaka panika, saj vsi vemo, da bo samo testno opozorilo/sporočilo.

Anonimno 10671, 01.09.2025 ob 12:31

Baje bo tulil,tudi če je izklopljen jaoo

Daj pojasni kako bo ugasnjen telefon tulil.

Baje, da bodo tulili na vso moč, tudi če bo izklopljen. Na največji glasnosti. Ga bo treba tisti dan dati v drugo sobo, saj se lahko zelo prestrašiš.

Anonimno 7115, 02.09.2025 ob 01:31

Baje, da bodo tulili na vso moč, tudi če bo izklopljen. Na največji glasnosti. Ga bo treba tisti dan dati v drugo sobo, saj se lahko zelo prestrašiš.

Pojasni kako ugasnjen telefon tuli.

V naprej vas moti eno testno sporočilo? V naprej vas motijo varnostna obvestila, ki so namenjena vaši varnosti?

Vsi imate pametne telefone, predvsem za nenujne zadeve, a ko vam država predstavi varnostno opozorilo vas pa moti? Kdo bi vas razumel.

To tuli v Nemčiji vsako leto že par let.

Ugasneš in konec maše.

Logika, 02.09.2025 ob 01:06

Daj pojasni kako bo ugasnjen telefon tulil.

Hudo tuli. Hudo. Ker mu je dolgcajt.?

Kdaj bodo testirali, kateri dan in uro?

Anonimno 8622, 02.09.2025 ob 14:56

Kdaj bodo testirali, kateri dan in uro?

Posneli te bodo če si še za kako rabo. Če nisi, bo telefon zajokal in cvilil.☝️

.https://www.24ur.com/novice/slovenija/vlada-o-sistemu-alarmiranja-ob-naravnih-nesrecah-kako-bo-videti-v-praksi.html

.https://www.gov.si/novice/2025-08-21-v-soboto-27-septembra-2025-javno-testiranje-sistema-si-alarm/

27. September, to bo sobota, ob 12.uri. se pravi, če bos imel izklopljen telefon, ne bo tuljenja?

Spet se testira zabito fuknjeno čredo, kako je poslušna in prestrašena.

Marsikje v tujini so to že uvedli leta nazaj, celo Hrvaška nas je prehitela in to uvedla predlani

https://n1info.si/novice/svet/ce-ste-danes-na-hrvaskem-boste-prejeli-testno-sporocilo-o-nevarnosti/

Stara forumašica (res ta prava), 02.09.2025 ob 18:11

Marsikje v tujini so to že uvedli leta nazaj, celo Hrvaška nas je prehitela in to uvedla predlani

https://n1info.si/novice/svet/ce-ste-danes-na-hrvaskem-boste-prejeli-testno-sporocilo-o-nevarnosti/

Zabita čreda tekmujete v zabitosti, da vas slučajno kdo ne prehiti ?

Pri nas je tulil prvic pred 2 leti. Ni bilo ne konca ne kraja. Tulil, nehal za pol minute in spet tulil. Baterijo sem vzela ven, da je bil mir. Ko sem jo dala nazaj, je takoj spet tulil. No, pa sem se enkrat vzela baterijo ven in to za skoraj en teden. Potem je bil mir. Pri vas bo mogoce drugace.

robi9, 02.09.2025 ob 18:29

Zabita čreda tekmujete v zabitosti, da vas slučajno kdo ne prehiti ?

In v čem ne težava, če dobimo tako sporočilo?

Pač test, tako kot testirajo sirene na gasilskih domovih, pa to delajo vsak mesec.

nic vec, 02.09.2025 ob 18:30

Pri nas je tulil prvic pred 2 leti. Ni bilo ne konca ne kraja. Tulil, nehal za pol minute in spet tulil. Baterijo sem vzela ven, da je bil mir. Ko sem jo dala nazaj, je takoj spet tulil. No, pa sem se enkrat vzela baterijo ven in to za skoraj en teden. Potem je bil mir. Pri vas bo mogoce drugace.

Ja seveda, kar tako je toliko v nedogled.

Sporočilo bo in zraven pisk, kot pri vsakem sporocilu!

msolivija, 02.09.2025 ob 11:01

V naprej vas moti eno testno sporočilo? V naprej vas motijo varnostna obvestila, ki so namenjena vaši varnosti?

Vsi imate pametne telefone, predvsem za nenujne zadeve, a ko vam država predstavi varnostno opozorilo vas pa moti? Kdo bi vas razumel.

To Je zopet psihiranje ljudi!

A si predstavljaš  80-letnika,ki nima pojma,za kaj se gre?

Pa točno ob 12 h.

Pa koliko  ljudi za to ne ve?

A si lahko zamisliš te vibracije  naenkrat?

Kako ti je uspelo iz pametnega telefona vzeti ven neodstranljivo baterijo?

robi9, 02.09.2025 ob 17:34

Spet se testira zabito fuknjeno čredo, kako je poslušna in prestrašena.

Robi,točn tko!

Stara forumašica (res ta prava), 02.09.2025 ob 18:31

In v čem ne težava, če dobimo tako sporočilo?

Pač test, tako kot testirajo sirene na gasilskih domovih, pa to delajo vsak mesec.

Daj meni telefonsko, pa ti bom jaz za vsak prdec poslal SMS, da boš obveščena o globalnem segrevanju.

Tako deluje mafijski sistem.

Kdor hoče prejemati debilizme na svoj telefon, se naj naroči. Pošiljanje in vsiljevanje debilizma in črednega idiotizma, pa je značilno le za zabito fuknjeno čredo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close