Bobnar
Jasna slika, 11.09.2025 ob 17:01
Ja Vesnica draga
eno je delati za plačilo, eno je pa suženjsko izkoriščanje.
Pa ves stoodstotno, da je to res? Samo pravim, da ce ti sef naroci, medtem ko ni strank, da naredis vmes nekaj drugega, to ni izkoriscanje. Ocitek, da delavec zamuja, tudi ni izkorisccanje.
Zapri Štalo Vesnica, 11.09.2025 ob 19:56
O ti pokvarjena Vesna kar prenehaj z lažmi, če ne, pa si še enkrat poglej Tednik. Jaz sem ga samo zaradi tvojih lažnivih trditev.
Ti pokvarjenka neizplačilo regresa je tebi kar za spregledati.
Ti že nisi Vesnica, si nek pokvarjen delodajalec, ki si liže rane, ker ima v štali upor.
Wtf, zakaj sem zdaj jaz pokvarjena?
Samo pravim, da se nepravilnosti dogajajo tudi našim delavcem, pa se o tem ne govori ves teden po tv in predsednica ne skače v luft kot za neke indijce. Bo šlo? Ampak … tudi vse, kar vidiš v tedniku, ni nujno stoprocentno res.
Vesnica ti povem zakaj, ker ne upate pisnit, it v javnost in ste sužnji dokler shit delodajalec blagajne ne izprazni do zadnjega centa. Ko boste nekaj naredili zase in pokazali tudi vi s prstom na takega delodajalca bo kaj bolje. Dosti je že bolje, a se vedno ne dovolj. Vse kar se je dalo uničit so že itak uničili.
Globijo dedke, ki pomaga invalidne mu sosedu.
Nedavno so oglobili babico, ker je mali fantek lulal na zelenico. Je pri nas lahko se večje dno?
Forum je zaprt za komentiranje.