Bo kdaj pozabila?
Spoznala sva se nekaj casa nazaj, najprej sva bila samo prijatelja, se druzila, skupaj pohajala, studirala, zurala. Bila sva v istem študentskem domu, scasoma pa sem se zaljubil v njo in ji to priznal, od takrat pa mi vedno naprej mece, da med nama ne bo nic, ker sem ji nekaj casa nazaj napisal, da mi je tako kot sva sedaj vsec in, da nevem kako bi shajala skupaj, ker se hitro uzali in me takoj blokira povsod kjer je le mozno in ko jo mine se dela kot da ni nikoli bilo nic in, da me nekatere lastnosti motijo na njej (pac to kar sem napisal). Od tega je res ze kaksnih pol leta a sem ji lepo povedal, da se je vmes spremenilo in, da si zelim biti z njo. Imam jo res zelo rad, preprosto obozujem jo. In nevem kaj naj sedaj, od tistega kar sem ji takrat napisal se je nekam ohladila. In ni vec tako kot je bilo prej. Ce ji recem, ce se ne vidi z mano zmeraj odgovori, da neve kaj naj misli, ker sem ji to rekel. Bo sploh kdaj pozabila kar sem ji rekel?
Nikoli se ne smeš metati neprestano za nekom, ki te noče. Pa naj bo to tvoja ali tuja krivda, ker bo tvoj trud na koncu tvoj propad. Druga stran pa uživala in ko ji bo dovolj bo vzela prvega, da te zatolče, da ti pokaže lekcijo.
Ampak vsak mora pretehtati pri sebi. Zato tudi teh besed ne vzeti resno.
Mia? 😍 omg……obožujem mon!!
Drugače pa jaz se tudi tako hitro užalim, a me tako hitro tudi mine.. ni zaradi tega napačna oseba, le tempermentna. Kot vulkan. Ko se navadiš, ti bo fajn. Včasih ti bo ravno ta njen del značaja zelo všeč… ohladila se je verjetno, ker si ji pošiljal mešane signale. Odločno ji povej kaj čutiš, da ne bo imela dvomov.
Mia? 😍 omg……obožujem mon!!
Drugače pa jaz se tudi tako hitro užalim, a me tako hitro tudi mine.. ni zaradi tega napačna oseba, le tempermentna. Kot vulkan. Ko se navadiš, ti bo fajn. Včasih ti bo ravno ta njen del značaja zelo všeč… ohladila se je verjetno, ker si ji pošiljal mešane signale. Odločno ji povej kaj čutiš, da ne bo imela dvomov.
[/quote]
Ne. En(a) napiše isto zgodbo, enkrat kot moški, drugič kot ženska 🙂
Mislim, 28.09.2020 ob 17:22
To sama ljubezen vre iz teh besed.. kako lahko živite tako na pol? Če ne daš sebe in to v celoti saj ne moreš ničesar čutiti. Se je treba znati žrtvovati, poteptati, reskirati in vztrajati, za stvari, ki jih želiš. Za srečo. Za ljubezen. Ne obupa se kar tako…
Ne razumem vas
Se popolnoma strinjam z napisanim – sploh pa to velja za ljubezen.
Forum je zaprt za komentiranje.